N97 Almayı Düşünüyorum Yardımcı Olabilirmisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kankavio

Üye
    Konu Sahibi
N97 Almayı Düşünüyorum Yardımcı Olabilirmisiniz.
Öncelikle şimdiden hepinize teşekkürler fikirleriniz için
500 600 lira gibi bi param var nokia 5800 xm almak için siteleri araştırırken n97 fiyatınında hemen hemen buna denk olduğunu gördüm. çıktığından beri çok beğendiğim ama astronomik fiyatı yuzunden hayal olarak kalan telefonu bu fiyata görünce bir terslik vardır diye düşündüm.
Öncelikle bu telefon neden bu kadar uygun bir problemi mi var 10 günlük garantili ikinci eller 500 lira civarı bu korkutuyo insanı biraz.
İkinci sorum telefon alınabilecek bi telefon mu görüşleriniz nedir sıkıntısı var mıdır kasma sorunu oluyormuş çok sizin değerlendirmeniz nedir.kısacası bu telefon bu fiyata alınır mı
şimdiden teşekkürler iyi geceler

hoss

hoss

Üye
n97 ye sakın bulaşma nokia nın en rezil telefonlarından biri , parana yazık üzülürsün sonra
o paraya galaxy ace gibi yeni cıkmış modelleri alman daha iyi tercih olur
ölü yatırım yapma n97 alarak

Kankavio

Üye
    Konu Sahibi
n900 hakkında ne düşünüyosunuz ?

semih94

semih94

Üye
arkadaşlar başka konu açmamak için buraya yazıyorum 400 tl ye bilgisayardaki gibi oyun oynamak için cep telefonu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim elimde iki tane telefon var biri nokıa 3600 slide biri nokia xpressmusic 5310 birde 126 lira param var bunları satıp 400 tl ye ulaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
arkadaşlar başka konu açmamak için buraya yazıyorum 400 tl ye bilgisayardaki gibi oyun oynamak için cep telefonu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim elimde iki tane telefon var biri nokıa 3600 slide biri nokia xpressmusic 5310 birde 126 lira param var bunları satıp 400 tl ye ulaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

hacı sen git ps3 al başka türlü kurtarmaz :D psp de olabilr :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
5800 XM al bence :oke:

hoss

hoss

Üye
n97 çok rezil bir telefon asla tavsiye etmem , bu devirde bu cihazı larak paranı çöpe atma
burayı oku ve yorumları gör

Kankavio

Üye
    Konu Sahibi
konuyu dagıtmıs arkadas n900 le ılgılı goruslerınız nedır

mangdaşire

mangdaşire

Üye
n900 cep telefonu degil,tablet pc gibi birşey.alacaksan al ama türkiye de yok.en saglamı samsung i5510a bak derim.android+klavye+wifi++++vs...

• Beğen
Tepkiler: hoss
Emre-45

Emre-45

Üye
N97 ye kesınlıkle bulasma kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt