N96 Tuş Sorunu, 2 dakikanızı ayırırmısınz Lütfen : (

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak1606

burak1606

Üye
    Konu Sahibi
N96 Tuş Sorunu, 2 dakikanızı ayırırmısınz Lütfen : (
Arkadaşlar N96 kulanıcısıyım ama lanet ettim bu telefona :S Özellikleri çokçok iyi ama bi okadarda problemi ve arızayı cabuk yapan bi cihaz. Flex problemim vardı yaptırdım 1 hafta sonrasında ekran problemi çıktı yaptırdım, kasasını flnda değiştirdim ve şimdi bi problemim daha var. :S Bu cihaz hakkında deneyimli birinden yardım rica ediyorum. Cihazda kesinlikle sıvı teması yok, flex'tede bi problem olmadığını düşünüyorum; Cihaz çalır haldeyken birden Yukarı Ve Aşağı Tuşları çalışmamaya başladı. Daha öncede 1 veya 2 kere tekrarlamıştı ama düzelmişti önemli birşey değildir demiştim. Şimdi bu durum hakkında beni bilinçlendirecek tecrübeli biri varmıdır ? Problem neyden kaynaklanıyor acaba ?

Şimdiden konuya ilgi duyan yardımsever insanlara çok Teşekkür Ediyorum.

bayon

Üye
bence flex ten kaynaklanıyor nerde degistirdin parçaları ? Bi kere orjinal değilse çok normal bunların olması

AHKE

AHKE

Üye
benceden flexten abim kullanıyordu.bazen tuşlar karısıyordu bazen basmıyordu telefoncu flexten demişti bide sıvı teması demişti.cok sorunlu bir tel abim bi turlu kullanamadı zaten

burak1606

burak1606

Üye
    Konu Sahibi
bence flex ten kaynaklanıyor nerde degistirdin parçaları ? Bi kere orjinal değilse çok normal bunların olması

benceden flexten abim kullanıyordu.bazen tuşlar karısıyordu bazen basmıyordu telefoncu flexten demişti bide sıvı teması demişti.cok sorunlu bir tel abim bi turlu kullanamadı zaten

Tuş Bordunda bi problem olabilirmi ki acaba , Flexten olsa ekranında ara sıra gidip geleceğini düşünüyorum. Üstelik Flex yeni değişti ama orjinalmi yoksa Muadilmi hiç bilmiyorum. Flextense yapılması ne kadar tutar daha önce karşılaşan varsa bilgilendirebilirmi acaba.

Mesaj yazdığınız için çok Teşekkür Ediyorum.

burak1606

burak1606

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edicek kimse yokmu ?

_sad_

Üye
arkadaşım filmi bozulmuştur değiştirilmesi lazım fiyatı 65 ~ 70 tl bende lanet ettim bu telefondan ama mecburi kullanıyorum ..

Pckopat*

Pckopat*

Üye
bu tip teller eski kasa şahin gibidir hacım sorunun bitmez ama yardım olarak forumda tuşların görev yerini değiştircek prolar var onları dene derim

bican24

bican24

Üye
Tus sorunu filmden kaynaklaniyor bendede n 96 var ama orjinal film olacak yan sanayi olmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt