N97 & 5800 a tel kapalıyken açılmıyoken format atmak

Sponsorlu Bağlantılar

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
5800 ' a anlattığın gibi format attım garantiden çıkarmı ???

tuyuncu

Üye
n97 de aynı işlemi defalarca yaptım ama format olmuyor. açılınca normal açılıyor. bolge dil ayarları sormyr. eden olmyor? baska yöntem varmı. yurtdışı girişli telefonum. kodu da 12345 değil ve tel açıkkend o yüzden format atamıyorm... kodu bilmiyorm... neden olmadığına dair bilgisi olan varmıdır

maktama

maktama

Üye
ARKADASLAR BEN BUGUN BU SORUNU YAŞADIM TEL AÇILMADI NOKİA YAZISINDA KALIYODU SABAHTAN BERİ ARIYODUM BULDUM SONUNDA PAYLASIYIM DEDIM BELKİ YANLIS YERE AÇMISIMDIR AMA BURAYA DAHA FAYDALI OLUCAGINA İNANDIM KOLAY GELSIN

Arkadaşın dedği gibi bir sorununuz varsa(nokia yazısına gelip kalması) hard formattan önce hafıza kartını çıkartıp teli açmayı deneyin. Büyük ihtimalle tele kurduğunuz bir program sorun yaratmıştır. Hafıza kartını çıkarıp teli açabiliyorsanız(ki büyük ihtimal açabileceksiniz) kartı tekrar takın ve kurduğunuz son programları kaldırın.
Olmuyorsa tabiki arkadaşın anlattığı gibi hard format atıcaksınız.

MerciLess35

MerciLess35

Üye
kardeş bu işlemi açıkken mi kapalı mı yapıcazz ?

***nicksiz***

***nicksiz***

Üye
çok teşekkürler.az önce başıma geldi NOKIA yazısında kalıyordu.az kalsın evde cinayet çıkıcaktı...sayende 1 can kurtuldu...eyvallah....

djwomanizer_01

Üye
çok işime yaradı teşekkür ederim

abakazan

Üye
valla allah razzı olsun ne diyem bu yazdıkların olmasayda garantiydi servisti uğraş dur. allah telefonuna zevall vermesin
6

b-urn

Üye
arkadasim n97 kullaniyom dedigin islemi defalarca yaptim telefon da nokia yazisinda donup kalma yok sadece komple teli yenilemek istedim neden olmuyo acaba almanya dan

sadik81

sadik81

Üye
Allah razı olsun beni büyük bir dertten kurtardınız

turhan03

Üye
sağol kardeşim peki bu sprun neden kaynaklanıyo bilen varmı?

v_alpsoy

Üye
5800 güncelleme yaptım. dil çince oldu. çare varmı lütfen ?

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Çok Saol .

soleytek

Üye
arkadaşlar ben 5800xm yurtdışından aldım burada 20 liraya telefona türkçe dil attım dediğiniz bu formatlama işlemini yaparsam dil türkçemi kalır yoksa ingilizceyemi döner

ne olur yardım edin telim çok kötü artık donuyor performans alamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben 5800xm yurtdışından aldım burada 20 liraya telefona türkçe dil attım dediğiniz bu formatlama işlemini yaparsam dil türkçemi kalır yoksa ingilizceyemi döner

ne olur yardım edin telim çok kötü artık donuyor performans alamıyorum

cuneyt35

Üye
cok saol gardaşımm

Gtvrn5656

Üye
kardeşim kilit kodunada çare buluyor demi???

edyanx01

Üye
format atınca telefondan hangi bilgiler kayboluyo. yüklü programlar siliniyo mu

xxartisxx

Üye
bi tema atım telefona yavaşladı.ne yapabilrim?(bendelefonu ala lı 2 gün oldu 0 aldım.)

ozelayyildiz

Üye
Allah razı olsun bunu paylaşan arkadaştan bir gündür telefonum açılmıyor ve servise götürmeye imkanım yoktu çok çok sağol .

evrenapak

Üye
paylaşım için çok tşkler 5800 da işe yarıyor

mitik94

mitik94

Üye
saol kardesım

Üst Alt