N95te 3D müzik dinlemek istiyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeşim sağol. Ama işte bende
environment: çeşitli ses efektleri kısmı yok. Aynı sürümden bahsediyoruz ama bende niye yok anlamadım

Symbianist

Symbianist

Üye
Sana gönderdiğimi yükledin mi? Sanki ben sana ttpod attım diye hatırlıyorum

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
o sertifika tarafından kısıtlandı uyarısı verdi yükleyemedim. Telefonum zaten hekli bi sürü program yükledim öyle bi sıkıntı niye çıktı anlam veremedim. Bildiğin kolay bir yöntem varmı bunla ilgili?
Yoksa tekrar heklemeyi falan deniyecem artık

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
yapamadım lanet olsun :(
Arkadaşlar kusura bakmayın sizin de başınızı ağrıtıyorum zahmete sokuyorum..
Farklı 3.80 tavsiye edenler oldu kendi bulduklarım oldu hiçbirinin içinde yankı efektleri yoktu. "Symbianist" arkadaşın dediği programın sertifika sorununu da bi türlü aşamadım. Keşke birisi crecklese şunu

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
dostum bence senin verdiğin programda bir sıkıntı var. Çünkü telefonum zaten hekli, sertifika sorunu olmaması lazım. Ayrıca orda sertifika sorunu için yazan bütün yöntemleri denedim hiçbiri işe yaramadı

Symbianist

Symbianist

Üye
dostum bence senin verdiğin programda bir sıkıntı var. Çünkü telefonum zaten hekli, sertifika sorunu olmaması lazım. Ayrıca orda sertifika sorunu için yazan bütün yöntemleri denedim hiçbiri işe yaramadı
birşeyleri yanlış yaptığına eminim. Orada ise yarayan telefon listesi de bunun kanıtı. Ben kendim kurup kullandığım programı gönderdim sana. Onda da bir sorun yok. Neyse sen bildiğin gibi yap bizim yöntem işe yaramıyor.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
helloOX var. Rom Patcherda ikisi de yeşil yanıyor. Sys/bin in içinde gerekli dosya var. Siseditör ile sertifika yapıyorum. Hep aynı...
Neyse artık şimdilik ümidi kesiyorum belki ilerde yeni sürümü çıkar daha kolay yüklenir. Herşey için sağolun

----------Eklendi @ 12:48:55 ---------- Yazıldı @ 11:17:51 ----------

birşeyleri yanlış yaptığına eminim. Orada ise yarayan telefon listesi de bunun kanıtı. Ben kendim kurup kullandığım programı gönderdim sana. Onda da bir sorun yok.

Sorunu anladım. Telefonuma sertifikasız programlar kuruluyor ama senin verdiğin programda signed yazıyor yani senin imei 'ne sertifikalannis o yüzden bana kurulmuyor. Başka bir imeiye sertifikalanmis programlarla ilgili biraz araştırma yaptım şöyle bir yazı buldum:

- "Sertifika tarafından engelleniyor!"
hatasınının çözümü:
Çözümü yoktur. Programı imzalayanlar
sizin IMEI numaranız için kuruluma izin
vermemektedir. -

Yani symbianist bana bunun sertifikasız hali lazım. Bulabilirmisin?

Symbianist

Symbianist

Üye
Benden bu kadar. Anlatamadim ben meseleyi sertifikası ne olursa olsun. Hackli bir telefona hep uygulama kurulur.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
Benden bu kadar. Anlatamadim ben meseleyi sertifikası ne olursa olsun. Hackli bir telefona hep uygulama kurulur.

Kardeş tamamdir yükleme sorununu hallettim. Bi programla önce senin verdiğin ttpod'un sertifikasını sildim sonra yükledim telefona. Çalıştı. Ama ses ayarlarında o söylediğin seçenek yok. Yani aynı diğerlerinde olduğu gibi denge,bas,stereo genişletme var başka birşey yok.
Burdan şu sonucu çıkardık: N95 bu özelliği desteklemiyor...
Senin telefonun neydi?

Symbianist

Symbianist

Üye
6710 navigator

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
hmm demekki bazı telefonlar desteklemiyor. Çünkü aynı programı yükledim olmadı. Neyse kardeş, yine de denemek güzeldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt