N96 ve n95 8gb kızağı çokmu sorun çıkartıyor ???? *******

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
N96 ve n95 8gb kızağı çokmu sorun çıkartıyor ???? *******
ARKADAŞLAR TAKILDIĞIM FORUMLARDA N95 8GB VE N96 HAKKINDA BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ OKUYORDUM.. HERKESİN EN BÜYÜK SORUNU YAZILIM UYUMU(-Kİ BU KONUDA ARTIK 6630 VE BAŞKA NOKİA TLF SAYESİNDE İYİCE KURT OLDUM OYUN VE PROGRAM KURMADA:)) VE BU KIZAK SORUNU BU İKİ MAKİNA (ÖZELLİKLEDE N96 YI MERAK EDİYORUM ÇÜNKÜ ALMAK İSTİYORUM) KIZAKLARI GEVŞİYORMUŞ VE KIZAK AYRI EKRAN AYRI OYNUYORMUŞ DİYE OKUDUM VE ŞÖYLE BİŞEY DAHA YAZIYORDU N96 6 AY BİLE OLMADAN KIZAĞI KABA TABİRLE LAÇKALAŞIYORMUŞ.. BU DOĞRUMU ACABA? BU AY SONU N96 ALMAK İSTİYORUM,OLMAZSA EN AZINDANDA N95 8GB ALICAM İNŞALLAH ... ACABA HANGİSİ DAHA AZ SORUNLU? :mahcup::hmmm AÇIKCASI BU SİTELERDE OKUDUKLARIM AKLIMDA SORU İŞARETLERİ BIRAKIYOR TABİ BİDE KORKUTUYOR .. GÖNLÜM HEP N96 YAANA YANİ ALDIMI DAHA EN AZINDAN 2-3 SENE DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORUM....

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bnce 2-3 sene kullanmak istiosan n95 8gb al en azından sorunsuz kullanırsın ama dersenki 8gb hafıza bana yetmez o zmn n96 al ama biraz sorunlu telefon söliyim ...

converter2

converter2

Üye
şimdi ne yalan söyliyim benim telde oynuyor n 96 ama bu kızaklı telefonların genel sorunu onda yapar bunda yapmaz denecek bişiy deil her güzelin bir kusuru vardır ben ikisinide araştırdım n 96 aldım niye dersen 16 gb var ram n95 e göre az gözüküyor onun sebebide hafızanın büyük olması

Emperian

Emperian

Üye
n95 8 gb telefonların şahı, n97 sonra n97 mini filan gördüm. Hepsiyle ilgim var. N95 8 Gb'a kimse su dökemez. Düzgün kullanırsan sorun filan çıkartmaz arkadaşım. Genede seçim senin. Bende forumdan okudum ve aldım

ca_sus

Üye
kardeeşşş N96 ben kullanıyorum beklediğim gibi çıkmadı kızak la ilgili sorun oluşması sanada bağlı durmadan oynarsan tabiki sorun yapar ama adam akıllı kullanırsan sorun olmaz zaten nokıa kalas gibi telefonlar yapıyo artık samsung alacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt