Blackjaz61
Üye
N97 Mini Genel Yardim
Telefonum N97 Mini White
FW Uzerinde Degisiklik Yapmadan Direk FW Yukliyebilme Durumumuz Var mi? Yani Anna Isletim Sistemini Yuklemek istiyorum. Hatta android olursa daha iyi olur
Yani CFW Olmasin Diyorum 
Ayrica Telefonum Cok Fazla Isiniyor. Bunun Nedeni Tam Olarak Nedir? yapabilecegimiz Birsey var midir?
Sarjim Cabuk Bitiyor. Yeni Batarya Aldim Ama Yine Fazla Dayanmiyor Sarj. Ayni degisen birsey olmadi
Surekli Internetteyim Cabuk Bitmesinin Nedeni Bu Ama Bende C5-03 Vardi. C5 Daha Az Isiniyordu. Hatta Isindigi Fazla Belli Olmuyordu. Sarjida Daha Uzun Dayaniyordu.
Videolardada Sorun Yasiyorum. Faceden video indiriyorum ama cogunu acamiyorum ya goruntu gelmiyor sadece ses geliyor yada goruntu bozuk geliyor :S
C5de hic boyle sorun yasamiyordum .s.s
bilgilendirme yaparsaniz sevinirim
ayrica hafiza sorunuda yasiyorum
ram kaynakli ama buna cozum yok sanirim 
icini acip ram ve islemci degisimi yapamazmiyiz .d.d soyle 1gb ram felan .d.d.d.d.d ah ahhh .d.d nokia dedik iyidir dedik dokunmatikte is yapamadi .d
Yardimci Olursaniz Sevinirim. Tesekkur Ederim
FW Uzerinde Degisiklik Yapmadan Direk FW Yukliyebilme Durumumuz Var mi? Yani Anna Isletim Sistemini Yuklemek istiyorum. Hatta android olursa daha iyi olur
Yani CFW Olmasin Diyorum 
Ayrica Telefonum Cok Fazla Isiniyor. Bunun Nedeni Tam Olarak Nedir? yapabilecegimiz Birsey var midir?

Sarjim Cabuk Bitiyor. Yeni Batarya Aldim Ama Yine Fazla Dayanmiyor Sarj. Ayni degisen birsey olmadi
Surekli Internetteyim Cabuk Bitmesinin Nedeni Bu Ama Bende C5-03 Vardi. C5 Daha Az Isiniyordu. Hatta Isindigi Fazla Belli Olmuyordu. Sarjida Daha Uzun Dayaniyordu.Videolardada Sorun Yasiyorum. Faceden video indiriyorum ama cogunu acamiyorum ya goruntu gelmiyor sadece ses geliyor yada goruntu bozuk geliyor :S
C5de hic boyle sorun yasamiyordum .s.s
bilgilendirme yaparsaniz sevinirim

ayrica hafiza sorunuda yasiyorum
ram kaynakli ama buna cozum yok sanirim 
icini acip ram ve islemci degisimi yapamazmiyiz .d.d soyle 1gb ram felan .d.d.d.d.d ah ahhh .d.d nokia dedik iyidir dedik dokunmatikte is yapamadi .d
Yardimci Olursaniz Sevinirim. Tesekkur Ederim

Ya kağıt koyduk bataryanın altınada, ısınıp alev almasın sonra