badikbadik
Üye
yha beN N97 aLdım ama ucus moduNda dıo acamıoRm bıLeN vaRsa bı yaRdım edebıLıR mı ?? teLefoNcuya qotRdum ama oDa $aRjı oLmadıNı soLedı faKt saRjı vaR eN az 2 saat takıLı kaldı $aRjda bı eLıN atın bıLeN vaRsa yazaRsa sevıNıRım sımdıdeN t.edeRım
N97 ye Amiral gemisi diyen arkadaş önce amiral gemisinin anlamına sonra da N900 e bakıversin
katılşıyorumN97 ye Amiral gemisi diyen arkadaş önce amiral gemisinin anlamına sonra da N900 e bakıversin
dostum ekranın dokunmatıgının oyle foss olmasının sebebı ekranın onundekı koruyucu cam yanı sen ekrana dokunmuyosun cama dokunuyosun buda performansını bıras dusuruyo tabı ama koruyucu cam da geraklı yanı dokunmatık bı telefona dimi ayrıca n 97 olan herseyın n95 de de olması yetmıyo aynı programları mesela haritalar uygulamasını ıkı telfonda aynı anda acıp kullandıgında farkı gorursun zaten ve ayrıca telfonun sadece cıhaz ozelliklerine degıl tıbe teknık ozelliklerıne bak n97 de grafık işlemcisi telefonun ana işlemcisinden ayrı yani harici ekran kartı olan bı bılgısayar gıbı dusun n95 de ise aynı işlemci butun işleri halledıyo ve buda telefonun yavas calısmasını saglıyo . NOKIA N97 farklı bıtarz ustelık kayar kapak super zaten 1 senedır yapmadıgım kalmadı telfona banamısın demıyo yanı arkadasım (( N97 ye laf yok bence ))Nadir kardeş sen niye bu kadar alınıyorsun anlamadım ama bende yazdığın gibi kendi yorumumu yazdım.Tabiki sana uymayabilir.Beklentim çoktu tabi çünkü elimde N95 8GB verip N97 ye geçmeyi kaç aydır bekledim.Ama açıkçası o kadar para verip azıcık ilerleme almak bilmiyorum bana ters geldi vazgeçtim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?