N97 asla almayın!

Sponsorlu Bağlantılar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşların dediği gibi n97 de bu tür hatalar gerçekten vardır...ama hepsinde olucak diye birşey de yok...

The CoRRe

The CoRRe

Üye
evet lektronık işi birazda şans işi

flatron7441

Üye
artık kaldır sunu yazıyı bilader

halilom

halilom

Üye
hacı senin ilk nokia n olmasından ötürü uyuzluk yapmış daha önce kullanmamışsan nokia alerji yapabilir :P :D:DD

ilhanbey

Üye
tamam almam

konyarapp

Üye
Yeni Telefon Hemen Çıktıtan Sonra Almak Felakete Yol Açar

Telefon Çıktıktan 6 ay Sonra Alın;
Hem Fiyatı Ucuzlar
Hem Telefonun Yazılım & Başka Sorunları Çözülür...
Telefonlar Part Part Çıkıyor.İlk Çıkıp da Alanlar Aslında Deneme Aşamasındaki Telefonlardır.

Sorunlar Ortaya Çıkınca Sorunu Düzeltip 2.Partı Çıkarıyolar

çok doğru Vallahi ;) Yeni bir telefon çıktıgında herkes ilk bende olsun diye yükleniyor ve sonrasında böyle sorunlarla karşılaşılıyor ;) Üzüldüm senin adına :( paran boşa gitti yani...

100ra

Üye
Ben de bu telefonun kullanıcısıyım.Çok memnunum.Arkadaşın şanssızlığı olmuş geçmiş olsun cidden

hasan tinerci

Üye
bende n97 kullanıyorum iki hafta önce kart taktım alalı hiç bir sorun yaşamadım taki kartı takana kadar kart taktıkdan sonra yukarda kardeşimizin sıraladıgı sorunların hepsini bende yasadım
işte çözüm hafıza kartını çıkart zaten gerek yok 32 gb diyolar ama net 29 gb var neyse çıkarttktan sonra bi hard format olay bitiyor sonra tekrar kart takarsanız aynı sorunları yaşarsınız macera aramaya gerek yok 29 gb bana yetiyor sizinde işinizi görür diye düşünüyorum

toroto31

Üye
n97 gercekten iyi bir cıhaz sana baştan çurugu geldıgı ıcın ve sana atılan yazılım sorunlu ıse boyle şeyler herzaman başına gelebılır cihaz iyi emın ol hocam bundan

anisti

anisti

Üye
bencede arkadaşın şansızlığı

venusutarit

venusutarit

Üye
n97 ALMA n8 AL

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
ben tema uzmanıyım arkadaslara katılıyorum tema yaparken en iğrendigim n97 teması yapmak en kullanıslı bence n73 yeni cıkan N8 de iğrenc sakın almayın montaj ahataları yüzünden bu sorunlar

rinti

rinti

Üye
yorumların çoğunu okudum elinizde ki sadece bir telefon ondan pc performansı bekleyemsizin böylr bir amacınız varsa HTC alacaksınız ben kullanıyorum n97 32 gb+16 gb hafıza kartı var en ufak bir kasma yada problem yok telefonda çok rahat takılmadan 10larca film yükledim izliyorum birazda kullanımla alakalı sizdeki programlar... yüklediğiniz programlar gerçekten lazım programlar olsun sırf yüklemek için yükleyin gereksiz uygylamalardan kaçını ve özellikle toz ve nemden koruyun.... bence ücretini fazlası ile hak eden bir cihaz
selam ve dua ile.....

rain7777

rain7777

Üye
kardeş aynı sorun bendede vardı..sonra birgün hafıza kartını çıkardım virüs olabilir diye.şimdi resetleme olayı olmuyor.sende dene

Yelomi

Üye
geçmiş olsun .

HandSomeKnight

Üye
gayet 1 numara hiçbir sıkıntı yok fazlası var:)

hoss

hoss

Üye
mokia ya tarihinin en rezil telefonlarından biri

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Tamamda bir sorun çıktı diye nokıadan vazgeçmek mantıksız doğru androide geçmezse bnde vazgeçeceğim:oke:

hgb5

Üye
kesinlikle almayın rezalet bir telefon ben kullandım şimdi htc kullanıyorum ve gayet menmunum

Üst Alt