JokerGSM
Üye
N97 Aldım ve Sizlere danışmak istiyorum..
Selamlar...
Öncelikle aranıza yeni katıldım
Bendeniz Çağatay...
Cumartesi günü KVK dan N97 aldım ve araştırdım..Telefonu açıp yazılım versiyonunu kontrol ettim V11.0.0.021 olduğunu gördüm..
CD den Ovi Suitin son versiyonunu kurdum..Ve şuanda ben bu satırları yazarken arkada V 21.0.045 yüklüyorum..
İlk kez bu kadar çok fonksiyonlu bir makina aldım ve ilkkez bu kadar ayrıntılı bir işe kalkıştım umarım elime gözüme bulaşmaz : )) Bu arada telefona format atmadan yazılım yüklüyorum herhangi bir sorun olmaz dimi ? Çünkü telefonu hiç kullanmadım Cumartesi aldım ve nette yapabileceklerimi araştırmaya başladım bu günde ilkkez açılış tuşuna bastım yani içi bomboş
O yüzden format atmadı...
Hazır başlığı açmışken sizlerede şunu sormak istedim..Acaba kontrol etmem gereken başka bir ayrıntı varmı ? Hatası varmı yokmu diye inceleyebileceğim yada sizin bildiğiniz bir püf noktası varmı ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
--------------- Ekleme ---------------
şuan Telefonuma V21.0.045 i yükledim ?
Bazı başlıklarda güncellemeden sonra hard format atın felan gibi bişi denmiş ? bunu açıklayabilirmisiniz biraz ??
Evet Hard format atmayı uygun gördüm telefonum C:/ si 49-50 Mb gibi bişi oldu...
Fakat şu açılışta içerik güncelleniyor yazısı takıldı kaldı sonra bir baktım ki Cumartesi günü Telefonu aldığımda o ilk açılış ekranındaki widget lerin bağlı olduğu uygulamalar uçmuş Face mace hiç bişi kalmamış hea çok gerekli değillerdi zaten ama böyle olması normalmi ?? Bunları zaten Ovi store dan yükleyebiliyoruz sanırım...
Öncelikle aranıza yeni katıldım
Bendeniz Çağatay...Cumartesi günü KVK dan N97 aldım ve araştırdım..Telefonu açıp yazılım versiyonunu kontrol ettim V11.0.0.021 olduğunu gördüm..
CD den Ovi Suitin son versiyonunu kurdum..Ve şuanda ben bu satırları yazarken arkada V 21.0.045 yüklüyorum..
İlk kez bu kadar çok fonksiyonlu bir makina aldım ve ilkkez bu kadar ayrıntılı bir işe kalkıştım umarım elime gözüme bulaşmaz : )) Bu arada telefona format atmadan yazılım yüklüyorum herhangi bir sorun olmaz dimi ? Çünkü telefonu hiç kullanmadım Cumartesi aldım ve nette yapabileceklerimi araştırmaya başladım bu günde ilkkez açılış tuşuna bastım yani içi bomboş
O yüzden format atmadı...Hazır başlığı açmışken sizlerede şunu sormak istedim..Acaba kontrol etmem gereken başka bir ayrıntı varmı ? Hatası varmı yokmu diye inceleyebileceğim yada sizin bildiğiniz bir püf noktası varmı ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
şuan Telefonuma V21.0.045 i yükledim ?
Bazı başlıklarda güncellemeden sonra hard format atın felan gibi bişi denmiş ? bunu açıklayabilirmisiniz biraz ??
Evet Hard format atmayı uygun gördüm telefonum C:/ si 49-50 Mb gibi bişi oldu...
Fakat şu açılışta içerik güncelleniyor yazısı takıldı kaldı sonra bir baktım ki Cumartesi günü Telefonu aldığımda o ilk açılış ekranındaki widget lerin bağlı olduğu uygulamalar uçmuş Face mace hiç bişi kalmamış hea çok gerekli değillerdi zaten ama böyle olması normalmi ?? Bunları zaten Ovi store dan yükleyebiliyoruz sanırım...
ilginç olmaması lazım