Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N96`nın muhteşem teması..:Lighthouse:..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuzer381991
Üye
Konu Sahibi
N96`nın muhteşem teması..:Lighthouse:..
NOT:N95 8GB DE ÇALIŞMIYOR...ARKADAŞLAR TEMANIN BAZI N95 8GBLERDE ÇALIŞTIĞINI SÖYLEDİLER N95 8GB KULLANANLARIN DENEMESİNDE FAYDA VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
poitor
Üye
Paylaşım Için Saol Ama Linkde Bozukluk Var Galiba Yada Eksik Rabidsharede Açılmıyor
by_kivanc
Üye
emeğine sağlık...
luupuus
Üye
kardeşim hangi telefonlara uygun onlarıda yazsana
abuzer381991
Üye
Konu Sahibi
Link sağlam arkadaşım sorun yok bi daha bak istersen.
Şu an için denediğim telefonlar N73,N72,N95,N81
g0dsp3LL
Üye
N73 DE calisiyormu acaba :S
marvelboy
Üye
güzel tema saol
DiaBLoS
Moderator
Kullanmıştım sağoL.iyi forumLar
g0dsp3LL
Üye
evet arkadaslar üsenmedim denedim calisiyor n73de telimde su ana kadar kullandigim en iyi temalardan bir tanesi diyebilirim eger diyen olursa ki baska bir tema war bundan daha iyi veya bunun gibi paylasmasini bekliyoruz
maki20
Üye
saol ellerine sağlık güzel olmuş
abuzer381991
Üye
Konu Sahibi
Elimden geldiğince tek fakat çok kaliteli temalar bulucam bu temayı şu anda bende kullanıyorum ilginiz için teşekkürler...
anl_tr
Emekli Yönetici
arkadaşım eline saglık arayıpta bulamadıgım bir temaydı saol en güzel tema orjinal olandır
omerka
Üye
arkadasim ekledigin icin tesekkur ederim n95 8gb calismiyor demisin ama ben normal yukledim ve calisti sorun yok gayet guzel
abuzer381991
Üye
Konu Sahibi
N95 8gb de de olduğuna sevindim arkadaşım...Konuyu yeniden düzenliyeceğim katkın için saol...
Doğuş Pertez
Admin
teması da feci telefonuda
kozluca21
Üye
harika bir tema çok saol
luupuus
Üye
arkadaşlar bende e50 var onda süper oldu n80 e de deniycem sonucu yazarım sanırım 240*320 bence üst konu yapılmalı süper bi tema
mehmet4492
Üye
eVET ARKADAŞLAR E65 İSLEM TAMAM SÜPER OLDU elleriniz dert görmesiin üstatlar
luupuus
Üye
bence üst konu yapılmalıııııııııııııııııııııı
Kuki92
Üye
Kardes cok güzel tema ve paylaşım fakat link çalışmıyor.Düzeltebilirsen sevinirim.Rapidden başka yere upload edersen daha da sevinirim çünkü link kırık