N97 mini & 5800

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
N97 mini & 5800
Arkadaşlar hangi tel daha iyi bilemiyorum ikiside s60v5.
Bende şuan 5800 var eğer n97 mini 5800dan iyi ise onu almayı düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum :)

- - - Eklendi - - -

görüntülu konuşuyo mu n97 mini

eceaydin

Üye
miniyi bilmen ama n97 telde var. 5800 Kullanmadığıman bilemiyorum.
Q klavyesi var. mesaj yazmayı hızlandırıyormus. Klavye kullanmaktan nefret ediyorum.
32 gb dahili hafıza var ama 4 gb bile dolduramadım.
2 kamerası var. 1. Kamera 5mp ; 2. Kamera bilemiyorum. Benden bukadar. Semtine gore fiyatı değisiyor. 2. Elde 200 :tl: veya 280 :tl: arası yukarda bahsettiğim ozellikler n97 icindir. 5800 kullanan o telin ozelliklerini yazsın.

marist

marist

Üye
Kendisi kullanıyor zaten ece :D

Akıncı

Akıncı

Üye
bence baska tl al fiyat araligin nedir?

Akıncı

Akıncı

Üye
bilmiyorum ama symbiana dönme derim

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
symbian bitti

Akıncı

Akıncı

Üye
paran ne kadar takas mı yapacan

achambo

achambo

Üye
alma sakın uyarıyım

- - - Eklendi - - -

alma sakın uyarıyım

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bak n97 mini varsa al telefon ihtiyaç işidir cfw filan kullanıcaksan önceden bak bi tanesini indir bende de 5800 vardı bi ara n97 aldım n97 ye cfw bulamadım ve sevdiğim pek çok uygulamayı kullanamadım performans bekliyosan fazla üsteleme 5800 neyse n97 de o ram de aynı işlemci de cfw li kullanacaksan al sonra pişman olursun başın ağrır :) benden demesi n97 5800 kadar iyi değil ama minisini kullanmadım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
5800 kullanmadım Enes, o nedenle ikisi arasında kıyaslama yapamam..

Ayrıca ikiside v5 sonuçta, tavsiyem biraz birikim yapıp ya androidlere yada lumialara bak derim...

Yok 5800 işini görüyorsa hiç değişme, çünkü alacağın telefon ne kadar temiz, birde o noktası var..

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

eceaydin

Üye
bende katılıyorum. Elindekinin kıymetini bil. N97 kullanıyorum. Memnunum ama sen değistirip aldığın tel bozuk cıkar 2.el olduğundan tamiriyle urasmaktan basın ağrımasın. Cfw ofw anlamam ama yapabiliyorsan bunlarla tellinde değisiklik yaparak yeni uygulamalar 2. El tellerden iyidir. Secim senin.

avast

avast

Üye
kardes 2 . el andriod bulursun 250 300 e cıkıyosa paran okadar galaxy mini2 falan ideal herseyi actım kasmadan mben most wanted moderncombat3 alphalt 7 vb

HAM ZA

HAM ZA

Üye
5800 kullanmadım Enes, o nedenle ikisi arasında kıyaslama yapamam.. Ayrıca ikiside v5 sonuçta, tavsiyem biraz birikim yapıp ya androidlere yada lumialara bak derim... Yok 5800 işini görüyorsa hiç değişme, çünkü alacağın telefon ne kadar temiz, birde o noktası var..
lumia dan umut yok pek.. ama dediğim gibi cfwli kullanacaksa arkadaş önce bi cfw indirsin derim ben n97 ye cfw bulamadığım için 5800 ı sattığıma pişman oldum :(

- - - Eklendi - - -

kardes 2 . el andriod bulursun 250 300 e cıkıyosa paran okadar galaxy mini2 falan ideal herseyi actım kasmadan mben most wanted moderncombat3 alphalt 7 vb
kardeş bişey sorucam galaxy mini 2 720p video açıyormu? denedinmi hiç ?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
yine 5800 en iyisi galiba

- - - Eklendi - - -

görüntülu konuşuyomu n97 mini

eceaydin

Üye
miniyi kullanan yok galiba. Googlede arat 2 kamerası varsa olabilir.

HsynYkt

HsynYkt

Üye
Başka marka al :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt