bekle bence bu lg güncellemede yine sıkıntı çıkarıyorHayırlı olsunbizde z2yı bekleyelim daha çıkmadı olmazsa g2 alcam büyük ihtimal

Teşekkürler Abim.Hayırlı olsun Vasfi..
Hayırlı Olsun sanada güzel seçim
3 hafta daha beklerim ancabekle bence bu lg güncellemede yine sıkıntı çıkarıyor![]()
SağolasınHayırlı olsun![]()

Actigin konuda gordum o diger marka dedigin cok kotu bi tercih olur yine de karar senin G2 o markaya gore donanim ve yazilim optimizasyonu olarak cok cok önde keza kamera konusunda daHayırlı olsun.
İlk izlenimlerini paylaşırsan iyi olur, bende telefon değiştiricem kafamda 2 marka var birisi LG G2.![]()
Sıkıntı çıkardığı yok. LG TÜRKİYE nin vurdum duymamazlığı. 20 Nisanda güncelleme gelmeyince LG Global sayfasına baskın yaptık LG türkiye kullanıcıları adlı sayfadan topluca.. adamlar direk ilgilendiler ve 21 nisanda LG Türkiye dağıtmak zorunda kaldı.. ki güncellemeye zaten ihtiyaç yoktu.. en azından lg nin politikası sumsung gibi güncelleme ile telefon öldürmek değil, telefonun olan performansını yükseltmek.bekle bence bu lg güncellemede yine sıkıntı çıkarıyor![]()
valla biz 4.4.2 aldık hiç te cihazı öldürmedi aksine hızlandırdı ve batarya ömrünü uzattı.Ayrıca bizim 4.3 tede sıkıntı yoktuSıkıntı çıkardığı yok. LG TÜRKİYE nin vurdum duymamazlığı. 20 Nisanda güncelleme gelmeyince LG Global sayfasına baskın yaptık LG türkiye kullanıcıları adlı sayfadan topluca.. adamlar direk ilgilendiler ve 21 nisanda LG Türkiye dağıtmak zorunda kaldı.. ki güncellemeye zaten ihtiyaç yoktu.. en azından lg nin politikası sumsung gibi güncelleme ile telefon öldürmek değil, telefonun olan performansını yükseltmek.