N97 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Riskytr

Üye
    Konu Sahibi
N97 Sorunu
Telefonu aldım kullanıyorum gayet şık kullanışlı dokunmatik ekranı herkesinden daha iyi tepkimesi falan güzel.
Ancak bir sorun var ki telefon donuyor,kendini kapatıyor.
2 günde bir bir bakıyorum telefon kapalı.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/n97-n97-olali-boyle-iskence-gormedi-237356.html
Burada testleri gördüm.
Ne bozuk para ne anahtar bu ekranı çizemez diyorlar güzel şık o zaman benim ekranım nasıl çizildi ?
Telefonu koyduğum cebe hiçbir şey koymuyorum ne bozuk para ne de başka bir şey ancak bir baktım ekran çizilmiş telefonu yere dahi düşürmedim hiçbir yere ekranı çarpmadı ancak bir keresinde cebime anahtar koymuştum yanlışlıkla çizildiğini dahi farketmedim madem bu anahtar çizmiyor bu telefonu benim telefonum nasıl çizildi ekranı ?

Ve bu çizilmelere karşı bir garantisi var mı nokina'nın

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

æerenhack

æerenhack

Üye
Telefonunda lifebook sürekli açık sa donma olabilir eğer ölye değilse bi güncelleme at

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
onların ekranı hassas kılıfla kullanmanı tavsiye ederim..cepte her zaman çizilme ihtimali yüksek..

Riskytr

Üye
    Konu Sahibi
onların ekranı hassas kılıfla kullanmanı tavsiye ederim..cepte her zaman çizilme ihtimali yüksek..

Benim anlamadığım o kadar test yapıldı anahtar para çizmiyor diye anahtar ekranı çizdi ben bunu çözemedim :)

KeRiMCaN2222

Üye
kılavyeden mesaj yazarken donuyor neden acaba bana yardımcı olabilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...