N97 asla almayın!

Sponsorlu Bağlantılar

samuel-1905-

Üye
ya arkadasım senın boyle bıse demeye hakkın yok o senın sansızlıgındır olabılır ama buna dayanarak almayın demek yanlıs olur ben cok memnunum harıka bı cep telefon sonucta.yanı ben sunu anlamıyorum bır cep telfonu kotulemek elınıze ne gecekek sana dıger fırmalardan paramı gerlcek bu formlarda bılgı paylasımı olması gerekır artıları eksılerı ortaya konmalı dırek almyın felan demeyın sonucta bu forumlara bakıp cep telı almak ısteyen ler olabılır bu tarz seyler yanlış:nono:

AKATLI

AKATLI

Üye
N97 nin kendini yeniden başlatmasının sebebi bence donanımsal bence bataryadan gelen güçte bi sorun var
benim pc im dede böle bi sorun vardı kendini sürekli yeniden başlatıyodu kaç kez format attım düzelmedi
en sonunda bilgisayarcıya götürdüm adam dedi bi sorun yok , daha sonra bi forum da okudum forumda power suply de sorun olabilir yazıyo du bende paraya kıydım ve bir power suply aldım ve sorun düzeldi , işte N97 nin sorunuda böle bişi bence

DIMACAN

Üye
arkadaslar nokia adindabirtelefon kotu olamaz ben nokianin 10 ayri modelini kullandim hepsindende memnunum yine nokia kullaniyorum baska markada kullandim nokia nin yerini tutmuyor her telefonun eksigi var ama nokia en iyisi.
arkadas kotu kullanmistir onu

--------------- Ekleme ---------------

arkadasim pilin oturan yerini kontrol et bendede olmustu bi ara n95 8g bayta pilin kendini

niksarli1979

niksarli1979

Üye
o senin şanssızlığın arkadaşım 3 aydır bende kullanıyorum ufak tefek sorunlar dışında bi bi sıkıntı yaşamadım...

burakarslan09

Üye
arkadaslar bende n97 kullanıcısıyım ama suanda kadar bir sorun yaşamadım tek sorun bazı internet sitelerinde güncelleştirme var diyor ama ben güncelleştirme yapmak istediğim telefon güncel diyor sadece bunu anlamadım...bana kalırsa n97 iyi bir telefon zamanlada daha iyi hale gelecegine inanıyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Uyarı için sağolun almayı düşünüyordum...

cempapagan

Üye
ewet arkadaşlar benım telefonumda aynı sorunları yapıyor bende teknık servıse gonderdım fakat hala aynı sorunla karşılasıyorum zaten pıyasadan toplanmış butun telefonlar arıza nedenıyle

ivdg

ivdg

Üye
iphone alın veya 2010 yazına n97 tipi motorola milestone var ondan alın fiyatı hakkında bilgim yok

nokiaciemre

nokiaciemre

Üye
Arkadaşlar ben 4yıldır eskişehir hamam yolu nokia clup (nokia shop) isletiyorum ve arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum fakat bu teknolojik aletler şans işi kimisi mükkemel çıkar 15 yıl bile dayanır kimisi 15günden sora bakım ister o yüzden bi genelleme yapmasak iyi olur tekrar geçmiş olsun !!!

baba devran

baba devran

Üye
geçmiş olsun ama yazık onca para milyar ya en azından

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Almayız . N95 ' Ten Çok Memnunum . Bu Arada Nokia nın Yeni Şarkısı Çok Komik . Vede iğrenç .:oke:

webmanager59

Üye
sana denk gelmiş :) taş gibi

erciey50

Üye
almayın diyen arkadaşa katılıyorum ben 2009 ağustosta aldım teknik servis tüketici hakları falan filan derken daha geçen ay kullanmaya başaladım ve telefonun değişimini hiç bi şekilde yapmıyorlar en azından ben çok uğraştım bir çok surun yarattı halende bazen hafıza dolu uyarısı alıyorum. ve 5mp olan bi kamera bu kadarmı kötü çekim yapar düşünüyorum. bilseydim bende almazdım. yazılımına bir çok şey eklemeleri gerekir film seyretmekz için bir çok dosya türünü tanıtmaları gerekiyor.. covert programları kullanmak zorunda kalmamalıyız. hafızaya sakın fazla yüklenmeyin hepten sapıtıyor :)))

king512

king512

Üye
n97 nokıa için tam bir facia telefon çok kötü kesnlikle almaynız :(

mhd04

Üye
arkadaşlar ben yurtdışından getirttim orijinal finlandiya malı bi sorun vermedi türkiyede finlandia malı yokmuş alırken keşke dikkat etseydiniz dubai malları piyasada çok fazla ve ayırt edilmiyor yazılımları da sürekli hata veriyor...

hurricane_onur

Üye
arkadaşlar bendede N97 var ve gayet memlunum hıc bı sorun yok o talıhsızlık arkadasa denk gelmıs bence telefon cok ıyı herkese tavsıye ederım...

dilekkurt

Üye
arkadaşalar ben bu sitede yeniyim ve gönderdiklerimin cevabını alamıyorum size birşey sorcam n97 kullanıcısıyım ve hareket sensörlü oyun oynanıyormu iphone daki gibi onu merak ediyorum ve varsada nerden bulabilirim [email protected] email adresim email atarsanız sevinirim

Ferzan

Ferzan

Üye
:Ss

elagozlu6718

Üye
Oguzhan 432 niclı arkadas telefon gelişim yada deneyim aşamasında oldugunda NOKIA bunu piyasaya süremez İlgili cihazın Tüm teknik .yazılımsal, donanımsal bölgeleri defalarca test ediliyor ve en sonunda tel NOKIA adı altına lisanslanıyor ve sonrada piyasaya sürülüyor bu arada küçük bir bilgi yen i modellerin çogunda N serisi ve diger yeni cihazların bazılarında Flaş entegresi zayıftır tel ısınma yada donma sonucu yazılımını kendı kendine yakabiliyor bilginize

niksarli1979

niksarli1979

Üye
kesinlikle katılıyorum kardeşim,yazılımsal sorunlar bi yana bi dünya para verip alıyoruz 1 ay geçmeden sağa solu soyulmaya tuşları boya atmaya başladı.

--------------- Ekleme ---------------

n97 güzel bi sorunu yok markayı kötülemek için yapıyosunuz diyen arkadaşlar şaşırdınız heralde neden böyle bişey yapma gereği duyalım neyse onu söylüyoruz,forumun amacı bu dimi sorunlarıda paylaşmak.ayrıca yorum yapıp n97yi beğenen toz kondurmayanların %50sinin başka telefon kullanıyo olmasıda komik.bi n900 kullanında anlayın ne kadar berbat olduğunu n97nin

Üst Alt