N96 ısınma sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkkaralar

Üye
    Konu Sahibi
N96 ısınma sorunu yardım lütfen
beyler konuyu önceden açtım ama yardım alamadan konu kapandı, ben en uygun yeri burası diye düşündüm... N96 telefonum durduk yerde masanın üstünde ısınıyor şarj olurken baya ısınıyor, ısınmaya başladığından beride şarjı 30 dk dan az gitmeye başladı.. yani uygulama felan açıkken değil, sesssin sakin masanın üstünde sinirleniyomu napıyo artık :D ateş gibi oluyor..

xErKaNx

Üye
bunun iki sebebi var sanırın. Birincisi batarya emekliye ayrılmış.:) ikincisi telefonun güç kaynağı iflasın eşiğinde. İnşallah sorun bataryada dırda değiştirince düzelir. Ama güç kaynaklı bir durum varsa işte bu çok kötü oluyor ve ıskartaya kadar gidiyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bataryan ölmüştür kardeşim yeni orjinal batarya al

berkkaralar

Üye
    Konu Sahibi
sorun batarya değil ne yazıkki :( anlamıyorum ya tel bugüne kadar darbe bile almadı niye böyle oldu? güç kaynağı denilen yer problem yaratıyorsa çözümü varmı yoksa teli bozulmadan bire satim mi? :D

xErKaNx

Üye
bildiğim kadarıyla güç kaynağı sorunları %50 lik bir payla yapılıyormuş. Yani ya tutar yada tutmaz. Satarak başkasının canını yakma kardeş. Hem sorun güç kaynaklı değildir belki. Yanılıyorda olabilirim. Sen en iyisi bildiğin sağlam bir telefoncuya götür.

fireman87

fireman87

Üye
Bataryan sizlere ömür, en kısa zamanda değiştir telefonada zarar verebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...