N95te 3D müzik dinlemek istiyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
benim kullandığım program işte bu. Gayet güzel şekilde stereo genişletme çalışıyor. Bunu deneyin

cimbom04

cimbom04

Üye
stereo genişletme butün ttpot larda var zaten 3 d ses efek yok e seri lerde oluyor ama n95 lerde olmuyor yankı tıren ıstasyonu gibi efek yani

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
e52 'de var varmı? Arkadaşımda e52 var öyle birşey görmedik

cimbom04

cimbom04

Üye
e 71 e72 de oluyor bildiğim kadar

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
aman boşver. n95 te teker teker dinliyorum bana yeter :)

aslanrecep

Üye
yazacaklarımı aynen uygulayın olur... ttpod v3.80 programını çalıştır. menü/ayarlar/ses oradan da ses yankısı kısmına gir.bir sürü 3 d ses yankısı var... 3 d seslerden birini seç olumlu sonuç verdiğini göreceksin.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
3.80 yüklenmiyor. Ilk önce güncelleştirme hatası verdi. Önceki versiyonu kaldırdım x-plore ile ttpod ile ilgili klasörleri de sildim tekrar yüklemeye çalıştım. Yarıya kadar gelip yüklenemiyor uyarısı veriyo nasıl yapabilirim

Symbianist

Symbianist

Üye
Bir de bunu dene bakalım olacak mi? Önce programı sonra da patch yazanı yüklersin

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası verdi. Telefonum helloOX ile hac.kli neden bu hatayı verdi ne yapmam lazım?

Symbianist

Symbianist

Üye
Peki sys bin içine installserver.exe attın mi? Veya rompatcherda installserver yeşil mi yanıyor?

skyman_352451

Üye
3D ilginç ;)

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
Peki sys bin içine installserver.exe attın mi? Veya rompatcherda installserver yeşil mi yanıyor?

Yok onu yapmadım bende rompatcher diye birşey de yok zaten. Sadece helloOx var. Bunu bi deneyeyim bakalım

----------Eklendi @ 01:48:35 ---------- Yazıldı @ 01:33:33 ----------

telefona rompatcher yükledim içi boş girince veri yok yazıyo hiçbirşey olmuyo. Telefonda C:Sys/Bin içinde installserver.exe zaten varmış. Bu durumda ne yapmam gerekiyo

Symbianist

Symbianist

Üye
Valla gir v3 destek bölümüne yeniden hackle o zaman

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
uzun iş. Cr.aklisi çıksa keşke..

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ttpod 3.80 buldum yükledim gayet güzel çalışıyor. Ama okadar karıştırdım içinde yankı efekti bulamadım :(
Oturma odası mağara boru vs 3D efektleri olduğuna eminmisiniz? Program ingilizce, iyi kötü ingilizcem de var ama öyle birşey bulamadım yardım edin.
Programı şuradan yükledim:

aslanrecep

Üye
konuyu bastan itibaren oku girmemiz gereken menuleri yazdim...

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
okudum ama yok.
Menü-settings-settings-audio şeklinde ses ayarına giriyorum üç seçenek var:
Balance (sağ sol dengesi), loudness (ses gürlüğù), stereo widening (genişletme) var sadece. Yankıya dair hiçbirşey yok

Symbianist

Symbianist

Üye
ben biraz yabancı kaldım sanki ttpodun sürümünü mü istiyorsunuz? bu arada direkt 3d diye değil ama değişik ses efektleri var. ttpodda size ne gerek ben ona göre söyleyim

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
işte o değişik ses efektlerini arıyorum ama yok.
Ha'cklanmis N95 kullanıyorum ttpod 3.80 yüklü. Ama ses efektine benzer hiçbirşey yok içinde. Sadece ses ayarlarında sağ sol dengesi,yoğunluk,stereo genişletme var efekt yok. Ben efektle müzik dinlemek istiyorum

Symbianist

Symbianist

Üye
Seni çok uğraştırdık ve beklettik. Ben pek müsait olamadım kusura bakma aynen şu yolu takip et tüm ayarlar o menüde. menu-Settings-system-audio

Bu menü yolunda
stero widening: ses genişletme
bass booster: bass arttırıcı
environment: çeşitli ses efektleri

sonuncuda oda, banyo, küçük oda, büyük oda, sahne, koridor, dağ, araba park alanı gibi ismi ne kadar da saçma olsa bir sürü ses efekleri var artık dener uğraşır birini beğenirsin. diğer ayarları da karıştırırsın hepsi o menüde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt