N97 | Bir kaç sorun > Hafıza Rahatlatma-Ekranın Takılarak ilerlemesi-Telefon Hafızası taşıma ?

Sponsorlu Bağlantılar

aykanksk35

aykanksk35

Üye
    Konu Sahibi
N97 | Bir kaç sorun > Hafıza Rahatlatma-Ekranın Takılarak ilerlemesi-Telefon Hafızası taşıma ?
Merhaba , N97 telefonum var ve maalesef baslıktaki gibi sorunlarım var :)

Ovi den indirdigim uygulamaların cogu telefonun 72 mb lık hafızasına kuruluyor - 32 Gb kart oldugu halde..
Menulerde gezerken takıla takıla ılerlıyor vede bazen resımlere gırmek ıstedıgım zaman hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın gibi uyarı alıyorum
+olarak bişey daha eklemek istedim telefonu pc e baglayıp dosyalara baktıgımda,3 mb yer kalan telefon hafızasında 69 mb yer kaplayan dosyaları göremiyorum..

konuyu acarken benım ve bir cok kişinin bu sorununa birlikte çözüm getirmemizi amaçladım :)
yardımlarınızı beklıyorum
Teşekkürler :)

jigsaw_54

Üye
arkadaşlar yok mu çözümü aynı sorunlar bende de var?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
atın hard formatı çözümü o...bu kadar rame bu kadar işlemciye n dayanır?...

jigsaw_54

Üye
öyle yapmayı biliyoruz da başka bi yöntemi varsa onu kullanalım

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ovıde kı problemı soylıyım ovıdeyken seceneklere yada ayarlardamıydı ne ordan secılen hafızayı depo hafıza yap.bndede aynı sorun var ama 25 mb bos yer var ıdare edıo ve sızcede mantıksız degılmı adam 32 gb hafızza yapmıs telefona ayırdıgı bellek 75 zaten ovı harıtaları falan yukleyınce hıc bı yer kalmıo nette dolasınca on bellek doluo hemen mecbur operayı kullanıyorum.ama gecen n97 mınıye baktım 8gb hafızası var ama telefona ayırdıgı hafıza 230 mb mıydı ne sır bunun yuzunden gıdıp mını yı alcamv valla telefon ıyı ama .scmalık. Zatenn uygulama yonetıcısıne bakıyorum telefon hafızasına bılmedıgım programlar yuklu saglayıcı nokıa yazıo kım yukledı bılmıyoum.

jigsaw_54

Üye
evet dostum haklısın saçmalık bnm ilk aldığım (sonradan çaldırdığım) N97 de kurcalarken ayrıca telefon hafızasını görünce şaşırdım yani ben direk 32GB yi c hafızası olarak düşünüyordum :) en güzeli yine format atmak daha sonrada hiç birşey için c yi kullanmamak ben yeni format attım baya rahatladı telefon ama ne navigasyonmuş yok başka bişeymiş kullanmıcam güncelleme de yapmıcam :) yaptıkça sıkıntı kardeşim :)

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
evet dostum haklısın saçmalık bnm ilk aldığım (sonradan çaldırdığım) N97 de kurcalarken ayrıca telefon hafızasını görünce şaşırdım yani ben direk 32GB yi c hafızası olarak düşünüyordum :) en güzeli yine format atmak daha sonrada hiç birşey için c yi kullanmamak ben yeni format attım baya rahatladı telefon ama ne navigasyonmuş yok başka bişeymiş kullanmıcam güncelleme de yapmıcam :) yaptıkça sıkıntı kardeşim :)

yani öyle yap haritaları falan arada lazım oluo olmasada olur :Dben format atmmaa ya üşeniorm yoksa basıcam formatı :D bi güncelleme gelse düzelirde flas playerde son version olur :D

jigsaw_54

Üye
yani öyle yap haritaları falan arada lazım oluo olmasada olur :Dben format atmmaa ya üşeniorm yoksa basıcam formatı :D bi güncelleme gelse düzelirde flas playerde son version olur :D

üşencek bişi yok sanırım uygulamalarını mass memory e kuruyorsun format atınca onların çoğu geri yükleniyor zaten bundan üşeniosun galiba :D ilk format atarken bende üşendim ama sıkıntı yaşayacağıma yavaş yavaş tekrar yüklerim dedim formatı attım bi baktım bişiler yükleniyo dio o gittikten sonra uygulamalara bi girdim çoğu yüklenmiş ne sevindim varya :D:D video konusuna bişey diyemem youtube ta direk açıo facebookta da indirio öle açıo (bnm telefonumda :))

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
üşencek bişi yok sanırım uygulamalarını mass memory e kuruyorsun format atınca onların çoğu geri yükleniyor zaten bundan üşeniosun galiba :D ilk format atarken bende üşendim ama sıkıntı yaşayacağıma yavaş yavaş tekrar yüklerim dedim formatı attım bi baktım bişiler yükleniyo dio o gittikten sonra uygulamalara bi girdim çoğu yüklenmiş ne sevindim varya :D:D video konusuna bişey diyemem youtube ta direk açıo facebookta da indirio öle açıo (bnm telefonumda :))

yani youtube eski flas playeri kullanıyor o yuzden açılıor..ya nyse aman salla gtsin :D ben tuş klidi açma tırnağını kırdım kvk ya verdim kasayı komple değişmişer. ve format atmışlar dı depo haafızaya falan yeniden dizayn ettim telefonu şimdi uğraaşamam :D :bigstar:

Üst Alt