N95te 3D müzik dinlemek istiyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
N95te 3D müzik dinlemek istiyorum yardım edin
arkadaşlar çok araştırdım ama böyle birşey bulamadım belki siz yardımcı olursunuz. N95 te 3D zil sesleri özelliği var gelen aramada müzik hoparlörler arasında geçiş yaparak farklı yankı efektleriyle çok güzel oluyor. Ama müzik çalarında bu özellik yok. Sadece "stereo genişletme" var. Ben zil seslerindeki yankı ve ses yolu özelliklerini kullanarak müzik dinlemek istiyorum. Bunun için bir program vs birşey varmı?

*zil seslerinden şarkıları teker teker dinlemeyi düşündüm ama zil sesi olduğu için şarkı sadece 1 dk çalıyor tamamını dinleyemiyorum

gıwıliler

gıwıliler

Üye
arkadaşlar çok araştırdım ama böyle birşey bulamadım belki siz yardımcı olursunuz. N95 te 3D zil sesleri özelliği var gelen aramada müzik hoparlörler arasında geçiş yaparak farklı yankı efektleriyle çok güzel oluyor. Ama müzik çalarında bu özellik yok. Sadece "stereo genişletme" var. Ben zil seslerindeki yankı ve ses yolu özelliklerini kullanarak müzik dinlemek istiyorum. Bunun için bir program vs birşey varmı?

*zil seslerinden şarkıları teker teker dinlemeyi düşündüm ama zil sesi olduğu için şarkı sadece 1 dk çalıyor tamamını dinleyemiyorum

muzık calarda bulunan stereo ac secenegı var onu ac .. 3D ozellegı var zaten telde

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum. Benim istediğim stereo genişletmenin yanında sese "oturma odası, mağara, tren istasyonu, boru" gibi yankı efektleri de vermek o şekilde dinlemek

Buraxlive

Buraxlive

Üye
ses kaydı ona göre oluşturulmadıysa pek sanmıyorum olacagını. Googledan virtual barber shop 3d aratp kulaklıkla dinleyebilirsin.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
keşke telefonun zil sesi 5 dk olsaydı ozaman 3D zil sesleri kısmından dinlerdim

coolasker54

coolasker54

Üye
ses kaydı ona göre oluşturulmadıysa pek sanmıyorum olacagını. Googledan virtual barber shop 3d aratp kulaklıkla dinleyebilirsin.

Katılıyorum Kulaklıkla denemelisin. Hoparlör 3D sesi net vermez.

cimbom04

cimbom04

Üye
kardeş ben bir program yükledim oluyor

----------Eklendi @ 17:30:44 ---------- Yazıldı @ 16:25:24 ----------

ekran ışığının süresini uzatan program 5 dakikaya ayarlıyorum 3 d ses dinlyorum

----------Eklendi @ 18:07:35 ---------- Yazıldı @ 17:30:44 ----------

ekran ışığının süresini uzatan program 5 dakikaya ayarlıyorum 3 d ses dinlyorum

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapıyosun??
Gerçekten oluyosa varya senin gıdığını severim gardaş :D
Programın adını söylesene heyecanlandım :D

cimbom04

cimbom04

Üye
lightCtrl1.52 program bu bende senin gibi çok uğraştım sonunda buldum programda zaman aşımını en fazla yap sonra 3 d ses efeğine gir dinle yapamassan yaz yardımcı olurum

aslanrecep

Üye
nokia 3250 al. Bende sirf 3d muzik icin 3250 almayi dusunuyorum...

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim "cimbom04"
Günlerdir bununla uğraşıyordum kafayı takmıştım iyice.sayende hallettim sağol. Bahsettiğin programla değil de başka türlü yaptım.
Simple Torch.jar diye bi program vardı bende ekranı beyaz yapan el feneri programı. açıp arka plana atınca ekran ışığı sönmüyor.onu yükledim şimdi 3D müzik dinleyebiliyorum :)

aslanrecep

Üye
buldum kardes az once ttpod v3.80

cimbom04

cimbom04

Üye
ttpod v3.80 bende olmuyor 3.d ses efeği e serisinde oluyor n95 lerde olmuyor sende nasl oldu

aslanrecep

Üye
bende e71 var mukemmel oldu. Arastirmadim ama; n95 in isletim sistemi s60v3 degil mi

cimbom04

cimbom04

Üye
evet v3 ama e serisinde oluyor ama n95 lerde olmuyor uğraştım olmadı

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
e serisinde nasıl 3D ses oluyor?
N95 te kendi müzik çalarında stereo genişletme var, ttpod un da bazı sürümleri çalışıyor ondan mı bahsediyosunuz yoksa E serisinde başka bir olay mı var

aslanrecep

Üye
bahsettigimiz programin kendi ozelliginde var. Cimbom04 sen programi mi yukleyemiyosun. Programin Ayarlarinin icinde ses yankisi secenegi var oradan degisik efektler secebiliyorsun. Oturma odasi, banyo vs.

cimbom04

cimbom04

Üye
ttpot 3d ses efeğini n95 desteklemiyor

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
bende TTPod Gold Edition var N95 te 3D sesi destekliyor. Arkadaştan aldım nerden indirdi bilmiyorum. Forumda falan arayın yoksa ben yükleyip paylaşırım

----------Eklendi @ 12:46:04 ---------- Yazıldı @ 12:36:48 ----------

ttpod un hiçbir sürümünde oturma odası, mağara, istasyon gibi 3D yankı efekti özelliği görmedim varmı böyle birşey?
Benim bildiğim bunlar telefondaki kendi 3D zil sesleri uygulamasında var ttpod ta yok. Ttpodta stereo genişletme var o da her sürümde çalışmıyor. Ttpod Gold Edition yükledim stereo genişletmeyle 3D ses veriyor N95te

----------Eklendi @ 12:48:22 ---------- Yazıldı @ 12:46:04 ----------

opera mini ile şu linkten indirebilirsiniz mobile9'da buldum aynısını. Deneyin, çalışmazsa bendekini yüklerim

gallery.mobile9.com/f/1431270/

cimbom04

cimbom04

Üye
ttpot gold yükledim olmadı 3 d ses efeği yok diyer versiyonlarla aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt