N97 Mini v30'a Hack Yada orjinaline yakın fw yapabilecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
N97 Mini v30'a Hack Yada orjinaline yakın fw yapabilecek?
Arkadaşlar N97 Mini v30 yeni güncellendiği için sanırım fw yada hack yok. Sertifika veren sitede kalmadı. Orjinaline yakın fw yada hack yapabilicek varmı?

• Beğen
Tepkiler: thestart

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
O kısmı bende takip ediyorum. İnş paylaşırda yükleriz.

zedge2009

Üye
aslında bir arap arkadaş N97 Mini | RM-555 | 30.0.4 | SCL^4 | CFW (New Browser, Emoticons, 9 Languages, Etc.) başlığı ile rm-555 için harika bir fw hazırlamış. neredeyse yok yok. yalnız ben fw işinden çok anlamadığım için ve zayıf ingilizcemden dolayı tam anlamadım. daha önce çok defa custom fw attım telefonlara ama bunu anlamadım. rofs ve core dosyalarını ayrı ayrı vermiş.

kendim navifirm ile orj rm-555'i indirdim. sonra arkadaşın yaptığı rofs dosyasına türkçe ses ekledim ve oluşan yeni dosyayı orj dosyaların olduğu yere attım. sonra core isimli klasörün içindekileri de attım, üzerine yazdı bazılarının.

sonra jaf ile gösterdim ama jaf benim yaptığım rofs'u değil orj'i görüyordu.

ben n97'yi ilk aldığımda arkadaşın birisi hack'li dosyaları bir klasörde toplamış. bende orj dosyaları indirip içine attım ve direk fw atmıştım. şimdi bu arap arkadaşınkini tam çözemedim.

bu fw işinden anlayan arkadaş şu arap arkadaşın yaptığı fw'yi alsa ve bize ts sesli yüklese ne iyi olur.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt