n99i için görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ribby

ribby

Üye
arkadaslar nokianın n99i adında bi telefonu yok ki bunu bataryasından ve açılış animasyonundan anlarsnınz bana da bi tane denk geldi ilk görüşte anlaşılıo

ayazabi

ayazabi

Üye
size söyleyeyim bu telefon elime geçtiğinde bende java yüklemessem yada pro görürsünüz
arkadaşlar n99i oyun yüklemesi e250 ile aynı yani bazı programları var softicck gibi eğer oyun yüklemenmiyorsa peki içindeki 3oyun nasıl yüklenmiş java bir halde buluyor merak etmeyin bulduğumda buraya haber veririm

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
size söyleyeyim bu telefon elime geçtiğinde bende java yüklemessem yada pro görürsünüz
arkadaşlar n99i oyun yüklemesi e250 ile aynı yani bazı programları var softicck gibi eğer oyun yüklemenmiyorsa peki içindeki 3oyun nasıl yüklenmiş java bir halde buluyor merak etmeyin bulduğumda buraya haber veririm

vallaa güzel yaklaşım olabilir

CanceR

CanceR

Üye
arkadaşım keşke t838 veya t828 alsaydın onlarda hem zoom özelliği var hemde fotolar daha iyi çıkyo ;) ama senin telefonunda iyi zaten n99i de anycool un telefonu ama biraz daha düşük verisyon lusu ;)diğerlerinden fazla bi farkıyok yinede

KARAKART2005

Üye
ben olsaydım almazdım

polat_ketur

polat_ketur

Üye
aga sobaya at ısınırsın işte

lyon_69

lyon_69

Üye
pro yüklenememesi kötü ama görünüşü güzell

cnr_1991

Üye
çin malı ama vızır vızır televizyon çekiyor

Calaissien

Üye
kuzenimde o telefondan var ilk gördüğümde çok beğenmiştim benimkinden ii galiba falan demiştim ama biraz kurcaladım kendi telefonumdan bluetooth ile şarkı video falan attım açmadı hem mp4 attım hem mp3 hem 3gp hiç birini açmadı program zaten yüklenmiyo sonra standar bi işletim sistemi var kamerasıda en fazla 2 megapiksel gps yok wlan yok garantisiz orijinal değil daha ne sayayım kusura bakmayın ama ben beğenmedim bu benim fikrim

MoRPHiNe689

MoRPHiNe689

Üye
3aku1 dostum sen anlamadın galiba şimdi sen birisinden bluetooth alıs veriş yap sonra cihazıma gir ve ordan alıs veriş yaptıgın telin ismi yazar oraya gel ftp ile baslan gir ve baglan eeeger e surucu acıksa istedigin alır istedigini silersin umarım anlatabilmisimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt