wolfking61
Üye
N96 V.30.101 Hack
Arkadaslar dün N96'mı phoenix yardımıyla güncelledim malum yurt dışından qelme ama tabi orjinal nokia n96.yeni frimware yani versiyonu yüklledim harika v.30.33 de vardı ama türkiye için çıkmamış sanırsam hatalardan dolayı..
Gelelim artılarına
-Yeni telefon almış gibi hissediyorsunuz
-Slidehelper programını bilenler nokia n96 kendi özelliği haline qelmiş
-kayar kapak işlemlerini sen seçebiliyorsun
-kızağı kaydırırken çıkan sesi sen seçebiliyorsun
-Yeni N96 teması eklenmiş
-kızaktaki multimedia tuşları ise müzik yada fotğraf video gibi herhangi bitanesine girince aktif oluor
-Navi tekerleği olan orta tuştaki ışığı durum ışıqı haline qetirilmiş
-telefon eskisinden 10 kat daha seri eskiden takılmalar oluyordu ama şimdi olmuyor
-Ayrıca hellox2 sertifikalandırp kurun telefonunuz hackleniyor bizzat ben kendim yeni versiyonu hackledim
-batarya ömrü uzadı telefonun
-Ses daha net daha yüksek cıkmakta
Hem Hacklediğim Hemde versiyon hakkında tecrübe edindiğim için paylasmak istedim HACK bölümünde genelde hack konusunda sıkıntı çeken arkadasımız çok yeni versiyonlarda
SAYGILAR
Gelelim artılarına
-Yeni telefon almış gibi hissediyorsunuz
-Slidehelper programını bilenler nokia n96 kendi özelliği haline qelmiş
-kayar kapak işlemlerini sen seçebiliyorsun
-kızağı kaydırırken çıkan sesi sen seçebiliyorsun
-Yeni N96 teması eklenmiş
-kızaktaki multimedia tuşları ise müzik yada fotğraf video gibi herhangi bitanesine girince aktif oluor
-Navi tekerleği olan orta tuştaki ışığı durum ışıqı haline qetirilmiş
-telefon eskisinden 10 kat daha seri eskiden takılmalar oluyordu ama şimdi olmuyor
-Ayrıca hellox2 sertifikalandırp kurun telefonunuz hackleniyor bizzat ben kendim yeni versiyonu hackledim
-batarya ömrü uzadı telefonun
-Ses daha net daha yüksek cıkmakta
Hem Hacklediğim Hemde versiyon hakkında tecrübe edindiğim için paylasmak istedim HACK bölümünde genelde hack konusunda sıkıntı çeken arkadasımız çok yeni versiyonlarda
SAYGILAR