N97 Aldım ve Sizlere danışmak istiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
N97 Aldım ve Sizlere danışmak istiyorum..
Selamlar...

Öncelikle aranıza yeni katıldım :) Bendeniz Çağatay...

Cumartesi günü KVK dan N97 aldım ve araştırdım..Telefonu açıp yazılım versiyonunu kontrol ettim V11.0.0.021 olduğunu gördüm..

CD den Ovi Suitin son versiyonunu kurdum..Ve şuanda ben bu satırları yazarken arkada V 21.0.045 yüklüyorum..

İlk kez bu kadar çok fonksiyonlu bir makina aldım ve ilkkez bu kadar ayrıntılı bir işe kalkıştım umarım elime gözüme bulaşmaz : )) Bu arada telefona format atmadan yazılım yüklüyorum herhangi bir sorun olmaz dimi ? Çünkü telefonu hiç kullanmadım Cumartesi aldım ve nette yapabileceklerimi araştırmaya başladım bu günde ilkkez açılış tuşuna bastım yani içi bomboş :) O yüzden format atmadı...

Hazır başlığı açmışken sizlerede şunu sormak istedim..Acaba kontrol etmem gereken başka bir ayrıntı varmı ? Hatası varmı yokmu diye inceleyebileceğim yada sizin bildiğiniz bir püf noktası varmı ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim..

--------------- Ekleme ---------------

şuan Telefonuma V21.0.045 i yükledim ?

Bazı başlıklarda güncellemeden sonra hard format atın felan gibi bişi denmiş ? bunu açıklayabilirmisiniz biraz ??

--------------- Ekleme ---------------

Evet Hard format atmayı uygun gördüm telefonum C:/ si 49-50 Mb gibi bişi oldu...
Fakat şu açılışta içerik güncelleniyor yazısı takıldı kaldı sonra bir baktım ki Cumartesi günü Telefonu aldığımda o ilk açılış ekranındaki widget lerin bağlı olduğu uygulamalar uçmuş Face mace hiç bişi kalmamış hea çok gerekli değillerdi zaten ama böyle olması normalmi ?? Bunları zaten Ovi store dan yükleyebiliyoruz sanırım...

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

romaz

romaz

Üye
işine karısmak gıbı olmasın ama keske almasaydın onun yerıne Nokia x6 veya bıraz sabredıp bekleseydın nokia N8 alabılırdın

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
:) yok ben hem görnüşü hemde bazı özellikleri doğrultusunda bilinçli aldım X6 hoşuma gitmedi keza N8 içinde beklemek yersiz hep yeni bişiler bekleyeceksek hayatımızda sürekli bişiler çıksın diye bekleriz gereksiz bişi bence..

Şuan için ilk güncellemem sorunsuz görünüyor...Yazılımımı V21.0.045 e yükselttim...
Arkasından Shit+boşluk+delete+Açma kapama tuşu ile hard format attım...

Görüğüm sorunlar...

1.Telefonumun Açılış Melodisi kayboldu..
2.Cumartesi günü telefonu ilk açtığımdaki ana ekranda ki widgetslar yok
3.Telefonu her açtığımda yıldızlı mızlı bi logo çıkıyor ve Nokia yı tercih ettiğiniz için teşekkürler diyor (bu sorun değil lakin önceden böle bişi yoktu)

Bu üç konu hakkında fikri olan arkadaş varmı ?

haltie

haltie

Üye
Görüğüm sorunlar...

3.Telefonu her açtığımda yıldızlı mızlı bi logo çıkıyor ve Nokia yı tercih ettiğiniz için teşekkürler diyor (bu sorun değil lakin önceden böle bişi yoktu)

acaba uyarı tonlarımı kapalı tercihlerden :ehe ilginç olmaması lazım

hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kullan

güncelleme ile gelmiştir normal

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Görüğüm sorunlar...

acaba uyarı tonlarımı kapalı tercihlerden :ehe ilginç olmaması lazım

hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kullan

güncelleme ile gelmiştir normal

Bu forumu seviyorum :)
anında ilgili cevaplar yardımlar geliyor..

haltie teşekkürler : ))))) Valla uyarı tonları zımbırtısından yapıyormuş haha varya çok güldüm kendime ya : )))))))

Şu daha önceki widgetslar peki ? Kaybolmaları normal sanırım (Yazılımı V21.0.045 yaptıktan sonra Hard Format attım) Onları sonradan da ekleyebiliyorum sanırım ?

İlk mesajım da da bahsettim ya ilkkez bu kadar fonksiyonel bişi alıyorum o yüzden daha simkartımı bile takmadım :ehe dünden beri yazılım güncellemesi ile meşguldum şimdide kurcalamaya başlıycam : ))

Tekrar teşekkürler yardımın için...

haltie

haltie

Üye
ne demek rica ederim açılış sesi çözüldü o elde :ehe

widgetler sonradan eklenir yine sorun oluşturmaz tekrardan hayırlısı olsun iyi forumlar

devilsoldier

Üye
hocam hayırlı olsun ama bendede n97 var ve sen gene benden şanslıymışsın çünkü ben kendi yazılım güncelleme işini bir türlü yapamıyorum.paso servise gidiyorum.sırf bu yüzden pcye format attım ama gene olmadı.bide nokia clupdeki servis elemanı güncelleştirme yapmasanız ne olacak diye pişkin pişkin bana laf soyledi.sinirim tavan yaptı.o yüzden oyle küçük sorunlara takılma.bide bakarmısın gece flash ışığı ile fotoraf çektiğinde flashın olduğu taraf beyaz diğer taraf siyahımsı çıkıyormu.yoksa gene benim süper makinemin süperliğimi?bide o yüzden servise gotüreyim bari :D

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşım bakayım dedim ya daha makinaya sim kartımı bile takmadım tırsıom : ))) Önce iyice bir kurcalayıp sonra takayım diyorum...

Gece geç bi vakit çekerim şimdi hava aydınlık çekip örnek fotoyuda buraya upload ederim..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Widget ekleniyor sonradan forumda görmüştüm sanırım bulursam atarım buraya .

Necmati

Necmati

Üye
tek kelimeyle mükemmel ama şekkli za biraz kötü gibi ama farketmez çok güzel tel... benim telden hızlı :D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N86'dan mı hızlı? :O

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Aa. Çok ilginç Olmaması lazım ama .

Necmati

Necmati

Üye
ben 86 kulanıyom bence hızlı

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle piyasadaki en iyi telefon N86 Çok iyi bir seçim yapmışsın ..

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
hayırlı olsun .... süper telefon bence uzun süre kullan...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle

katliam_7789

katliam_7789

Üye
iyi bi başlangıç bence n97:)bende 6600 ile başlamıştım;)hayırlı olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt