N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Slm arkadaşlar bende tema sorunu var sorun şu 50 ye yakın tema yükledim ama sader 20 tanesi gözüküo digerleri yok ve temaları kaldıramıyorum bunları kaldırabilecek program varmı acil yardım hem gözükmüolar hemde yer kaplıolar

1 - Telefonu PC ye data kablosunu kullanarak bağlayın.
2 - "Data Transfer (Veri Aktarma)" modunu seçin. (diğer telefon modelleri için bu mod ; telefonun bir USB gibi olduğu/kullanıldığı/davrandığı seçenektir)
3 - PC nizin "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
(Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız : windows explorer dan Tools(Araçlar)-->Folder Options(Klasör seçenekleri) ne gelip ->Wiew(Görünüm) sekmesini tıklayın.
Buradaki ekranda "Show hidden files and folders(Gizli dosya ve klasörleri göster" opsiyonunu seçin)
4 - PC den, My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin
5 - Şimdi isimleri karmakarışık -örneğin : dc60815d47351ce2 -olan bir çok klasörünüz olacak . Her klasör 1 temaya karşılık geliyor.
6 - Her klasörü açtığınızda içeriğinde 4 dosya göreceksiniz : bir ayar dosyası , bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası.
Bu 4 dosya da isimlerinde temanın adı var. mesela benim "dc60815d47351ce2" klasörümde Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif ve Pink_Seaflower_3250.skn dosyaları var ve bu da "dc60815d47351ce2" klasörümün "Pink Seaflower" temalarından birinin klasörü olduğunu gösteriyor.
7 - Silmek istediğiniz bir temaya geldiğinizde "Import" klasörüne geri dönün ve tüm tema klasörünü silin. Tıpkı benim "pink seaflower" temasını silmek istediğimde, tüm "dc60815d47351ce2" klasörünü sileceğim gibi.
8 - Telefonunuzu güvenli bir biçimde çıkarın (PC den ayırın)
9 - Boş tema galerisinin keyfini sürün

DH muRTah'tan alıntıdır.

kayan kapak telefon görüşmesini bitirmez.ancak bi program var onunla bunu yapabilrsiniz

--------------- Ekleme ---------------

şu n95 8gb ın ekran koruyucusu yan cıkıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba arkadaslar?

prgramın adı slide hang up :oke:

ekran koruyucu herkeste yan düzelme yok
harici ekran koruyucu programları var ama cClock gibi ;)

sowhat

Üye
niye nefret ediyosun yahuu

sertac73

Üye
Arkadaşlar bu cihazla kablosuz modemlere wep -ni girerek sorunsuz bağlanıyorum...

ama benim evdeki acces point ile sürekli bağlantım kopuyor şifre doğru ve aynı acces point ile masa üstü ve

laptop sorunsuz bağlanıyor.. ama cepte azap oluyor.. Bu konudaki görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.. tüm 95 cilere selamlar....

i1ker

Üye
arkadaşlar merhaba wirelans ile hangi msn i kullanıyorsunuz telefonda ?

ercankasak

ercankasak

Üye
sevgili İLKER.slick sornsuz kullanıyorum.wireless ile bedawa msn in keyfini çkartıyorum

typeRkaan

typeRkaan

Üye
Benim telde bi sorun var daha alalı 1ay oldu şarj ile ilgili sıkıntım var.Cihazın şarjı 3 - 4 cizgi kaldığında bianda 1e iniyo batarya zayıf diyo ve 5dakak sonrada kapanıyo.Aldığım yere götürdüm batarya değiştirdik deneyelim dedik orjinal batarya taktık tekrar sıfır ondada aynısını yaptı bi daha değiştirdik orjinal taktık ondada aynı.
Sorun nedir sizce:bilmem:okdr para verdim sorun çok canımı sıkıyo telefoncu servise gönderelim diyo ama yep yeni cihaz niye servise gönderip içini açtırayım ki :bilmem:

sertac73

Üye
Benim telde bi sorun var daha alalı 1ay oldu şarj ile ilgili sıkıntım var.Cihazın şarjı 3 - 4 cizgi kaldığında bianda 1e iniyo batarya zayıf diyo ve 5dakak sonrada kapanıyo.Aldığım yere götürdüm batarya değiştirdik deneyelim dedik orjinal batarya taktık tekrar sıfır ondada aynısını yaptı bi daha değiştirdik orjinal taktık ondada aynı.
Sorun nedir sizce:bilmem:okdr para verdim sorun çok canımı sıkıyo telefoncu servise gönderelim diyo ama yep yeni cihaz niye servise gönderip içini açtırayım ki :bilmem:

dostum telefon zaten pil konusunda zayıf yani meesela pil tam doluyken nete gir resim vide çek müzik dinle şarj çubuğu akşam düşüyo yani nasıl kullandıında önemli onuda yazarsan daha iyi olur..servis en son çare bence şu an gönderme derim ben..:oke:

sowhat

Üye
benimde en sinir oldugum sey bu,alır almaz servise gonderelim..! bole bi anlayış yok yaa.ama tuketıcı haklarına gore dostum teli verip yenisiyle değiştirmek zorundalar.özürlü malı alıp yenisiyle değiştirmek zorundalar.hatta 15 gün olmadan iade almak zorunda benim bildiğim.sarj olayın normal değil sonucta.herkes sarjdan sıkıntılı ama ben 4 gun oluyo okadar foto müzik dinliyorum bitsede sarj edeyim diyorum yani.hatta sarj aletinin yerini unutuyorum resmen :)

bubujens

Üye
n95i en baba calıstıran msn programı ve gercekten sorun yaratmıcak bı program arıyorum arkdaslar telefonumda bozulmasını ıstemem bı msn yuzunden:)

toprakumit

toprakumit

Üye
canım kardeşişm msn programlarını gönül rahatlığı ile kullanabilirsin... Bence hem görüntü hem özellik olarak e-buddy msni kullanabilrisin ;)

slmi26

Üye
arkadaşlar n95 msn pro acil olan varsa paylaşssın saygıar...

n95 msn acilll

erkanbas

Üye
vlan kart alcak sın pc ne oyle baglabcaksın

n95 kullanıcısıyım gercekten tlf numdan memnunum tıpkı cep bılsayarı gıbı ona tlf demen hakaret olur bence su sıralar setıfıka olayınıda maxi ccep sqayesınde cozduk teskkurler max.cep

toprakumit

toprakumit

Üye
arkadaşlar n95 msn pro acil olan varsa paylaşssın saygıar...

n95 msn acilll

Bu msn sana yarar kardeşim harika bir msn programı gözüde yormuyor ;)

http://www.maxicep.com/s60-messenge...60v2-s60v3-s40v2-turkce-versiyonu-113853.html

n95 kullanıcısıyım gercekten tlf numdan memnunum tıpkı cep bılsayarı gıbı ona tlf demen hakaret olur bence su sıralar setıfıka olayınıda maxi ccep sqayesınde cozduk teskkurler max.cep

maxicepi tercih ettiğin için teşekkürler kardeşim ;)

pisicikk

pisicikk

Üye
N95 8gb'tı kullanmaya yeni başladım. Sizlere danışmak istediğim belki de en çok kullanılan özellik hakkında; telefona arama geldiğinde kapağı kaydırarak arama cevaplanabiliyor fakat aramayı sonlandırmak istediğim zaman kapağı kapatsam da arama sonlanmıyor. NO tuşuna basarak kapatmam gerekiyor :( kapak ayarları yok sanırım. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bir diğer sorum ise teli aldığımda içinde spiderman3 filmi yüklüydü. ama filmi izleyebilmem için etkinleştirme anahtarı gerekiyor sanırım. kitapçığında "seçenekler-yeni etkinleştirme anahtarı yükle" seçeneğinden bahsediyor fakat benim telde seçeneklere basınca öyle birşeyden bahsetmiyor. ne yapmam gerekiyor bileniniz var mı? şimdiden teşekkür ederim.

XXXRESUL

Üye
slm arkadaşım bir şey sormak istiyorumm bende n95 8gb var veri kablusuyla pc ye baglayınca ve veri aktarmaya başlayınca restart yapıyo bunun nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltilebilir servise götürmeden şimdiden tşkr ediyorum cvpbını bekliyorumm

toprakumit

toprakumit

Üye
slm arkadaşım bir şey sormak istiyorumm bende n95 8gb var veri kablusuyla pc ye baglayınca ve veri aktarmaya başlayınca restart yapıyo bunun nedeni ne olabilir ve nasıl düzeltilebilir servise götürmeden şimdiden tşkr ediyorum cvpbını bekliyorumm

Saygı değer arkadaşım bu konuj herşeye bağlı olabilir. Hem telefonun yazılımından, hem hafıza kartından,hem şu anda kullandığın temadan veya son zamanlar yüklediğin bir programdan kaynaklanabilir. Bu yüzden ilk olarak sen telefonuna soft format at o olmazsa tekrardan benim bilgim olsun seni yönlendirmeye çalışacağım ;)

tbayansal

Üye
arkadaşlar n95 şime yeni yazılım attım ama türkçe gitti yardım edebilecek arkadaş varmı şimdiden teşekkür ederim

By.emre

Üye
Arkadaşlar merhabalar bende N95 8gb kullanıcısıyım
ve sormak istediğim bazı sorular var umarım ban yarıdımcı olabilirsiniz.
1/ internete bağlanmaya çalıştığımda evden adsl şifremi isteyen bir sayfa çıkıyor şifremi girmeme ramen doğru şekilde yine aynı sayfa karşıma çıkıyor bunu nasıl halledebilirim.

2/ n-gage oyunu nasıl yükleniyor. :)

3/ .sis uzantılı dosyaları bu telefonda nasıl açabilirim desteklenmiyor diyor.. :(

4/ you tube video ları filan seyrediliyormuş bunda onu nasıl ayarlıyoruz.. :)

5/ Tv seyretmek için ne yapmam gerekiyor.. :)

Biraz fazla oldu ama bunlar hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim ve etrafımda anlayan birileride yok :( bana yardım edebilirseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler.. :)