arkadaşlar nokia kendi malınız gibi savunmayın birbirinizi başkası için kırmayın..yıllarca nokianın her telefonunu kullanan biri olarak nokia artık kendi kendini mahvediyor..kendi kendini bitiriyor..bir telefona koyduğu özelliği diğerinde unutuyor ve hiçte ucuza satmıyor..
Kimisi bana konuyu okumadan adama bak ne kadar cahil n97 miniyi çin m. Zannediyo felan diyecek ama değil normal n97deki tüm özzellikler var zannediyorsunuz ama değil bir kere n97nin klawyesinn en güzel yanı yanında mause olması fakat yok sadece bununla kalmıyor alacak arkadaşlarım lütfen araştırarak alın daha küçük daha kibar demeyin paranıza yazık etmeyin
Kimisi bana konuyu okumadan adama bak ne kadar cahil n97 miniyi çin m. Zannediyo felan diyecek ama değil normal n97deki tüm özzellikler var zannediyorsunuz ama değil bir kere n97nin klawyesinn en güzel yanı yanında mause olması fakat yok sadece bununla kalmıyor alacak arkadaşlarım lütfen araştırarak alın daha küçük daha kibar demeyin paranıza yazık etmeyin
Adama bak ya mause diyo yarıldım bumu nedeni . Bi kere n97 kullanıyorum diyosun görüntülü konusma yok diyosun güldürme bizi senin gibi konusan cok bu piyasada okumusmus bu okumus halinse merak ediyorum eski halini .
cahil cühela gibi konusmayın aldım kullanıyorum almayın yuh millette seni dinlicek ınsanlara böle yon vermeye calısmak ne kadr hosunuza gıdıyo ben nette bu kadar iyi performans veren baska bı tel daha gormedım flash desteklı olmasıda buyuk avantaj neymıs maousesı yokmus almayın ya bırakın kardesım özellıklerıne bakın arastırın sıze uygunsa alın degılse almayın ama uyarayım böle nutuk atan cahil cühela adamalrın lafına bakarak sakın fıkır degıstırmeyın adam mausesı yok dıye almayın dıyo varmı böle dengesızlık senın ıcın onemlıdır baskası ıcın sorun olmaz bana 32 gb degıl 8 gb olsun bana yetıyo ben bekledıgım herseyı aldım telefondan iyikide almısım dıyorum nokıanın son yıllarda cıkardıgı kasa saglamlıgı bakımından en iyi telefon donanımsal arızalarıda yok 5800 gıbı ama burda dengesızın bırı cıkmıs almayın neden mausesı yok dıyo bakmayın sız mıllete kendı ısteklerınıze cevap verıyosa alın ....
arkadaşlar nokia kendi malınız gibi savunmayın birbirinizi başkası için kırmayın..yıllarca nokianın her telefonunu kullanan biri olarak nokia artık kendi kendini mahvediyor..kendi kendini bitiriyor..bir telefona koyduğu özelliği diğerinde unutuyor ve hiçte ucuza satmıyor..
Waaaow N95eray arkadşımız gerçektn çok doğru ve güzel noktalara değinmiş ama ben bs arkadaşlarımızın açtığı doğru dürüst konular 3-5 cevabı zor alırken saçma bi konu bemkiyle birlikte toplam 71 cevap almış .( .(