n96 mi s5253 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
n96 mi s5253 mü
biraz saçma bir karşılaştırma ikisi farklı segementlerde ama birini alcam hangisi sizce

karizma
özellik
yönünden karşılaştırırsanız bana daha yardımcı olmuş olursunuz
kalınlık önemli değil

----------Eklendi @ 18:18:26 ---------- Yazıldı @ 18:12:37 ----------

pRime.

pRime.

Üye
Eğer N85 veya N79 deseydin kesin nokia derdim ama bu durumda s5253.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
n96 çok kalın tavsiye etmem s5253 daha iyi

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
kalınlığı büyüklüğü benim için sorun değil

pRime.

pRime.

Üye
Dostum n96 yerine n85 veya n79'a baksan?

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
forumda bi konuda gördüm ekran karşılaştırmasını biraz kafam karıştı n85 ve n96
o kadar fark varmıki ya n96 tv var artısı var gibi gördüm ama

pRime.

pRime.

Üye
forumda bi konuda gördüm ekran karşılaştırmasını biraz kafam karıştı n85 ve n96
o kadar fark varmıki ya n96 tv var artısı var gibi gördüm ama

Dostum bu konularda bana sorabilirsin. Şimdi n96'nın n79 ve n85'e göre tek artısı ekran boyutu ve hafızasıdır. Tv'si bir artı değil çünkü n96'daki tv teknolojisi türkiye'de kullanılmamaktadır yani 3g tv'si gibi değil.
N85'in ekranı led ekrandır ve lcd'den çok daha canlı renkler verir. N96'ya göre daha hızlı ve stabildir. Ek olarak n79 ve n85'te fm verici vardır ve çok güzel bir özellik. Biliyorsundur. N96 her ne kadar cazip gibi görünse de daha yavaş ve daha sorunlu bir cihazdır, işlemci olarak n85 ve n79'dan düşüktür. N96'sı yazılım hatalarından dolayı servise veren çok kişi tanıyorum.

----------Eklendi @ 19:14:01 ---------- Yazıldı @ 19:10:17 ----------

Kalınlığı büyüklüğü önemli değil demişsin ama n85 ve n79 çok daha şık. Bir de nedense n96'nın ekranının ortasında toz birikiyor. Görüntüyü çok bozuyor.

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi

Dostum bu konularda bana sorabilirsin. Şimdi n96'nın n79 ve n85'e göre tek artısı ekran boyutu ve hafızasıdır. Tv'si bir artı değil çünkü n96'daki tv teknolojisi türkiye'de kullanılmamaktadır yani 3g tv'si gibi değil.
N85'in ekranı led ekrandır ve lcd'den çok daha canlı renkler verir. N96'ya göre daha hızlı ve stabildir. Ek olarak n79 ve n85'te fm verici vardır ve çok güzel bir özellik. Biliyorsundur. N96 her ne kadar cazip gibi görünse de daha yavaş ve daha sorunlu bir cihazdır, işlemci olarak n85 ve n79'dan düşüktür. N96'sı yazılım hatalarından dolayı servise veren çok kişi tanıyorum.
yardımların için çok sağol hızı ve stabil çalışması beni için çok önemli ben n85 alayım o zaman n96nın ekran büyüklüğü beni kandırmıştı biraz ama n85 led oluşu kararımı değiştirti çok yardımcı oldun bana

pRime.

pRime.

Üye
yardımların için çok sağol hızı ve stabil çalışması beni için çok önemli ben n85 alayım o zaman n96nın ekran büyüklüğü beni kandırmıştı biraz ama n85 led oluşu kararımı değiştirti çok yardımcı oldun bana

N85'in tek sorunu led ekran güneşli havada çok belli olmuyor onun için telefonu açık havada kullanırken ekran ışığını ayarla.

----------Eklendi @ 19:18:29 ---------- Yazıldı @ 19:18:02 ----------

peki bişey sorcam 2. El mi bakacaksın?

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
n85 in sar değeri biraz yüksekmiş ama onemli değil n85 de tv çıkışı yokmu ?

----------Eklendi @ 19:19:40 ---------- Yazıldı @ 19:18:34 ----------

evet 2.el bakıyorum

pRime.

pRime.

Üye
Var, jak girişinden. Unutmadan söyleyeyim, 8gb'lık kart al.

----------Eklendi @ 19:21:33 ---------- Yazıldı @ 19:20:19 ----------

Biraz daha fiyat artırabilirsen n86 da önerebilirim. Bi de telefonu ne için alacaksın?

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
internete girmek müzik dinlemek resim çekmek için

celatx

celatx

Üye
    Konu Sahibi
kingston 8gb alırım tekrar çok sağol

pRime.

pRime.

Üye
kingston 8gb alırım tekrar çok sağol

Rica ederim.

----------Eklendi @ 19:37:53 ---------- Yazıldı @ 19:29:34 ----------

Dostum bu arada unutmadan söyleyeyim, internette gezinmek için opera mini ve opera mobile'ı mutlaka yükle. Telefonun kendi tarayıcısı çok kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt