N97 açılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

esgalin

Üye
aynısı bendede oldu arkadasım hemen garantiye yolladım 15 20 günde yenisi aldım cok hassas birtel dikkat et biraz

s.gecmis

s.gecmis

Üye
aynı sorun bende de var defalarca hard format attım biraz kullandıktan sonra yeniden açılmamaya başlıyor servisle tel da görüştüm ekran kartından kaynaklanan bir sorun olabileceğini söyledi bende yenisini talep ediyim en iyisi

snoker79

snoker79

Üye
Bende aynı sorun yaşadım teknik servise götürdüm format attılar ve sorun düzeldi. Bir daha da olmadı. Pil çıkarma vs. işler fasa fiso. Tek çaresi format...

haxan_35

Üye
yusufjoseph kardeşi allah senden razı olsun allahım bizleri cennetinde komşu ettin beni ne kadar büyük bir sıkıntıdan kurtardın allah razı olsun..

tusubasa

Üye
Ah ah ah şimdi işlemleri yapalım tel kapalıyken *3 arama tuşu 3 une biden basık tutuyoruz basık tutulu halde teli açıyoruz noki yazısı geldimi basık tutmaya devam ediyoruz ah ah bu işlemden sonra tel açılır ah ah *3 arama tuşu sonra ah ah sonra fabrika ayarlarına dönüyoruz tel ingilizce olana kadar 2 veya 3 defa fabrika ayarı ingilizce oldumu *3 arama tuşu tekrar yapıp türkçeye dönvyo dil kapalı formatan sonra yani 2 hard format 3 veya 4 fabrika ayarı ingilizce olana kadar ah ah ah hafıza kartını takıp onada format atıyoruz biçimliyoz ah ah ah karta format atmasak yaptığımız islem anlamı yok ah ah tel bidaha kesinlikle boyle bi sorun yaşamaz ama yuklediğim uygulamalara dikat et ah ah ah

kaygisiz

Üye
allah senden razı olsun yusufjoseph... mübarek adamsın :D

nso

Üye
Benim sorunum acma kapama dügmesine bassamda tlf tepki vermiyor ama sarja takınca şarj oluyor ve ekrana nokia yazısı geliyor fakat her halukarda acma kapama dügmesine bassamda tlf açılmıyor.. ne yapa bilirim ben almanyada yaşıyorum ama şu an türkiyede izindeyim buradaki servislerde garanti kapsamında bakarlarmı tlf yada bu sorunun baska bir yolu varmnı gıderilmesi için.. hartformat atmayıda denedim ama acma kapama tepki vermöedigi icin tlf hiç açilma eyleminde bulunmuyor..

betul1

Üye
yaa sana ne kadar tesekkur etsem azdıır yaa cok cok sagol bu tel bıdaha arıza cıkarms olaydı babam katilim olcaktı heralde:)

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
ya bende x6 var 1 hafta olmadı sizin sorundan var bendede, yani tel nokia yazısından öteye gidemiyo da tel dokunmatik sizin gibi basamıyorum ki ben :(

oneasderix

Üye
arkadaşlar bende aldığımda aynı sorunları yaşıyordum ve sürekli problem çıkarıyordu sonra versiyon yükselttim v11 di v23 yaptım şimdi problem yok.....

The CoRRe

The CoRRe

Üye
yazılımsal sorunsa ver garantıye gıtsın bnce....

geneluye

geneluye

Üye
aga yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu basılı tut basılıyken açma tuşuna bas ama nokia yaısı gelince elindi yeşil tuş ve kırmızı tuş ve kamera tuşundan cek 2 sn sonra açma tuşundan da çek oluyor aynısı bana oldu böle yaptım düzeldi

geneluye

geneluye

Üye
bana da aynı şeyi söylediler kardeş en iyisi srvise götürmek

_layla_

Üye
hard formatı denedim ama açılmadı yardım edinn

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
en iyisi servise ver yapsınlar.

eremhan

Üye
Yaptım oldu oley rehber felan gitti ama olsun bu dar zamanda 45-50 tl fayda sağladı yani bu ay internet faturası maxicepten :):yuru

efsane-03

Üye
slm arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyorumama benım biraz farklı telefon ilk geildiğinde normal çalışıyordu ama bir süre sonra telefon açılmadı yani ekran beyaz geldi nokıa yazısı geliodu şimdi ise telfonu açıyorum sadece beyaz ekran ne nokıa yazısı ne de ses hiç bişey yok ama telefon açıldıktan bir süre sorA TELEFON AÇILDIMI DİYE DENEMEK İÇİN FOTOGRAF ÇEKİYORUM FOTYU ÇEKİYO YANİ TELİM ÇALIŞIYO AMA SADECE EKRAN BEYAZ GELİO BAN AFİLM ŞERİDİ DEĞİŞCEK DEDİLER DOĞRU MUDUR? DOĞRUYSA BU FİLM ŞERİDİNİ NEREDEN ALABİLİRİM ?

bUmPe

Üye
başka yöntem varmı

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Servise ver hard formatla olmuyorsa:oke:

efe484

Üye
N97 başlı başına sorun bir telefon şuan ne şarj oluyor ne usb tanıyor ve işin enteresan tarafı hiçbir hata vermiyor.