N97 den Lg G2 ye geçiş :)

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
N97 den Lg G2 ye geçiş :)
N97 telefonumun dokunmatik ekranı bozuldugundan ve sıkıldıgımdan lg g2 aldım. Süper bir cihaza benziyor kutlamaya değer bence :)

• Beğen
Tepkiler: bLnmz

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hayırlı olsun. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güle güle iyi günlerde kullan kardeşim, hayırlı olsun.

ozakin70

ozakin70

Üye
Hayırlı olsun ;) bizde z2yı bekleyelim daha çıkmadı olmazsa g2 alcam büyük ihtimal

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
tebrikler hayırlı uğurlu olsun :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hayırlı olsun Vasfi..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlı Olsun sanada güzel seçim

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
İlk izlenimlerini paylaşırsan iyi olur, bende telefon değiştiricem kafamda 2 marka var birisi LG G2. :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İlk izlenimlerini paylaşırsan iyi olur, bende telefon değiştiricem kafamda 2 marka var birisi LG G2. :)
Actigin konuda gordum o diger marka dedigin cok kotu bi tercih olur yine de karar senin G2 o markaya gore donanim ve yazilim optimizasyonu olarak cok cok önde keza kamera konusunda da

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Müthiş bir tercih yapmışsın .
Hayırlı olsun .

bLnmz

bLnmz

Üye
Hayırlı olsun.
Allah güle güle kullanmak, güzel anları yakalamak, son ses müzikler dinlemek ve manyak duvar kağıtları yakalamak nasip etsin inşallah :ehe

messevim

messevim

Üye
bekle bence bu lg güncellemede yine sıkıntı çıkarıyor :D
Sıkıntı çıkardığı yok. LG TÜRKİYE nin vurdum duymamazlığı. 20 Nisanda güncelleme gelmeyince LG Global sayfasına baskın yaptık LG türkiye kullanıcıları adlı sayfadan topluca.. adamlar direk ilgilendiler ve 21 nisanda LG Türkiye dağıtmak zorunda kaldı.. ki güncellemeye zaten ihtiyaç yoktu.. en azından lg nin politikası sumsung gibi güncelleme ile telefon öldürmek değil, telefonun olan performansını yükseltmek.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sıkıntı çıkardığı yok. LG TÜRKİYE nin vurdum duymamazlığı. 20 Nisanda güncelleme gelmeyince LG Global sayfasına baskın yaptık LG türkiye kullanıcıları adlı sayfadan topluca.. adamlar direk ilgilendiler ve 21 nisanda LG Türkiye dağıtmak zorunda kaldı.. ki güncellemeye zaten ihtiyaç yoktu.. en azından lg nin politikası sumsung gibi güncelleme ile telefon öldürmek değil, telefonun olan performansını yükseltmek.
valla biz 4.4.2 aldık hiç te cihazı öldürmedi aksine hızlandırdı ve batarya ömrünü uzattı.Ayrıca bizim 4.3 tede sıkıntı yoktu ;)

Üst Alt