N97 mini almayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konu Sahibi
N97 mini almayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kimisi bana konuyu okumadan adama bak ne kadar cahil n97 miniyi çin m. Zannediyo felan diyecek ama değil normal n97deki tüm özzellikler var zannediyorsunuz ama değil bir kere n97nin klawyesinn en güzel yanı yanında mause olması fakat yok sadece bununla kalmıyor alacak arkadaşlarım lütfen araştırarak alın daha küçük daha kibar demeyin paranıza yazık etmeyin

Tepkiler: punqermojo, xxxEMRExKAANxxx ve Lord_oF_Dark

echb0x

Üye
sadece bir mause yüzündenmi ? bence biraz daha bilgi verirsen iyi olur.. Karalama olmasın

Hayir bir tek maus degil bencede dogru söylüyor arkadas Gps eski N97 de cok süper ama mini ölü bu konuda
ve icindeki özellik olarak diyerinden daha az ayrintili mesela gps durumu diyoruz diyeri hemen durumu ile ayrinti gösteriyor bunda yok fm frekansi yok hangisini syayim
Evet bir kac seyde ondan üstün mesela ram biraz daha yüksek eskiye göre ama bana sorarsaniz ILK CIKAN N97 derim KARAR sizin???????????

Fazlada fark yok o kadar değil yani

cahil cühela gibi konusmayın aldım kullanıyorum almayın yuh millette seni dinlicek ınsanlara böle yon vermeye calısmak ne kadr hosunuza gıdıyo ben nette bu kadar iyi performans veren baska bı tel daha gormedım flash desteklı olmasıda buyuk avantaj neymıs maousesı yokmus almayın ya bırakın kardesım özellıklerıne bakın arastırın sıze uygunsa alın degılse almayın ama uyarayım böle nutuk atan cahil cühela adamalrın lafına bakarak sakın fıkır degıstırmeyın adam mausesı yok dıye almayın dıyo varmı böle dengesızlık senın ıcın onemlıdır baskası ıcın sorun olmaz bana 32 gb degıl 8 gb olsun bana yetıyo ben bekledıgım herseyı aldım telefondan iyikide almısım dıyorum nokıanın son yıllarda cıkardıgı kasa saglamlıgı bakımından en iyi telefon donanımsal arızalarıda yok 5800 gıbı ama burda dengesızın bırı cıkmıs almayın neden mausesı yok dıyo bakmayın sız mıllete kendı ısteklerınıze cevap verıyosa alın ....

Konu Sahibi
arkadışim ben 4 yıkdır eskişehir hamamyolu cadesindeki nokia clupı işletiyorum istersn bi gel yüzyüze konuşalım sana bi çay ısmarlayayım benim fikrimi beğenmeyebilirsin fakat bana cahil cühela diyemezsin 19 yaşındayım ve 2yıl odtüde elektirik elektoronik vokudum ve bilgierime dayanarak bu konuyu açtım ben onu n97 mini harika şık bi telefon dedikleri için çin söyledim ve diğer arkadaşımında dediği gibi bu konuda başkalarının fikrini katarak konuyu büyütmeleri için söyledim o bir örnekti lütfen haddini bil

--------------- Ekleme ---------------

Marka / Model
Marka Nokia Model N97 Mini Form faktör Slide sideways Renk Cherry Black, Garnet Şebeke
GSM şebeke 3G, EDGE, GPRS, GSM, HSCSD, HSDPA (3G), UMTS (3G) Servis 850, 900, 1800, 1900, 2100 Bağlantılar
Bluetooth v2.0 with A2DP Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Evet USB EvetMicroUSB v2.0 Faks / Veri Evet Ekran
Ana ekran Color TFT touchscreen Renkli ekran 16.000.000 renkler Boyutlar 81.28 mm. Çözünürlük 360 x 640 piksel Dış ekran Hayır Bellek
Dahili bellek 8GB Harici bellek 16GB Bellek Kartı yuvaları Evet Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion 1200 mAh (BL-4D) Bekleme süresi 320 Saat Konuşma süresi 7.1 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3 Kamera
Kamera Evet Megapiksel 5 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel Dijital zum Yesx Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Evet Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar eAAC, MP3, WAV, WMA Video oynatma MP4, Real, WMV Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF), Voice command/dial, Handwriting recognition, Digital compass Görüntülü konuşma hayır Diğer özellikler QWERTY keyboard, Auto turn-off, Auto rotate, Handwriting-recognition, Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5, GPS with A-GPS support; Nokia Maps, TV-out, Downloadable games Format
Ağırlık 138 g. Boyutlar (Y x G x D) 113 x 52.5 x 14.2 mm

Marka / Model
Marka Nokia Model N97 Form faktör Slide sideways Renk Black, White Şebeke
GSM şebeke EGSM, GSM, HSDPA (3G), WCDMA Servis 850, 900, 1800, 1900, 2100 Bağlantılar
Bluetooth v2.0 with A2DP Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Evet USB MicroUSB v2.0 Faks / Veri Evet Ekran
Ana ekran Color TFT touchscreen Renkli ekran 16.000.000 renkler Boyutlar 88.9 mm. Çözünürlük 640x360 piksel Dış ekran Evet Bellek
Dahili bellek 32GB Harici bellek 16GB Bellek Kartı yuvaları Evet Bellek kartı tipleri MicroSD Temel özellikler
Pil Nokia Battery BP-4L, 1500mAh Bekleme süresi 400 Saat Konuşma süresi 6.6 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3 Kamera
Kamera Evet Megapiksel 5 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel Dijital zum Hayır Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Evet Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar EvetAAC, eAAC, MP3, MP4, WAV, WMA Video oynatma 3GP, Flash, MPEG4, WMV Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF viewer), Voice command/dial, Handwriting recognition Görüntülü konuşma evet Diğer özellikler QWERTY keyboard, Auto rotate, A-GPS, auto turn-off, Electronic compass, IM, 3.5mm jack, Games N-Gage, TV out Format
Ağırlık 150 g. Boyutlar (Y x G x D) 117.2 x 55.3 x 15.9 mm.
Nokia

Günümüz türkiye teknolojisinin en bariz en istenilen özelliği görüntülü konuşma ve n97 minide yoq ve tüm özelliklerini sabahtan beri oturdum oluşturdum bakın farkı anlayın ve nokia bize fiyat olarak nokia clup larda n97yi 1.600tl n97 miniyi ise 1850liradan satışa sunmamız için genelge verdi alın işte farkları illegal_sair arkadaşımız ben sizi kınıyorum lütfen konuştuklarınızı düşünerek konuşun

şimdi sen bu kadar büyük adamsın okumusun falan odtüde nokia n97 mini hakkında nutuk atıyosun telefon suan elimde ve suan görüntülü konusma actım konusuyorum bu kadar anlıyon bu işlerden demek ben 26 yasındayım senın yasın kadar cep telefonu kullandım merak etme kımsenın dıkkat etmedıgı özellıklere bile dikkat ederım alırım sen daha salaldıgın telefonun görüntülü konuşmayı destekledıgınden haberın yok kardesım allah aşkına sen bu telefonu kullandın mı bu telefonla goruntulu konusma denedın mıde buraya yazıyosun emın sekılde yok dıye işte senın gıbı kendını bilmez insanlar yüzünden buradaki telefon alcak insanalrın fikirleri degısıyo yazık ki site adminleride yanlış bilgi vermene seyırcı kalıyo sen iyisimi al bi n97 mini bayimişin ac bakalım bı goruntulu konusması varmı yokmu bak ondan sonra gel burda yorum yap....

baya1994

Üye
susun laaaaynnnnnnnnnnnnnn

Konu Sahibi
Arkadaşım ben senin yalanlarına katlanamıyacağım sende bence n97deiğil 6300 bile yoqtur yaşının 26 oldunğundanda şüpeliyim yetişkin bir insanın sözleri değil bunlar ya çocuk gibi konuşuyosun yada kendini büyük gösteriyosun ben burda tüm bilgilerime dayanarak bilgi veriyorum sen bunları yalanlıyosun

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar nokia kendi malınız gibi savunmayın birbirinizi başkası için kırmayın..yıllarca nokianın her telefonunu kullanan biri olarak nokia artık kendi kendini mahvediyor..kendi kendini bitiriyor..bir telefona koyduğu özelliği diğerinde unutuyor ve hiçte ucuza satmıyor..

