atakanpower
Üye
eyvallah kardeş saol sende bu tür rompatcer yamalarından bulursan buradan paylaşalım tabi telefonla alakalı her konuda bende boş durmayıp araştıracam
Evet hellox un h*ck işleminden sonra herhangi bir görevi yok telde benim bildiğim kadarıyla.
Ama rompatcheri silme cünkü h*ck işini o yapıyor..
Çeşitli patch dosyalarını deneyerek neler yapabileceğini zamanla sende göreceksin..
Araştırmaya devam et..!
benim iki sorunum var.
2.ci mevzu ise kısaca şöyle:
N96 nın arama engelleme ile ilgili fabrika ayarı diyelim buna güvenlik kodu mi kodumu ne; onu biliyor musun?
ben 1234 veya 12345 olabilir düşüncesiyle bi kaç deneme yaptım ondan sonrada blokeye benzer bişiyler dedi tam hatırlamıyorum.
fabrika ayarına geri dönsem, acaba bu kodu biliyorsan arayanları engellemeyi aktif etmeyi deneyecezde YARDIM YARDIM durumları yani?
---
Emekleriniz için sağolun..
birde 4 tane sıfır dene (0000) bakalım olacak mıbu soruda demek istediğim, ÇAĞRI ENGELLEMEYİ aktif etmek istedim ama bir güvenlik kodu istedi.Telefon Hollanda'dan gelme T-MOBİLE diyorlar sanırım avrupadan gelenlere. neyse.
çağrı engelleme için ilk fabrika kodu nedir onu öğrenmek istemiştim.
ben tahmini olarak 1234 veya 12345 i denedim ama olmadı.
her hangi bir programla çağrı engellemeyi değil, telefonun kendi içinde olan çağrı engellemeyi kullanmak istiyorum ama işte güvenlik kodu istiyor..
Öncelikle telefonun cin malı n96 mı onu öğrenmek lazım..dahili hafızası 16 gb olarak göşteriyor ama 120kb boş yer var diyor ve video çekiyo kaydetmiyor hafıza kartına çekim yaptığımda kaydediyor fakat göstermiyor geçersiz video dosyası diyor ornjinal katologuna göre wriless özelliği var ama bunda yok sanki, önde bulunan kamerası çalışıyor versiyonmu atmak lazım nasıl atılır bilmiyorum
yazılım sürümü 11.018
özel sürüm 11.018.288.2
Bu sorun yaşanmadan önce telefona ne gibi bir müdalede bulundun bunu belirtirsen sana yardımcı olmaya çalışırım. Ve eğer garantisi varsa servise götür, ''Telefonum kapandı acılmıyor'' de başka bir şey deme..selam arkadaşlar benim n96 kapandı açılmıyor nokia yazısı çıkıyor kalıyor sadece ekran ışığı yanıyor
selam arkadaşlar benim n96 kapandı açılmıyor nokia yazısı çıkıyor kalıyor sadece ekran ışığı yanıyor
slm arkadaşlar benim şöyle bir problemim var garanti internet şubesinde menülerden ok ayrılmıyo bankayı aradım tlf güncellemesinde problem var dediler güncelleme yaptım genede düzelmedi
bilgisi olan varmı bana yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?