N97 - N97 Mini - 5800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qurshot

Üye
    Konu Sahibi
N97 - N97 Mini - 5800
Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon almayı planlıyorum.Ancak bu 3'ü arasında kaldım.Önemli Symbian işletim sistemi benim için.Fiyat olarak ayrı kategoride olmasalar da benim için önemli olan kullanışlılık.

N97 çok istiyorum ancak yabancı forumlarda şikayet çok. N97 mini ise onun düzeltilmişi diyorlar ona da güvenemiyorum kulaktan dolma olarak. 5800 arkadaşımda var güzel ancak fiziksel klavyesi yok ama diğer 2'sinden daha iyi ise alınmaya değer diyorum.

Sizin görüşlerinizi ve tecrübeleriniz duymak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

ahenk

Üye
birz fiyat farkı var ama samsung i8910 hd al derim işletim sistemleri ayni
digerlerinden n97 mini ekran ufak demessen hayırlısı olsun

iyi forumlar

qurshot

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler , i8910 HD pek hoşuma gitmedi. 5800'dan fazla bir üstünlüğü yok. Kamera kullanmıyorum

ben 1 hafta önce n97 mini aldım n97 ye göre fazla kaba değil ve kullanışlı telefon tavsiye ederim.

qurshot

Üye
    Konu Sahibi
Bir de şu var. Ram mevzusu. N73'den bahsediyorum , kullanıcıya 14mb gibi bir ram kalıyor. (64mb ram'i var) Opera Mobile ve Official Messenger uygulamaları bir süre beraber çalışıyor.Ancak bir süre sonra biri kapanıyor kendi kendine. Aynı şeyi 5800'da denedim o da kapattı bir uygulamayı. N97'de 50 mb kullanıcı ram'i var diyorlar (128 mb ram'i var). Acaba ram sorunu var mı bunlarda da ?

Bak en iyi dokunmatikler bence:
N900
Omnia2
Xperia X10
iPhone 3GS
N97
X6

Bunların özellikleri olsun tasarımı olsun ekranı olsun hepsi süper.

echb0x

Üye
N97 mini kullanıyorum 3 aydır gayet memnunum hem kibar hem kullanışlı. hiç bir teknik arıza ile karşılaşmadım. Bana göre Nokia'nın yaptığı en kusursuz modellerin arasında .

n95eray

Üye
dostum para sorun değil aldığım tel sağlam olsun teknik ve donanımsal eksiği olmasın başka bir model alma gereksinimi duymak istemiyorum diyorsan n97 al hem ekranı büyük hassasiyeti süper kamerasına hiçbir eleştiri yapılmaz 32 gb dahili hafıza 32 gb hafıza kart desteğiyle 64 gb gibi süper bir hafızaya sahip olacaksın fm verici Q klavyesi daha saymadığım birsürü donanımsal özellikleriyle n97 tek gecerim daha hiç bir firma n97 ayarında tel çıkartmadı eğer pahalı diyorsan 5800 xm al çok zeki ve hızlı bir telefon birde unutmadan n97 sesi çok az çıkıyor bu senin için önemli olabilir

qurshot

Üye
    Konu Sahibi
n97 mini aldım arkadaşlar teşekkür ederim.

qurshot

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasınız daha iyileri sizin olsun

hayırlı olsun elinde eskisin :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...