nokiaciemre
Üye
-
Konu Sahibi
-
cahil cühela gibi konusmayın aldım kullanıyorum almayın yuh millette seni dinlicek ınsanlara böle yon vermeye calısmak ne kadr hosunuza gıdıyo ben nette bu kadar iyi performans veren baska bı tel daha gormedım flash desteklı olmasıda buyuk avantaj neymıs maousesı yokmus almayın ya bırakın kardesım özellıklerıne bakın arastırın sıze uygunsa alın degılse almayın ama uyarayım böle nutuk atan cahil cühela adamalrın lafına bakarak sakın fıkır degıstırmeyın adam mausesı yok dıye almayın dıyo varmı böle dengesızlık senın ıcın onemlıdır baskası ıcın sorun olmaz bana 32 gb degıl 8 gb olsun bana yetıyo ben bekledıgım herseyı aldım telefondan iyikide almısım dıyorum nokıanın son yıllarda cıkardıgı kasa saglamlıgı bakımından en iyi telefon donanımsal arızalarıda yok 5800 gıbı ama burda dengesızın bırı cıkmıs almayın neden mausesı yok dıyo bakmayın sız mıllete kendı ısteklerınıze cevap verıyosa alın ....
Nadir sende olaya Objektif bakmıyosun Nokia'dan dilin yanınca kötü yanlarını görüyorsun. Senin Nokianın Savunuculuğunu yaptığını iddia ettiğin kişiler Nokia severler. Sen sevmediğin için onu savunmuyorsun bunu da olaya tarafsız bakmak gibi görüyorsun. Olaya tarafsız bakmak iyi ve kötü yanlarını kendine ait duyguları içine katmadan ama kendine ait yorumu içine katarak yada katmayarak bu sana kalmış görüş bildirmektir. Nokia n97/n97 Mini Türkiyede pahalı sadece tıpkı iPhone yada gel gelelim diğer bütün cep telefonları gibi. Aslında gerçek fiyatları iPhone 3GS 300$ n97Mini 300 yada 350$ tam hatırlamıyorum (Tam bilen fiyatını beyan edebilir). Türkiyedeki pazar fiyatına bakarsak herşey pahalı. O yüzden şu fiyat mevzusunu geçin artık. Gerçek pazar fiyatında sadece Nokia için söylemiyorum çoğu telefon üreticisi firma tam fiyatının karşılığını veriyor; Bizde pahalı satılıyor.
Bana sorarsan nokia kendini bitirmiyor ara denemeler atıyor piyasaya. n97'yi denemek için 5800XM attı n97Mini denemek için n97'yi kullandı (Takoz boyutlusunu sevdiler minisine bayılırlar misali), NSeries'den başını kurtarmak istedi (Seride N95 8GB ve n97Mini hariç hepsi rezalet sonuçta) X serisi çıkmaya başladı, Bunun yanında C serisi çıkartmaya başladı. Bana kalırsa Nokia ara geçiş dönemini pazara yansıtıyor hiç doğru bir davranış değil. Farklı sekmentlere farklı çözümler üreterek yelpazeyi açık tutmak güzeldir bu konuda nokia'yı desteklerim ama gereğinden fazla modeli eksikleriyle piyasaya sürmesinden tamamen tiskindim.
nadir dostum özel mesaj almadığın için burdan yazıyorum.bir sorum olacak..ben kendi imle sertifikaladığım programları signed yaptıktan sonra başka bir 5800 a kurulabilir miyim? yoksa o sign sadece bana mı ait oluyor?Nokia hep ara dönemde kalıyor hiç gerçek telefona gelmiyor nedense..ara model ara model benim yıllardır duyduğum kelimeler ne zaman gerçek adam akıllı telefon çıkacaksa...iphone a bak istersen 2g modellerinde gps yok 3g ye koydu..3g de radyo yok 3gs ye koydu..bunlar ara model olmadı..duygu değil akıl bunu söylüyor..
Arkadaşım ben senin yalanlarına katlanamıyacağım sende bence n97deiğil 6300 bile yoqtur yaşının 26 oldunğundanda şüpeliyim yetişkin bir insanın sözleri değil bunlar ya çocuk gibi konuşuyosun yada kendini büyük gösteriyosun ben burda tüm bilgilerime dayanarak bilgi veriyorum sen bunları yalanlıyosun
nadir dostum özel mesaj almadığın için burdan yazıyorum.bir sorum olacak..ben kendi imle sertifikaladığım programları signed yaptıktan sonra başka bir 5800 a kurulabilir miyim? yoksa o sign sadece bana mı ait oluyor?
eyvallSadece sana ait oluyor senin IMEI koduna göre hazırlanıyor sertifika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?