N96 Accelerometer Plugin [Hareket algılayıcı sensör]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4EverNight

4EverNight

Üye
    Konu Sahibi
N96 Accelerometer Plugin [Hareket algılayıcı sensör]
Merhab ve iyi günler arkaşdarlar benim n96m war bunun sensör özelliğide war fakat sensör programlarını kullanabilmem için Accelerometer Plugin gerekiyormuş internette heryeri gezdim bulamadım bana n96 Accelerometer Plugin i temin edebilecek warmı acaba?

Assında bi video buldum adam cdancer programı ile sensoru çalıştırıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=Ry2vbK1vdkY

4EverNight

4EverNight

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

Hiç kimsenin bu konu hakkında bir bilgisi yokmu

4EverNight

4EverNight

Üye
    Konu Sahibi

karakaya_o

Üye
ben n85 kullanıyorum şuanda n96 için yapılmış accelerometer plugin yok n95 accelerometer plugin kur çalışıyor ama yapılan sensör uygulamaları genellikle fp1 uyumlu fp2 cihazların sensör sistemi farklı yani çalışmaması normal :(

4EverNight

4EverNight

Üye
    Konu Sahibi
ben n85 kullanıyorum şuanda n96 için yapılmış accelerometer plugin yok n95 accelerometer plugin kur çalışıyor ama yapılan sensör uygulamaları genellikle fp1 uyumlu fp2 cihazların sensör sistemi farklı yani çalışmaması normal :(

Kardeşim bir de şöyle bişey var genelde sensör uygulamaları python gerektiren uygulamalardır şimdi telime ilk olarak pythonu yüklüyorum sonra plug-in i kurarken diorki güncelleştirme hatası tam tersi ilk olarak plug-in i yüklüyorum bu sefer python güncelleştirme hatası :S:vur:ah:bilmm:allalla:

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
peki bulabildinmi sensör için lazim olan programi bende ariyorum ama yok

bveo

bveo

Üye
n86 ne bu sensör sorunu ya .s .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt