N9'da Tegra 3 olsaydı ne olurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
siz kendinizi boyle karsilastirirsiniz.... taaa 2009 cikmis n900 le mi karsilastiriyorsun n9 bunami layik gordun o zaman ben bisi demeyeyim...
bende sana sayayim... cortx a8 ama 1150 mhz overlock...ekran olarak az enerji amoled..evet ram eksik soylemissin 256 +742 buda 1gb bilmiyorsan ha 742 nerden cikti diyorsan ogren o zaman.... multitouchta haklisin ama onun kadar hassas... cozunurluk demissin birak onda da gecsin 2011 cikisli cihaz ha dalvik falanda olmayacak onuda diyeyim n9 piyasa degeri mayista 1000 tl nin kesin altina iner... unutmadan hani hafiza kart yuvasi varmi 2011 olmus olaya bak n900 karsilastiracagina glx s3 gelince veya iphone 5 gelince boy olcusunu gorecem... onlarla karsilastir... ama yinede n900 overlock 1000 cekince megoo yu dover...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
siz kendinizi boyle karsilastirirsiniz.... taaa 2009 cikmis n900 le mi karsilastiriyorsun n9 bunami layik gordun o zaman ben bisi demeyeyim... bende sana sayayim... cortx a8 ama 1150 mhz overlock...ekran olarak az enerji amoled..evet ram eksik soylemissin 256 +742 buda 1gb bilmiyorsan ha 742 nerden cikti diyorsan ogren o zaman.... multitouchta haklisin ama onun kadar hassas... cozunurluk demissin birak onda da gecsin 2011 cikisli cihaz ha dalvik falanda olmayacak onuda diyeyim n9 piyasa degeri mayista 1000 tl nin kesin altina iner... unutmadan hani hafiza kart yuvasi varmi 2011 olmus olaya bak n900 karsilastiracagina glx s3 gelince veya iphone 5 gelince boy olcusunu gorecem... onlarla karsilastir... ama yinede n900 overlock 1000 cekince megoo yu dover...
kusura bakma ama hiç bir şey bilmiyorsun arkadaşım cidden hiç bir şey bilmiyorsun overlock işlemi ile bir kenarlarda sürünen telefon nasıl dövecek N9 u ayrıca daha erkan bile rezistif ekran kullanan bir telefonla N9 u karşlılaştırmam bile ama senin elinde böyle saçma bir cihaz varken sen gelmişsin neylerden bahsediyorsun ve de bir iki video da gördüğün N9 hakkında yorum yapmaya çalışıyorsun ki beceremiyorsun saçmalıyor ve de batıyorsun. ayrıca şunuda öğren istedim s3 filan geldiğinde nokianın yeni çıkardığı telefonlara bakılması gerekir başta wp cihazlar ile kıyaslanır N9 ile kıyaslanmaz. bunu öğrensen iyi olur. N9 senin elinde ki takoz ile kıyaslanması ne kadar saçma ise IPHONE 5 gibi daha resimleri bile olmayan cihazlarla karşılaştırılması o kadar saçma çocukça karşılaştırmalar yapma arkadaşım bu dar görüşlü bakış açısı geçeli çok oldu mahalle maçlarında olurdu böyle saçma sapan karşılaştırmalar. eğer illa karşılaştıracaksan şimdi ki üst segment telefonların tarayıcısı ile karşılaştır telefonu. ayrıca N900 savunmuşsun ya gerçekten rezillik diz boyu HTML5 clear black QT carl zeiss otofocus gibi kavramları öğrende gel arkadaşım:oke:----------Eklendi @ 23:51:46 ---------- Yazıldı @ 23:49:49 ----------64 GB senin hayallerini süslemeye yeter bence arkadaşım o yüzden hafıza kartını dert etme sen. bence cihazı izlediğin videolar ile tartma en yakında git bir sağlam inceleme yap aksi halda dar görüşünle insanların tepkisini çekme.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
denizci535

denizci535

Üye
kisaca kendini onde gormeye devam et bada ya da senin gibi dusununler aldi elinde patladi n9 dikkat sarjda patlamasin... bir kez ben htlm5 nedir biliyorum senin bilmedigin birsey var hadi sana iyi geceler sen nokia da mi calisiyorsun... ustune don giyememis n9 millete kazikliyorsun ayib yaptigin bye...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kisaca kendini onde gormeye devam et bada ya da senin gibi dusununler aldi elinde patladi n9 dikkat sarjda patlamasin... bir kez ben htlm5 nedir biliyorum senin bilmedigin birsey var hadi sana iyi geceler sen nokia da mi calisiyorsun... ustune don giyememis n9 millete kazikliyorsun ayib yaptigin bye...

öncelikle böyle bir mesaj ile seni kimse kale almaz ayrıca türkçeye bir süre çalış derim bu şekilde rezalet durumda türkçen.ayrıca senin bu seviyesiz üslubuna ve kelimelerine verecek çok güzel cevaplarım var ama foruma saygımdan ve kendime yakıştıramadığımdan gerek duymuyorum sonuçta seviye farkı ortada kullandığın kelimelerden bile belli oluyor:kotu: ve de kimseye bir şey kazıkladığım yok herkesin düşüncek karar verecek aklı var senin gibi dar görüşlü değil kimse. herkes bu cihazı incelemiş zaten daha ne denir senin sözlerine yapılan yorumlar belli zaten bence dikkat et senin tercihlerin elinde patlamasın. hadi bölümüne :good::bye2: ayrıca sanırım bada seninde elinde patlamış ki bir kuyruk acısı var sende. ama merak etme sen cihazı kötülerken ve böyle kendini tekrar ederken insanlar bu cihazı kullanıyor ve de son derece keyif alıyor olacak(z). inan elinde ki cihazdan sonra N9 u bir eline al kendini bambaşka alemde hissedersin ama gerek yok sen hiç kalkma yerinden öyle bak dünyaya :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yahu sakin olun.Ne gerek var tartışmaya...N9 da N900 de süper telefonlar.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
serserim1905

serserim1905

Üye
n9 ve n900 ü tartışıp cihazları yerden yere vuran arkadaşlar denizci senin n9 hakkındaki yorumlarını başka yerlerde okudum nedir kardeş senin bu n9 düşmanlıgın on numara cihaz daha ne olsun iphone 5 le kıyaslıyosun ki cihaz daha piyasada degil ve iphone n9 arasında dünya kadar fark var biri kapalı kutu digeri süprizler ülkesi donanım performans olarakta n9 gayet stabil ve hızlı cihaza çamur atmaktan vaz geç artık şimdi n900 e takoz diyen mertcan kardeş elindeki n9 un babasının n900 oldugunu unutma hiç kullandın mı bilmiyorum ama n900 2009 da çıkmış bi cihaz olarak 2012 de bile çogu telefonun hayal bile edemedigi şeyleri yapıyorum eger elindeki n9 u bu kadar begeniyor ve seviyorsan bunu n900 e borçlusun unutma bunu ve saçma sapan tartışmalara girmeyin... n900 efsane=n9 şahane :oke:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
n9 ve n900 ü tartışıp cihazları yerden yere vuran arkadaşlar denizci senin n9 hakkındaki yorumlarını başka yerlerde okudum nedir kardeş senin bu n9 düşmanlıgın on numara cihaz daha ne olsun iphone 5 le kıyaslıyosun ki cihaz daha piyasada degil ve iphone n9 arasında dünya kadar fark var biri kapalı kutu digeri süprizler ülkesi donanım performans olarakta n9 gayet stabil ve hızlı cihaza çamur atmaktan vaz geç artık şimdi n900 e takoz diyen mertcan kardeş elindeki n9 un babasının n900 oldugunu unutma hiç kullandın mı bilmiyorum ama n900 2009 da çıkmış bi cihaz olarak 2012 de bile çogu telefonun hayal bile edemedigi şeyleri yapıyorum eger elindeki n9 u bu kadar begeniyor ve seviyorsan bunu n900 e borçlusun unutma bunu ve saçma sapan tartışmalara girmeyin... n900 efsane=n9 şahane :oke:

Çok doğru.N900 de N9 da tam manyak adamların cihazı.:D

MertcaN9

MertcaN9

Üye

kusura bakma arkadaşım ama dediklerinin hepsine bir yer hariç katılıyorum. N900 cihazı sizin gibi bilgili şahsiyetlerin elinde şahane ama N9 un babası filan değildir harmattan bambaşka bir işletim sistemi nokianın intel ile harmanladığı bir cep telefonu benim amacım hiç bir zaman N900 ile kıyaslamak değildi cihazı ama arkadaş saçma sapan yorumlar yapınca N9 hakkında bende elinde ki cihaza bakmdan bilmediğin cihazı neden yer yere vuruyorsun dedim. arkadaşım yaptığı şu an çok saçma çünkü ben hadi telefonu gerçeklere dayanarak güzel olduğunu savunuyorum o ne yapıyor peki sanki bir düşmanlığı varmış gibi saçma sapan yorumlarda bulunuyor ağzınada almış bir bada dır gidiyor kuyruk acısı misali. vallahi N900 lafım yok ama o arkadaşın yorumuna lafım var. ayrıca cihazı daha resimleri bile olmayan IPHONE 5 e layık görmesi kendi ile çeliştiği anlamına geliyor bakın koskca ıphone 4s S2 bitti IPHONE 5 S3 ile kıyaslıyor arkadaş demek ki N9 o seviyede bir cihaz arkadaş kendi cümleleri içinde çelişiyor

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş meego bambaşka bi işletim sistemi degil mamemo5 ten türemiş bi işletim sistemi maemo5 intelle biraz daha geliştirip ve yeni arayüz ekleyip meego yaptılar bence başarılıda oldu bu forum tartışma yeri degil uzun yıllardır forumda aktif haldeyim ve teknolojiyi oldukça yakından takip ediyorum böle yersiz tartışmalar sadece forumun seviyesini düşürür boş yere kimse üzülmesin herkesin zevki ve fikri kendine göre güzeldir

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
kardeş meego bambaşka bi işletim sistemi degil mamemo5 ten türemiş bi işletim sistemi maemo5 intelle biraz daha geliştirip ve yeni arayüz ekleyip meego yaptılar bence başarılıda oldu bu forum tartışma yeri degil uzun yıllardır forumda aktif haldeyim ve teknolojiyi oldukça yakından takip ediyorum böle yersiz tartışmalar sadece forumun seviyesini düşürür boş yere kimse üzülmesin herkesin zevki ve fikri kendine göre güzeldir

haklısınız ama sizin attığınız bu şekilde bir mesaj çok seviyeli bir tartışma ortamı doğruyor ama o arkadaşın bir anda pat diye çıkıp yersiz cümleler kullanması ise gerginlik yaratıyor.

serserim1905

serserim1905

Üye
beni anladıgına sevindim selametle kardeş

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
[video]http://www.facebook.com/photo.php?v=332697580083213&set=o.125078084270848& type=3&theater[/video] bu videoyu izleyin bayağı bir çekim hatası var ama (ben çektim) şu geçişlerin eğlencesini ve ekranın parlaklığını gördükten sonra N9 un üstüne telefon tanıyan varsa bilmiyorum artık

ayrıca daha düzenli bir ön inceleme videosu çektim fakat onu hafta sonu yayınlayacağım

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
[video]http://www.facebook.com/photo.php?v=332697580083213&set=o.125078084270848& type=3&theater[/video] bu videoyu izleyin bayağı bir çekim hatası var ama (ben çektim) şu geçişlerin eğlencesini ve ekranın parlaklığını gördükten sonra N9 un üstüne telefon tanıyan varsa bilmiyorum artık

ayrıca daha düzenli bir ön inceleme videosu çektim fakat onu hafta sonu yayınlayacağım
:alkis bu bir çok kişiyi susturmaya yetecektir :yuru

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Şaka.Nokia çift çekirdek işlemcilere geçmeden tegra 3ü görecekte...Keşke.:dry:

punisher123

punisher123

Üye
Herşey bi yana,Sırf tasarıımı için N9 alınır be :) Fiyatı daha ucuz olsa 1 dk beklemezdim bile..

• Beğen
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Herşey bi yana,Sırf tasarıımı için N9 alınır be :) Fiyatı daha ucuz olsa 1 dk beklemezdim bile..
hay ağzına sağlık sistemini beğenmesen bile ( ki bu imkansıza yakın ) biblo veya bir süs eşyası olarak kullanırsın

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt