n97 c2z Sorunu... yardım İMDAAAT!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
n97 c2z Sorunu... yardım İMDAAAT!!!
TECRÜBELİ ARKADAŞLAR !!!:agla

Arkadaşlar benim n97 nin rom patcherında c2z , ınstalserver FP2 , open4All_rp+ proları var:agla menülere efekt vermek için c2z prosunu çalıştırdığımda telefon anında donuyor:agla benu neden yapıyordur nasıl halledebilirim:agla c2z prosunu nasıl aktif yapabilirim arkadaşlar veya menü geçişlerine başka bir şekilde efekt verebilirmiyim??? :agla

ALALIM VERELİM N97 LERE CAN VERELİM:sn:

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
sesimi duyan varmı !!!!!!!!

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar efekt veremiyorum

mukremin123

Üye
düzgün kullan oda bi fikir ne efekti milyar dolarlar yatırıp yüzlerce mühendis bi araya gelmiş telefonu en verimli nasıl kullanırsın diye düşünüp yapmışlar sen hala efek diyon ben normal kullanıyom hiç donmuyo

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
yav kardeşim sen hiç youtube ye baktınmı elalemin telefonu neler yapıyor bak bana hak verirsin
yardım edin banaaaaaaa

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
düzgün kullan oda bi fikir ne efekti milyar dolarlar yatırıp yüzlerce mühendis bi araya gelmiş telefonu en verimli nasıl kullanırsın diye düşünüp yapmışlar sen hala efek diyon ben normal kullanıyom hiç donmuyo
biraz daha güzel konuşalım canım arkadaşım biliyorsan birşey söyle arkadaş öyle istemiş..neyse dikkatli olalım güzel ifadeler kullanalım..kal sağlıcakla..

--------------- Ekleme ---------------

yav kardeşim sen hiç youtube ye baktınmı elalemin telefonu neler yapıyor bak bana hak verirsin
yardım edin banaaaaaaa
dikkatli ol bence kullanma sonunda ekranı mahvedersin..

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
evet nadir arkadaşım doğru söylüyorsun çünkü c2z yi çalıştırdığımda ekran baya bir karıncalanma yapıyor tavsiyen için teşekkür ederim daha kullanmayacağım

dzynn

dzynn

Üye
kullandığın c2z.rmp sorunlu, c2z maker indir telefona kur orda senin kendi telefonuna ait c2z.rmp oluşturacak onu e:/patches e atıcaksın rompatcher+ dan aktif et bu sefer donmicaktır ;) , google da arattır bi sürü c2z ile ilgili şey çıkıyor, aynı sorunu bende yaşamıştım dediğim gibi yaptım şuan harika bi şekilde kullanıyorum telefonumu (: Hatta yakında video cekip atıcam youtube a :p

STaT!C

STaT!C

Üye
kullandığın c2z.rmp sorunlu, c2z maker indir telefona kur orda senin kendi telefonuna ait c2z.rmp oluşturacak onu e:/patches e atıcaksın rompatcher+ dan aktif et bu sefer donmicaktır ;) , google da arattır bi sürü c2z ile ilgili şey çıkıyor, aynı sorunu bende yaşamıştım dediğim gibi yaptım şuan harika bi şekilde kullanıyorum telefonumu (: Hatta yakında video cekip atıcam youtube a :p

bilgi için tşk.:naughty:

kendal_47

kendal_47

Üye
valla bende o efekt olayını beceremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt