n97 ye n8 kilidi ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
n97 ye n8 kilidi ekleme
arkadaşlar n97 ye n8 açmak için sürükleyin kilididni nasıl ekleyebilirim.bu güne dek verilenleri denedim
yok n8 renk seçenekleri falan diyorlar ama olmuyor.
sıfırdan bunu anlatabilecek varmı.sadece resourceye atılacak bir dosya veriyoorlar onlada olmuyor.bir dosya ile bu olurmu

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Bende tam 2 gün uğraştım bütün siteleri aradım bi türlü başaramadım kardeşim olmuyor olmuyor bi türlü yazılıma ekleyemedim....Bu n97 üvey evlat yahu herşey c6 için 5800 için...

• Beğen
Tepkiler: otoritec

sanane1438

Üye
ben yaptım ya yabancı bir sitede gördüm ekledim cw türkleştirdim ekledim indirin ingilizcesini tr çevirip gömün cwf ye

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
ben yaptım ya yabancı bir sitede gördüm ekledim cw türkleştirdim ekledim indirin ingilizcesini tr çevirip gömün cwf ye

kardeş ingilizcesini bulup ekleyemedim ki türkçeye çevirip ekleyeyim.adamlar :
kilt mavi cevaplama yesil
kilit sarı cevaplama yeşil .....

böye 10 , 15 tane dosya vermişler ama resource ye atıyoruz.hackliyoruz.ortada bişey yok.:bilmm

--------------- Ekleme ---------------

bu cwf yükle istersen kardeş n8 türkçe kilidi var açmak için sürükleyin

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...22-0-110-hizli-uzun-batarya-super-469132.html

kardeş ben zaten şu an onu kullanıyorum da kilidi olmayan cfw kullanırken eklemek için arıyorum

sanane1438

Üye
kardeş ingilizcesini bulup ekleyemedim ki türkçeye çevirip ekleyeyim.adamlar :
kilt mavi cevaplama yesil
kilit sarı cevaplama yeşil .....

böye 10 , 15 tane dosya vermişler ama resource ye atıyoruz.hackliyoruz.ortada bişey yok.:bilmm

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ben zaten şu an onu kullanıyorum da kilidi olmayan cfw kullanırken eklemek için arıyorum

rofs2 de bulup çıkarırsam paylaşırım

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt