N97 asla almayın!

Sponsorlu Bağlantılar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bazılarında sorun çıkabilir bütün n97 lerde aynı şey olcak diğil ama o fiyata o telefonu hayatta almam....

gnla

Üye
ben 1 haftadır kullanıyorum anormal memnunum bundan önce ıphone 3g 16gb vardı ıphone a göre spr bir cihaz ıphone la mesaj yazarkan başımda saç kalmdaı ama n97 mükemmel kamera 2.0 megapixel çağ gerisinde kalmış bişiydi bluetoth kullanılmıyordu tek artısı internetteki hızı ve geçici zevk veren hevesi hemen geçen oyunlarıydı.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar lütfen telefonu eline 1 saat alıp oynayanlar surası kötü burası kötü diye yazmasın 1 saat oynayıp şarj problemi var demek çok saçma ayrıca bakabilirsiniz n97 bekleme süresi son moddellere göre en yüksek bekleme süresine sahip cihaz tek dezavantajı flashplayer

Whiplash114

Üye
Evet arkadaşa hak veriyorum. İstedikleri kadar uptade çıkartsınlar artık ben satıp Apple Iphone ve ya Blackberry alıcam. Resmen elime geçmiş en kötü telefon!

samuel-1905-

Üye
arkadasım bence senın cep bozuk onun ıcın n97 almaya nıyetlı arkadasları tedırgın etme ben n97 kullanıyorum gayet ıyı memnunum ve suanda pıyasda olan hıc bı ceple degısmem

oyazici26

oyazici26

Üye
kamera çizilmesi nedeni lens dediğiniz yer tozlu iken kapağı kapatıp açmak

kendi kendine kapatıp açma sorunu yüzünden ben de servise gidip tekrar versiyon yüklettim.
buna rağmen düzelmeyince sorunun benden kaynaklandığını anladım.
malum metodlarla birsürü program deniyoruz. yedekleri geri atınca da aynen kapanıp açılma sorunu geri geliyor.
program adı vermeyeyim.
sorunu şöyle çözdüm: sadece rehberi yedekten tekrar yükledim.
bazı programları deneyerek yükledim. artık mükemmel oldu.

ediesel

Üye
N97 tamamen fiyasko. Bunu anlamak için telefonu saatlerce hatta günlerce kullanmaya hiç gerek yok. Telefon tamircisi bi arkadaşım var arada bir yanına uğruyorum. Adam n97 tamirinden bıkmış. "Abi ben bu kadar sorunlu bir tel görmedim diyor. Lens kapağının çizilme sorunu bir yana şuanda en çok sorun şarj soket yeri sorunu dedi. Öyle dandini yapmışlar ki adamlar şarj soketinin olduğ yeri elinde kalan telefoncuya gelmiş. Şarj soket yeri çok hassas yapıldığından sürekli kırılıyor ve şarj olmuyor alet. Benden size tavsiye sakın almayın. Biraz daha bekleyin n97 miniyi tavsiye edebilirim kısmen daha düzgün bir alet yada yurtdışında adamı olan n900 aldırsın derim

hako_55

Üye
ben 2.el temiz ingilteren n97 getirttim.kıbrısta yaşıyorum.650TL'ye mal oldu..ilk geldiginde versiyonu 12idi..ve 20yi yükledim.1 Aydır allaha sükür hiçbir sıkıntı yok.Bence bu gibi sıkıntılar tel'e göre değişiyor..bende n85 vardi 1 zamanlar onuda İngiltereden getirmiştim.herkeste sorun oluyordu ama bende hiçbir sıkıntı yoktu.Bence test edilmiş temiz tel almak..Çnkü kullanılan teli kullandıgımızda 1saatte anlıyoruz ne oldunu! Çogu kullanıcıda v20'de sorun varmış diyor ama bende hiç bir sorun yok gayet hızlı ve gayet stabil.Kamerada parlama olayıda yok.Flasa baktım ve kameranın 1 2 mm gerişinde gibi geldi bana ve hiçbir parlama söz konusu olmuyor.

flatron7441

Üye
gitt işine yaaa

hako_55

Üye
hahahahahahah

amon35

amon35

Üye
bence o senin sorunun maşallah şuana kadar gık demedi :)

n97yi tavsiye ediyorum

o bozulanlarda artık ne yapıyorlar ise anlamış değilim

grakif

Üye
yaklaşık 1 aydır 20. versiyon yüklü rm-505 kullanıyorum ,anlattığın olayların hepsi sadece senin başına gelmiştir emin ol
yada çamur atmak için böyle birşey yazmışsın sen pazardan karpuz kavun vb...alma arkadaş kabak çıkar ha ha ha...
bu telefonlar kullanmayı bilenler için artislik olsun diye almışsındır kesin.bay şanssız....

by_burak_1

Üye
alakası bile ben yeni aldım gayet güzel çalışıyor hiç bir sorun senin şansına denk geldi....

cavdarzade

Üye
arkadaşlar bende n97 mi bugün bir lcd televizyonla takasa girdim :D

size nokianın bütün modellerini kullanmış bir kullanıcı olarak parasının hakkını vermediğini rahatlıkla söyleyebilirim.
ekran hassasiyeti berbat.hele birde birkaç ıuygulama yükledikten sonra daha da kötü oluyor.
telefon çok sık kilitleniyor. şarjı beklenen düzeyde değil.ekran büyük olduğu için zor dayanıyor.
çok kaba.taşımak zor. ve sakın olaki elinizden düşürmeyin. :D kapak anında patlıyor.
ve ekran çabuk çiziliyor. 5800 gibi ekranı çukur yapmamışlar.. cepte bile çiziliyor.. ve daha birçok sebepten dolayı düşüncem o parayı haketmiyor.. bende şimdi yeni bi kobay olarak 5800 a yöneldim. ve satın alıcam bu salı inşallah..

ceycey154

Üye
N97'nin tek problemi işletim sisteminin kurulan her program için sertifika istemesidir bana göre. Yenice aldım çok hoş bir cihaz. Hard format attım ve içindeki ofice olsun pdf programı ve harita olsun orijinalinden bahsediyorum beş para etmez çünkü devamlı sertifika istiyor ve problem yapıyor ama ben daha yeniyim nasıl olsa bulurum bunun da bir çaresini. Güzel makine birde windows işletim sistemi ile çalışsaydı fevkalade olacaktı ama neyse...

illegend66

illegend66

Üye
N97ye o para verilmez zaten yazılımsal olarak 5800 hiçbir artısı yok ekran basmatik kamerası vasat o fiyata daha güzel telefonlar alınabilir.

mumi_abi

mumi_abi

Üye
bi sende sorun var diye kimse almıcakmı bndeki taş gibi şimdiye kadar ne servise gitti nede tamire herkese öneriom

Lacoste

Lacoste

Üye
bence sen defolusunu falan bulmuşun biyerden veya kızma ama kullanmayı bilmiyosun

kenshin06

kenshin06

Üye
Bence herşeyi ile mükemmel bir telefon 3 aydır hiçbir sorunla karşılaşmadım neredeyser günlük 10 15 saate kadar wifi baglı kalıyor elımden dusmuyor oyun muzık vs ayrıca ıs hayatımdada cok fazla ekstraları var ofısınden tutunda yolda gıderken anında cevaplamam gereken emaıllerıme kadar bu telefonun bu parayı haketmediğini düşünenler gitsin 300 400 fazla versin iphone alsın verdıgı parayı hak etsın ozaman. kısısel gorusume gore verılen paranın hakkını verıyor hatta son guncellemelerden sonra fazlasını verıyor

horozcuih

Üye
Bende de E-71 var, SIM kart hatsı veriyor ilk ayında 4 kere servise gitti KVK sorunu bulamıyor. Cihazdaki sorunu tespit edemedikleriden okia değişime yanaşmıyor. Bende hakem heyetine yazdım.

kur

kur

Üye
Hayret !!Nokia 2009 en hazla N97 VE N97 mini satislarindan memnun oldugunu yayinladi..

Takipçi Satın Al

Üst Alt