N97 Hafiza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doom_emre12

doom_emre12

Üye
    Konu Sahibi
N97 Hafiza sorunu
abi telefon kulanımda sıkıtım fazla yokda günceleştirme yapamiom yaizlim günceleştirmleri yapamaiyorum yer yok dio günceleştirmeleri e kurabilecem 1şe varmi ne bilym çözüm tarzi

ftsrn123

ftsrn123

Üye
bu malesef klasik bir sorun haline geldi s60v5 de yapılabilcek bir kaç şey öneriyim

telefon hafızana yükledğim tüm programları sil ve hafza kartına yükle
kullandığın wep tarayıcılarnın gizlilik ve geçmiş verilerinin hepsini temizle
mesajları hafıza kartına taşı ( ilk telefon hafızını seçerek bu hafızadaki herşeyi boşalt)
eğer bu sorun son bir kaç günde oluştuysa o gün içinde yüklediğin tüm programları kaldır
forumda şöyle bir program var deneyen arkdaşlarının yorumlarını okuyup karaını verebilrsn kendim denemedim şahsen

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...cokda-guzel-yapar-5800-da-denedim-359810.html

tam hatırlamıyorum ama n97 dahili hafıza değilse yani hafıza kartı varsa hafıza kartını çıkartıp kurmayı dene güncellemeleri

eğer bunların hiç biri olmuyorsa forumda mevcut olan telefon hafızasına format atma yöntemini başvurmanı öneririm

doom_emre12

doom_emre12

Üye
    Konu Sahibi
dostm ztn bütün progrlamar 32gblik 1 hafizasi var onda kurlu bu 70mb dahili var 40 diger uygulama dio 30cart sldim hepsini yine açılan kısım 10 mb

SilentOne

SilentOne

Üye
garantiye gonder ozmn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt