N96 V.30.101 Hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolfking61

Üye
    Konu Sahibi
N96 V.30.101 Hack
Arkadaslar dün N96'mı phoenix yardımıyla güncelledim malum yurt dışından qelme ama tabi orjinal nokia n96.yeni frimware yani versiyonu yüklledim harika v.30.33 de vardı ama türkiye için çıkmamış sanırsam hatalardan dolayı..

Gelelim artılarına
-Yeni telefon almış gibi hissediyorsunuz
-Slidehelper programını bilenler nokia n96 kendi özelliği haline qelmiş
-kayar kapak işlemlerini sen seçebiliyorsun
-kızağı kaydırırken çıkan sesi sen seçebiliyorsun
-Yeni N96 teması eklenmiş
-kızaktaki multimedia tuşları ise müzik yada fotğraf video gibi herhangi bitanesine girince aktif oluor
-Navi tekerleği olan orta tuştaki ışığı durum ışıqı haline qetirilmiş
-telefon eskisinden 10 kat daha seri eskiden takılmalar oluyordu ama şimdi olmuyor
-Ayrıca hellox2 sertifikalandırp kurun telefonunuz hackleniyor bizzat ben kendim yeni versiyonu hackledim
-batarya ömrü uzadı telefonun
-Ses daha net daha yüksek cıkmakta

Hem Hacklediğim Hemde versiyon hakkında tecrübe edindiğim için paylasmak istedim HACK bölümünde genelde hack konusunda sıkıntı çeken arkadasımız çok yeni versiyonlarda

SAYGILAR

• Beğen
Tepkiler: zupa, bedriselin, ungood20 ve 3 diğerleri

gizlikral35

Üye
kızağı kaydırırken çıkan sesi sen seçebiliyorsun
nerden değiştiriliyo ben bulamadım telefonumu dün 101 e update ettim.

ungood20

ungood20

Üye
emeğine sağlık

askiseven

Üye
ellerine sağlık kardes bende de n-96 var orj yurtdısından geldi kaydı yapıldı
fakat versiyon 12 043 255 8 olarak gözüküyor tür rm-247 hem bilgisayardan hem telden güncellemeyi denedim en son sürüm diyor V.30.101 e yükseltemedim ne yapabilirim

drksnt

Üye
ellerine sağlık kardes bende de n-96 var orj yurtdısından geldi kaydı yapıldı
fakat versiyon 12 043 255 8 olarak gözüküyor tür rm-247 hem bilgisayardan hem telden güncellemeyi denedim en son sürüm diyor V.30.101 e yükseltemedim ne yapabilirim
bendede aynı problem vardı NSS ile product kodu değiştirdim sonra yaptım güncellemeyi

s3rs3ri__eMo

s3rs3ri__eMo

Üye
bendede aynı problem vardı NSS ile product kodu değiştirdim sonra yaptım güncellemeyi

bana da yardımcı olurmusunuz pc suitte sürüm qözukmuyo zaten 30.033 bunu 30.101 istıyorum yardımlarınız için sımdıden TeskkrLer...

clubnokia

clubnokia

Üye
Arkadaslar dün N96'mı phoenix yardımıyla güncelledim malum yurt dışından qelme ama tabi orjinal nokia n96.yeni frimware yani versiyonu yüklledim harika v.30.33 de vardı ama türkiye için çıkmamış sanırsam hatalardan dolayı..

Gelelim artılarına
-Yeni telefon almış gibi hissediyorsunuz
-Slidehelper programını bilenler nokia n96 kendi özelliği haline qelmiş
-kayar kapak işlemlerini sen seçebiliyorsun
-kızağı kaydırırken çıkan sesi sen seçebiliyorsun
-Yeni N96 teması eklenmiş
-kızaktaki multimedia tuşları ise müzik yada fotğraf video gibi herhangi bitanesine girince aktif oluor
-Navi tekerleği olan orta tuştaki ışığı durum ışıqı haline qetirilmiş
-telefon eskisinden 10 kat daha seri eskiden takılmalar oluyordu ama şimdi olmuyor
-Ayrıca hellox2 sertifikalandırp kurun telefonunuz hackleniyor bizzat ben kendim yeni versiyonu hackledim
-batarya ömrü uzadı telefonun
-Ses daha net daha yüksek cıkmakta

Hem Hacklediğim Hemde versiyon hakkında tecrübe edindiğim için paylasmak istedim HACK bölümünde genelde hack konusunda sıkıntı çeken arkadasımız çok yeni versiyonlarda

SAYGILAR

hellox bana sorun yasattı sen nasıl yaptın anlamadım.
gercekten bu 30 sürümüyle cihaz cok daha hızlı
beni kullan diyor..

Ama sanki önceki versiyonda ayarlar bölümünde navi tekerleği uygulamasını görüyordun ve maps i kullanırken optik kaydırma sunuyordu fakat son sürümde bu navi tekerleği bölümü ayarlarda yer almıyor, buna sürümmü etkidir yoksa msp in son sürümümü bilmem ama o uygulama ayarlarda görünmüyor bilmem farkettinmi?

884226

884226

Üye
kızağı kaydırırken çıkan sesi sen seçebiliyorsun
nerden değiştiriliyo ben bulamadım telefonumu dün 101 e update ettim.

menü tuşu---->araçlar---->ayarlar---->genel---->kisileştirme---->temalar---->ses temaları---->tel.işlemi etkinlikleri eger telefonun nokia n96 16 gb v.30.101 se menü şekli bu aynı yol üzerinden batarya etkinliklerinden de şarja bagladıgında verecegi uyarıları da konuşmalı yapabilirsin kolay gelsin

menzil957

menzil957

Üye
kardeşim burada hack diye başlık açmışsın gdip telefonun özelliklerini açıklıyosun
ya sitede
ya sende bi anormallik var

USAForever

USAForever

Üye
Evet bende Hack'e dair bir şey bulamadm..

PaRSeLLeR1994

Üye
bende kardesım bos bos konu acmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt