tulkas
Üye
N97 Mini Sorunlar ve Sorularım ?
Öncelikle merhba arkadaşlar
Telefonumun genel özelliklerinden bahsedeyim
markası n97 mini ve finladiya malı
Şimdi size bişey soracagım ama bazı kavramları bilmediğim için anlamıyorum lütfen açıklayarak anlatınız
1-)Telefonumda bu aralar sık sık ''Sistem Hatası'' diye bi uyarı geliyor bunu sebebi nedir ve nasıl giderebilir ?
2-)Telefonuma zedge sitesinden bi tema indirdim 2 haftadır duruyordur normal ama şimdi telefonda hafıza dolu diyor diye bi yazı geliyor 1-2sn donuyor telefon ve tema değişiyor saf bir tema geliyor..2-3 ker düzelttim gene oldu
Cevaplarınız için teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
Değerli arkadaşlar yokmu cevap veren kimse
Telefonumun genel özelliklerinden bahsedeyim
markası n97 mini ve finladiya malı
Şimdi size bişey soracagım ama bazı kavramları bilmediğim için anlamıyorum lütfen açıklayarak anlatınız
1-)Telefonumda bu aralar sık sık ''Sistem Hatası'' diye bi uyarı geliyor bunu sebebi nedir ve nasıl giderebilir ?
2-)Telefonuma zedge sitesinden bi tema indirdim 2 haftadır duruyordur normal ama şimdi telefonda hafıza dolu diyor diye bi yazı geliyor 1-2sn donuyor telefon ve tema değişiyor saf bir tema geliyor..2-3 ker düzelttim gene oldu
Cevaplarınız için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------
Değerli arkadaşlar yokmu cevap veren kimse