N97 asla almayın!

Sponsorlu Bağlantılar

haşmetgül

Üye
ya yok haklı adam.. bnmde n97 var aldığımdan beri 4. ye deişio tel 2 kere de servise gitti ilk servisden geldiğinde telefon tam anlamıyla spastiğe bağlamıştı ama şmdi memnunum; fakat yinede telefona n97 için program indirdiğimde telefonla uyumlu olmadığını söyleyip açmıyor!

jeki01

jeki01

Üye
selam N79 telefonum arkadaşda N97 mini var.
çoğu özellikler aynı bana farklı gelen klavyesi, dokunmatik ekranı ve hafızası.
Mini N97 de FM transmitter da yok.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
FM transmitter ne oluyor

sonistasyon

Üye
Arkadaşlar Nokia N97 Ben Kulanıyorum gerçekten tam bir teknoliji harikası telden şikayetçi olanlar bence teli hatalı kulanımlarından kaynaklanıyo ben en ufak bi sorun bile yaşamıyorum !

jeki01

jeki01

Üye
selam FM transmitter telefonunda çalan müziği radyoda dinleyebiliyorsun frekansı belirliyorsun telefondan radyoda da aynı frekansı acıyosun dinlediğin müzik çalıyor, arabada çok işime arıyor ama 3 mt den yakın olcak alıcıya telefon. video açarsan telefondan ses radyoda çıkıyor.

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
n97 yi ilk aldığımda neredeyse bahsettiğiniz tümsorunlardan başım beladaydı (yazılımsal) yapılan son güncellemeden sonra geriye kalan sorunlarım saadece lens kapağının lens camını çizmesi ve bazı ngage oyunlarında sorun yaşamak telefon sürekli bilgisayara bağlanıp çıkarılan sürekli msn açık mp3 player açık halde bekliyor ama herhangi bir donma yada benzeri bişey yok üstelik arkadaş part part çıkar ilk part hatalıdır demiş türkiyeye adım attığı gün aldım telefonu

omerten07

Üye
N97 KÜÇÜMSENECEK Bİ TELEFON DEGİLDİR BUNU EN BASTA ANLATAYIM.

TELEFONUN GÜNCELLEMELERİNİ YAPICA DAHA İYİ Bİ PERFORMANS ALINIYOR.

BENİM SAHSİ GÖRÜŞÜME BAKALIRSA TELEFON GAYET İYİ HELE MESAJ YAZMA İŞİYLE UGRASAN ARKADASLARA KESINLIKLE ÖNERIRIM TELEFONLA İLGİLİ TEK PROBLEMIM YAVAS OLMASIYDI GUNCELLEMEYLE O PROBLEMI KISMEN ASTIM SUANDA İYİ BENCE AMA SİZİ BİLEMEM.. (büyük harf kullanmamın sebebı sagyısızlıktan degildir)

hakan.c

hakan.c

Üye
tam 3 kez teknik servise gönderdim, ve 5 kez yazılım tekrar yüklettim, telefon kendi kendini halen başlatıyor ve bazı hatalar veriyor.Ve teknik servis donanımsal bir sorunu olmadığını söylüyor. Nokia forumdan bir çok insanın aynı hatalardan şikayetçi olduğunu gördüm. ayrıca kameranın lensi kamera kapağındaki kusurdan dolayı çiziliyor. Symbian programının halen yaması bekleniyor. İLk kez nokia telefon aldım bir dahda almam,ben yandım siz yanmayın arkadaşlar

sen çin malı N97 felan mı bahsediyorsun:ehe:ehe

DaGuA

DaGuA

Üye
Elektronik alet birada şans işi.Aynı mağazadan yan yana duran iki telide alsan birbirine benzemez.arkadaşımda n97 var ve hic bir sorunu yok aksine memnun.Sanırım biraz senin şanssızlıgın.

saak1974

Üye
n97 görüp görebileceğiniz en mükemmel telefon daha kimse özelliklerinin farkında bile değil

androgen

androgen

Üye
işim gereği sürekli bu tip telefonlar kullanıyorum. i900 omnia, htc, blackberry ve en son n97 şunu söyleyeyimki nokianın allah belasını versin bu günlere kadar beni uğraştırdı başka telefonlarla n97yi bu kadar bekledim ve ömrüm boyunca kullandığım en süper telefon... seni seviyorum n97 ve dolayısıyla nokia :D

xlegend

xlegend

Üye
Aynı problemlerden bende muzdarıp oldum sorun telefonda degıl hafıza kartı aytıca taktıgında oluyor hafıza kartı takmadan kullan problemın cozulecek guvenlık modulu hatasını ve reset sorunlarını bende yasadım tamamı ıle hafıza kartı takıldıgında oluyor

06ayhan12345

Üye
Süper Bir Telefon ben aldım iphone vardı ama o telefonuma 5 basar kamera çizilmeside olmadı gerci folyo kaplatın sizde sorun kalkar ortadan bence sen şanssızsın arakadas karalama.

wolf90

Üye
yanlış bugune kadar yapılmış en iyi telefon bende N97 kullanıyorum.tek bir sıkıntı yaşamadım.mukemmel çalışıyor.hiçbir eksiği yok.arkadaşların dediği gibi bunu yaşayan arkadaşların şansızlığı...

haşmetgül

Üye
ya mrb arkadaşlar.. bnde n97 kullanıorm ve baya problemli bi telefon şimdide ovi yi açmıo telim ne yapmam gerekio lütfen yardımcı olurmusunzz?

deadly105

Üye
Yeni Telefon Hemen Çıktıtan Sonra Almak Felakete Yol Açar
Telefon Çıktıktan 6 ay Sonra Alın;
Hem Fiyatı Ucuzlar
Hem Telefonun Yazılım & Başka Sorunları Çözülür...
Telefonlar Part Part Çıkıyor.İlk Çıkıp da Alanlar Aslında Deneme Aşamasındaki Telefonlardır.
Sorunlar Ortaya Çıkınca Sorunu Düzeltip 2.Partı Çıkarıyolar
katılıyorum:evet:.hemen çıktığı gibi almamak lazım

oyazici26

oyazici26

Üye
modifiye yazılımları da original yazılımları da denedim.
bir ara sorun hafıza kartı takılıyken oluyormuş gibi geldi. 2 hafta kartsız gezdim.
aynen devam eden problenmer şunlar:
-telefon ilk açılışta zaman zaman tekrar başlatıyor
-hafıza dolu hatası uyarıları veriyor
-güvenlik modülü hatası uyarıları veriyor
-java programları başlatmıyor.
-yandaki tuş kilidi çalışmıyor(otomatik kilitlendiyse de açmıyor)
-fotoğraf çekmiyor hafızada yer yok uyarısı veriyor.

bu yazdıklarımın hepsi aynı anda olmuyor tabii. ben bütün sıkıntıları sıraladım.
fotograf çekimine gelince; uzaktaki birşeye odaklandığında karanlık ortamda flaşlı çekim yaparsanız fotoğraftaki beyaz parlamayı görürsünüz.

teşekkürler.

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
sırasıyla kullandığım telefonlar
3210
3310
7110
7250
3220
7650
6600
6230
6670
n70
n73
n95
n82
n86 8 mp
ve nihayet n97
ben şimdiye kadar kötü bir nokia kullanmadımgörmedim bu cihazdaki özelliklerle kıyaslanabilecek başka bir marka yazacak bir kişi çıksın ben telimi çöpe atarım :D

swater

Üye
valla il cıkan tellerde dogru ama sonraki uretimde sıkınt ıyok en kullanıyorum bir sıkıntı gormedim ?

The CoRRe

The CoRRe

Üye
kardeş bncede haklısın o telefon dan alıcagna i phone al daha iyi

Üst Alt