N97 GPS %100 Fİx (modifiye )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cuneyt22

Üye
    Konu Sahibi
N97 GPS %100 Fİx (modifiye )
N97 'ye harici bir gps anteni baglayarak yaklasık 15 saniye icinde gps 'e gprs kullanmadan baglanabilmektiyim..

şarj aleti veya elektrik kablolarının icinden cıkan ince bakır kablo işimizi görecektir. yaklasık 3 cm boyunda kesecegimiz bakır kabloyu zikzak şeklinde katlayoruz.
Telefonumuzdaki gps antenini video da gördüğümüz gibi kaldırarak altaki plastik bölümü ince ve sivri bir cisimle (bıcak makas ya da iğne) kazıyarak antenin iletken bölümünü görünür ve kablomuzla temas edecek şekilde acık hale getiriyoruz. Daha sonra yapmış oldugumuz kablo ile ucunu actıgımız anteni birbirine temas ettirerek koruyucu stickeri yerine yapıştırıyoruz.

Konumlama ayarından yardımlı tümleşik Gps 'i acıyoruz. Nokia maps programının ayarlar bölümünden internet secenegini çevrimdışı olarak ayarlıyoruz. Böylece sadece GPS anteni sayesinde uydu ile baglantı kurarak hiçbir ilave ücret ödemiyoruz.

İlk defa video cektigim icin konuşma hatalarım oldu. Herkezden özür dilerim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Beğen
Tepkiler: hendeklee ve hxüxsxaxm

cihan83

cihan83

Üye
hanı vidyon nerede kardes:)))

• Beğen
Tepkiler: deadlydesire

hades1624

Üye
slm benim sormak istediğim suan konumlama ayarlarında sadece tümleşik GPS acık. Yardımcı gps kapalı ve bu şekilde olunca bağlantı zor oluyor. Yardımcı gps de ilk gps porgramını actığımızda faturaya inbternet bedeli yansıdığını görüyorum. acaba yardımlı gps de kapalı olmasımı gerekiyor?

cuneyt22

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlı Gps, şebeke bağlantısından veri alarak yerinizi belirleyemeye yarıyor. Fakat konumlama yöntemlerinden Şebeke Tabanlı Kapalı ve Haritalar / Ayarlar / İnternet / Çevrimdışı yaptıysanız gprs bağlantısı kurmaz.
Sen yidene Uygulamar / İşlem Kaydı / Paket Veri Sayacını sıfırla daha sonra gps' e baglan 1-2 dakika sonra balgantı sayacını kontrol et.. eğer gercekten bir baglantı varsa Yardımlı Gps ' i kapat...

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Hiç uğraşmadım yapmadım ama o kadar uğraşmışsın görüpte beğenmemek ayıp olur eline sağlık dostum.... :)

kty

kty

Üye
güzel yaplaşım. tşekkler. yabancı bi arkadaş 7cm bakır tel koymuştu. bataryanın üsütne doğru uzuyordu. 3 cm yeterliyse ne ala. bende yapmayı düşünüyorum ama telefonu elden çıkarırken sıkıntı yaşarmıyım acaba :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt