[n96] Videolarım Fotograflar da Tümü klasöründe gözüküyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HypheN

Üye
    Konu Sahibi
[n96] Videolarım Fotograflar da Tümü klasöründe gözüküyor
başlıktada verdigim gibi n96 kullanıyorum ve telefondaki videolar menü>fotograflar>tümü de gözüküyor . xplore gibi file manager programları ile videoları hide lamama karşın yinede gözükmeye devam ediyorlar . gözükmelerini nasıl engelleyeceğim ? şimdiden teşekkürler ..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Videoları video merkezine kopyala,tel.i yeniden başlat gözükmez.2.bir yolda gözükmesini istemediğin resim/videoları E/sistem. klasöründe yenibir klasör oluşturup, bunları bu klasöre atarsan görüntüleme menüsünde gözükmez.

HypheN

Üye
    Konu Sahibi
e/sys/system/apps içine bir klasor oluşturup attım videoları . teli kapatıp actımda . ancak nafile banamısın demedi . hala fotograflar/tümü 'nde videolar gözükmekte =/

cm_vrn

cm_vrn

Üye
ayıptır sorması kaça aldın tel i...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş ben n78 de sana dediğim yöntemi kullanıyorum,ama demekki n96 da işe yaramadı.üzgünüm

--------------- Ekleme ---------------

e/sys/system/apps içine bir klasor oluşturup attım videoları . teli kapatıp actımda . ancak nafile banamısın demedi . hala fotograflar/tümü 'nde videolar gözükmekte =/
Yalnız ben apps içine değil E/system dizininde klasör oluşturup onun içine attım

debility

Üye
Valla bende de aynı sıkıntı var. Sen bu olay çözebildin mi?

eminmeo

eminmeo

Üye
bende n95 8gb var fotolari cities klasörüne attım gözükmüo

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dosya yöneticisinde my videos diye bi klasör aç gizlemek istedigin resim ve videolari bunun içine at görünmez galeride

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt