N97 asla almayın!

Sponsorlu Bağlantılar

asil_adam

Üye
bendeki 2nci senesni doldurdu tas gibi telefon ama ben bilp bilmedn birsùrü uygulama yùkledm. En son x.plorer diye br uygulama yùkledm ordan birkac klasör sildm yanlslikla simdi uygulama kaldirirken kapanp aciliyor o nuda halledecem..

cuno77

Üye
bende n97 kullanıyorum ve hiç bır sorunla karsılasmadım ve telefonu cok kötü şartlarda tozun nemin ıcınde kullanıyorum tabi işim gereği.. Benimki finlandiya malı 21. Versiyon. Buda benım şansım sanırım. Kameradada cizilme falan olmuyor. Foto cekımlerınde flası kapalı tutun. O sorun yapısı gereği sanırım tümünde var.

lukluk

Üye
Nokia n97 ninde ,KVK denen rezil teknik servisinde Nokianın müşteri hizmetlerininde Allah Belasını versin, bir telefon bukadarmı rezil olur bir müşteri hizmetleri bukadarmı rezil olur , bir servis bukadarmı rezil olur bütün bunları toplarsak = Nokia 2 sene önce N97 ye verdiğim 1700 TL ile çok güzel rezil kepaze oldum ve haladaha oluyorum ne yazıkki artık şunu öğrendim ki Çin malı alacak kadar değil Nokia alacak kadar zengin değilim param ile rezil olayım dersem eğerki gidip bir nokia alıcam :)

duzelb

Üye
bir seneye yakındır n97 kullanıyorum, hackli versiyon yükledim, program yüklemede ve kullanmada hiçbir sorun yaşamıyordum, son bir aydır, ekranda sim kartı bulunamadı veya sim kartı takın benzeri hatalar vermeye başladı ve telefon kapanacaktır uyarıları verip kendini resetliyor, acaba programsalmı yoksa donanımsal mı anlayamadım... vaktim olmadığından dolayı servise götürmedim. bu tür sorun yaşayan arkadaşlar varmı, veya çözümü ne olabilir???

Üst Alt