N97 açılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

cwall

Üye
    Konu Sahibi
N97 açılmıyor?
merhaba arkadaşlar.ben geçen ay n97 aldım çok memnunum ama bu sabah telefonu açtığımda beyaz ekran ve nokia yazısı kaldı.pin şifresi ekranı gelmedi ve telefon açılmıyor.nokia servisteki konuştuğum müşteri temsilcisi bana sorunun yazılımsal olduğunu söyledi.ne yapmam gerekiyor? teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: sinan 2

Lacoste

Lacoste

Üye
pilin çıkar tak sonra şarja fln tak şarjdayken açmayı dene hafıza kartını çıkar olmadı soft format at oda olmadı hard format at inşallah açılır

bozgur_hi

Üye
pilin çıkar tak sonra şarja fln tak şarjdayken açmayı dene hafıza kartını çıkar olmadı soft format at oda olmadı hard format at inşallah açılır
dostum işe yaramıyor. aynı hatayı bende aldım, ustelik tel daha yeni, sinir kirizi geçiriyorum, yarın teknik servise götüreceğim mecburen... NOKIA dan bunu hiç beklemezdim, hemde hiç...

angelofsaturn

Üye
aynı sorun bende var anlamadım ki daha 2 gün oldu telefonu alalı. tamamen şarj bitti ve yaklaşık 4 saattir telefonda sadece nokia yazısı var şarj oluyor sözde. napıcaz bilmiyorum anlayamadım. yüklemeden dolayı bi hata oluştuunu sanmıyorum çünkü yüklemeler için zaten nokianın programı ollan ovi yi kullaanıyorum. çok şaşırdım verdiğim paraya böyle bi sorun!!!!

haltie

haltie

Üye
hard format atın arkadaslar

FirstClasss

FirstClasss

Üye
bataryasını takın öyle deneyin

:D

FirstClasss

FirstClasss

Üye
:D:D

endevita

Üye
n97 aynı sorunu yaşıyorum hard format nasıl yapılıyor peki

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar sorun ile ilgili yazarsanız sevirrim yoksa yarın servise göndereceğim acil yardımmmmm

[email protected]

yusufjoseph

Üye
allah belasını versin bu telefonun aldıgım günden beri sorun çıkarıyor.aynı sorun bnde de var çözümü bulan olursa yazsın lütfen!!!

buldum arkadaşlar daha önce yazdığım gibi bnde de aynı sorun vardı çözdüm.telefona hard format atmak lazım.hard format atmak içinde tel kapalıyken sol shift tusu bosluk tusu geri silme tusu ve acma kapama tusuna basılı tutun nokia yazısı gelene kadar basılı bekleyin.sonra bırakın biraz bekleyin tel size bolge ayarlarını sorcak.hadi kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Bulut1984

Üye
YusufJoseph Sana çok çok teşekkür ederim.. Sayende telefonu servise götürmekten kurtuldum... Senin paylaştığın bu bilgiden yararlanan diğer insanlarda bir teşekkür etseler çok iyi olur. Sana bir değil binlerce kez teşekkür ediyorum.. Sağol kardeş...

Yusufjoseph sayende telefonu servise götürmekten kurtuldum. Sana binlerce kez teşekkür ederim. Sağol Varol.

haltie

haltie

Üye
hard format atın arkadaslar

YusufJoseph Sana çok çok teşekkür ederim.. Sayende telefonu servise götürmekten kurtuldum... Senin paylaştığın bu bilgiden yararlanan diğer insanlarda bir teşekkür etseler çok iyi olur. Sana bir değil binlerce kez teşekkür ediyorum.. Sağol kardeş...

Yusufjoseph sayende telefonu servise götürmekten kurtuldum. Sana binlerce kez teşekkür ederim. Sağol Varol.

bulut bende demiştim ama hacı hakkımı yeme şimdi:(:ağlarım:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
servise yolla tek yok

yusufjoseph

Üye

ne demek kardeşim sende saol bu allahın cezası telefondan bnde çok çektiğim için seni anlayabiliyorum yardımım dokunduysa ne mutlu bana :oke:

Semantes

Üye
Kardeş o kadar tusa aynı andan nasıl basacağım benim basımada geldi ekran açılmıyor

yusufjoseph kardeşim teşekkurler allah razı olsun servis göndermekten kurtardın beni ne biçim telefonmus bu meğer şimdi anlıyorum tekrar teşekkurler.:D

Bulut1984

Üye
bu tür forumların var olmasını sonuna kadar destekliyorum... insanlar birbirleriyle bilgi alışverişinde bulunuyorlar. halitkirli sende söylemiştin sana da ayrıca teşekkür ederim ama ben nasıl yapıldığını bilmiyordum onu yusufjoseph kardeşin sayesinde öğrendim... Sağolun teşekkürler...

haltie

haltie

Üye
bu tür forumların var olmasını sonuna kadar destekliyorum... insanlar birbirleriyle bilgi alışverişinde bulunuyorlar. halitkirli sende söylemiştin sana da ayrıca teşekkür ederim ama ben nasıl yapıldığını bilmiyordum onu yusufjoseph kardeşin sayesinde öğrendim... Sağolun teşekkürler...

eyvallah kardeşim sağol:oke:

onurssxx

Üye
yusufjoseph eline sağlık sorunum çözüldü sayende

FYZZ

Üye
slm arklar telim 2 günlük .. 1 gün kullandım sarjı bitti sarja taktım ama simdi acılmıor sadece sarj yeri yanıp sönüor bi problem mi var anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

berkybb

Üye
benımde aynı sorun var hep telı kapatınca açılmıyor.allah nokiayı batırsın bunlar gitti paralar çöpe. rezil bi telefon aslında herkes nokiayı şikayet etsin