N97 Mini Genel Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blackjaz61

Blackjaz61

Üye
    Konu Sahibi
N97 Mini Genel Yardim
Telefonum N97 Mini White

FW Uzerinde Degisiklik Yapmadan Direk FW Yukliyebilme Durumumuz Var mi? Yani Anna Isletim Sistemini Yuklemek istiyorum. Hatta android olursa daha iyi olur :D Yani CFW Olmasin Diyorum :D

Ayrica Telefonum Cok Fazla Isiniyor. Bunun Nedeni Tam Olarak Nedir? yapabilecegimiz Birsey var midir? :D

Sarjim Cabuk Bitiyor. Yeni Batarya Aldim Ama Yine Fazla Dayanmiyor Sarj. Ayni degisen birsey olmadi :D Surekli Internetteyim Cabuk Bitmesinin Nedeni Bu Ama Bende C5-03 Vardi. C5 Daha Az Isiniyordu. Hatta Isindigi Fazla Belli Olmuyordu. Sarjida Daha Uzun Dayaniyordu.

Videolardada Sorun Yasiyorum. Faceden video indiriyorum ama cogunu acamiyorum ya goruntu gelmiyor sadece ses geliyor yada goruntu bozuk geliyor :S
C5de hic boyle sorun yasamiyordum .s.s

bilgilendirme yaparsaniz sevinirim :D

ayrica hafiza sorunuda yasiyorum :D ram kaynakli ama buna cozum yok sanirim :D

icini acip ram ve islemci degisimi yapamazmiyiz .d.d soyle 1gb ram felan .d.d.d.d.d ah ahhh .d.d nokia dedik iyidir dedik dokunmatikte is yapamadi .d

Yardimci Olursaniz Sevinirim. Tesekkur Ederim :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
N97 mini ye Anna mı , O ram la birde :D

ısınması sürekli internete takılmandan kaynaklı, birde 3G şebekesinden faydalanıyorsan daha çabuk ısınır, yapabileceğin herhangi bir şey yok.

ve şarjın çabuk bitmeside yine internetten kaynaklıdır.

Videolar için Uc player programı kullan videoları sorunsuz açar

Ram eklemek için Maxi Tamir bakım :bakim:
bölümünü ziyaret et :ehe

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kaldır at telefonu git 701 al

M. tAHA

M. tAHA

Üye
dedıklerının hepsi imkansız. cfw yukle ısınması ve sarj harrıcı problemlerini gider

exd2121

Üye
bende n97 mını kullanıyorum tel ısınıyordu battarya ıle telefon arasına ınce bı kagıt parcası bıraktım yaklasık 7 ay falan ısınma problemı olmadı cok az ısınıyor saatlerce ınternete takılırsam

joker.lg

joker.lg

Üye
bende n97 mını kullanıyorum tel ısınıyordu battarya ıle telefon arasına ınce bı kagıt parcası bıraktım yaklasık 7 ay falan ısınma problemı olmadı cok az ısınıyor saatlerce ınternete takılırsam

ben bataryanın altına roman koyayim o zaman :ehe benim de mini telim :kop2:

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Ya kağıt koyduk bataryanın altınada, ısınıp alev almasın sonra :ehe

• Beğen

exd2121

Üye
burada bu kadar güleceginize deneyin bir şey kaybetmezsinız kahkahalarınizı sona saklayın bence :) :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım ciddiyim kağıdı koydum ama ısınma devam ediyor. Hatta koyduğum kağıt değil mukavva mübarek, arka kapağı zor kapattım.

Sabah postasını yapan belediye otobüsünün kapısına döndü kapak :D

Az sonra klavyeden duman çıkmaya başlayacak diye ödüm kopuyor :ehe

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
Arkadaşım ciddiyim kağıdı koydum ama ısınma devam ediyor. Hatta koyduğum kağıt değil mukavva mübarek, arka kapağı zor kapattım.

Sabah postasını yapan belediye otobüsünün kapısına döndü kapak :D

Az sonra klavyeden duman çıkmaya başlayacak diye ödüm kopuyor :ehe

:kop2:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
olabilir arkadaslar mantıklı :hmmm
ama olmaz çünki kagıtta ısıyı geçirir. :D

exd2121

Üye
ben demıyorum hıc ısınma olmayacak sadece eskısıne gore cok daha ıyı durumda tercıh sızın eskıden uzun sure kullandıgımda elım terlıyordu :) neyse fark gormedıysenız yapacak baska yontem yok zaten

M. tAHA

M. tAHA

Üye
exd2121 paylaşımın için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...