Nadir sende olaya Objektif bakmıyosun Nokia'dan dilin yanınca kötü yanlarını görüyorsun. Senin Nokianın Savunuculuğunu yaptığını iddia ettiğin kişiler Nokia severler. Sen sevmediğin için onu savunmuyorsun bunu da olaya tarafsız bakmak gibi görüyorsun. Olaya tarafsız bakmak iyi ve kötü yanlarını kendine ait duyguları içine katmadan ama kendine ait yorumu içine katarak yada katmayarak bu sana kalmış görüş bildirmektir. Nokia n97/n97 Mini Türkiyede pahalı sadece tıpkı iPhone yada gel gelelim diğer bütün cep telefonları gibi. Aslında gerçek fiyatları iPhone 3GS 300$ n97Mini 300€ yada 350$ tam hatırlamıyorum (Tam bilen fiyatını beyan edebilir). Türkiyedeki pazar fiyatına bakarsak herşey pahalı. O yüzden şu fiyat mevzusunu geçin artık. Gerçek pazar fiyatında sadece Nokia için söylemiyorum çoğu telefon üreticisi firma tam fiyatının karşılığını veriyor; Bizde pahalı satılıyor.

Bana sorarsan nokia kendini bitirmiyor ara denemeler atıyor piyasaya. n97'yi denemek için 5800XM attı n97Mini denemek için n97'yi kullandı (Takoz boyutlusunu sevdiler minisine bayılırlar misali), NSeries'den başını kurtarmak istedi (Seride N95 8GB ve n97Mini hariç hepsi rezalet sonuçta) X serisi çıkmaya başladı, Bunun yanında C serisi çıkartmaya başladı. Bana kalırsa Nokia ara geçiş dönemini pazara yansıtıyor hiç doğru bir davranış değil. Farklı sekmentlere farklı çözümler üreterek yelpazeyi açık tutmak güzeldir bu konuda nokia'yı desteklerim ama gereğinden fazla modeli eksikleriyle piyasaya sürmesinden tamamen tiskindim.

echb0x

Üye

aynen 350 euro

Nadir

Emekli Yönetici
Nokia hep ara dönemde kalıyor hiç gerçek telefona gelmiyor nedense..ara model ara model benim yıllardır duyduğum kelimeler ne zaman gerçek adam akıllı telefon çıkacaksa...iphone a bak istersen 2g modellerinde gps yok 3g ye koydu..3g de radyo yok 3gs ye koydu..bunlar ara model olmadı..duygu değil akıl bunu söylüyor..

4G'ye de en temelde olması gereken BlueTooth'u koyarlar o halde Nokiada her model ara model değildir En iyi örneği N95 ve N95 8GB. SmartPhone tarzı modellerde X6 modeli ana model olacağa benziyor...

nadir dostum özel mesaj almadığın için burdan yazıyorum.bir sorum olacak..ben kendi imle sertifikaladığım programları signed yaptıktan sonra başka bir 5800 a kurulabilir miyim? yoksa o sign sadece bana mı ait oluyor?

bırak şimdi laf salatası yapmayı sen benle bahse varmısın n97 minide görüntülü konuşma olduğunu ben sana bunu kanıtlarım resimlerle kanıtlarsam sende buraya herkezin icinde ben cahil cühela adamın tekiyim sizi yanlış yönlendirdim benim sölediklerime kulak asmayın diyebilirmisin yazabilrimisin eger kanıtlayamazsam ben yazıcam varsa yüregın cok bılgılısın ya senin elinde bilgi var benim elimde telin kendisi var ne dersin ????

Sadece sana ait oluyor senin IMEI koduna göre hazırlanıyor sertifika.

Arkadaşlar sağdan soldan yanlış duyduğunuz şeyleri burada yazıp diğer arkadaşların kafasını karıştırmayın. bende 2 adet N97mini bir tanede N97 var. N97 miniler fillandiya malı ve taşa gibiler hiç birinde sorun yok. Mouse yok diyen arkadaşta bence bir daha iyice baksın.... Adamlar N97min lerde 3G hariç herşeyi yap mış...
Zaten büyük firmalar o yüzden göz yumuyor bu cep piyasasına 3G olmayacak o şeklide yaparsanız yapın deniyor onlarda 3g siz at koşturuyor.

optiq

Üye
illegal_sair arkadasım konusma tarzın cok yanlıs ınsanı kırmaya yönelık konusuyorsun biraz daha nazik olursan çok hoş olur. bu benim nacizane fıkrım ..

Saygılarımla..