n97 nin en nefret ettirici sorunu....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sex81beer

Üye
    Konu Sahibi
n97 nin en nefret ettirici sorunu....
evet arkadas yaklasık 1.5 ay once n97 aldım dünya para bayılıp fakat aldığımdan beri kapatıp tekrar açtgmda tam 4 kere nokia yazısı yazıo ve kalıo formda yardımlardan bakarak hard format attım fakat bununda bır çözüm olmadığını gördüm çünkü bunu ortalama 15 günde bir tekrar ediyor bugun yıne aynısını yaptı ve artık bıktım her seferınde tekrar tekrar aynı ayarları yapmaktan(tercihleri falan) ve bugun oviden messengeri ındırmek için grdiğimde arattgda bole bı uygulama bulunamadı dıyor yardımcı olursanız cok sevınırım verdığm 1.5 milyara yazık ya ilk defa nokıada bole bı sorun oldu bende yardımcı olursanız sevınırm kesın çözümü bilen varsa tskrlerrr

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim telefonun kapanması kurduğun programların uyumsuzluğundan olur..harici hafızayı biçimlendirip yeniden güvenli prolar kur..

sex81beer

Üye
    Konu Sahibi
ya ben tek oviden indiriorum fakat yalnızca ndriver ı kurdum ondan yapabilirmi? o kadar sinir bi durumkı yanı cok üzülüorum iphone mu nokıa mı dıyenlere neredeyse hak verecem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
NDrive yapmaz canım..başka bir şeyden oluyor..

paşa002

Üye
KARDEŞ TELEFONA TEKRARDAN SÜRÜM AT GEÇER BENCE BENDE N97 KULLANIYORUM 2 AYDIR BENDE SORUN ÇIKMADI :hmmm

Lacrymosa

Üye
evet arkadas yaklasık 1.5 ay once n97 aldım dünya para bayılıp fakat aldığımdan beri kapatıp tekrar açtgmda tam 4 kere nokia yazısı yazıo ve kalıo formda yardımlardan bakarak hard format attım fakat bununda bır çözüm olmadığını gördüm çünkü bunu ortalama 15 günde bir tekrar ediyor bugun yıne aynısını yaptı ve artık bıktım her seferınde tekrar tekrar aynı ayarları yapmaktan(tercihleri falan) ve bugun oviden messengeri ındırmek için grdiğimde arattgda bole bı uygulama bulunamadı dıyor yardımcı olursanız cok sevınırım verdığm 1.5 milyara yazık ya ilk defa nokıada bole bı sorun oldu bende yardımcı olursanız sevınırm kesın çözümü bilen varsa tskrlerrr

O sorun 5800'da da oluyor. Hafıza kartını çıkartıp açmaya çalıştığınızda sorun düzeliyor. Yani sebebi belli: Yüklenen yazılımlar. Bazı yazılımlar telefona zarar veriyor. Onları yüklememelisiniz.

Ovi'den Messenger kaldırıldı ben de fark ettim. Hatta onun dışında başka bir sürü program da kaldırıldı. Offscreen'ın bir sürü programı kaldırılmış. Sebebini bilmiyorum ama çok yararlı programlardı.

BloodRunner

Üye
3 hafta önce nokia 5800 aldım aynı sorun bendede vardı aldığım yere geri götürdüm %95 yazılım hatası dendi yazılımını yenile ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...