N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmst

Üye
Evet Baska E-maıl Adreslerınıde Denedım.yanlıslık Yok..parola Yanlıs Demıyor.sayfa Engellenıyor...ılgınız ıcın Tesekkurler

toprakumit

toprakumit

Üye
Hmmm açılır pencereyi etkinleştir. Bide öyle dene... Burada sadece karşılıklı bilgi alış verişi yapıyoruz. Lütfen alınmayın :)

osmanmst

Üye
Galıba Benım Hatta ılgılı Olabılır.cunku Oranje Adlı Sırketın Bazı Kısıtlamaları Olabılır.ben Yarın ırtıbat Gecıp Durumu Anlatırım Olmazsa Tekrar Yazılarımı Yazarım..tesekkurler.

toprakumit

toprakumit

Üye
Hmmm siz wilandan girmiyomusunuz?

manover

Üye
mrb arkasaslar benimde bi sorunum var N95 ile ilgili Ben yüklediğim temaları silemiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

toprakumit

toprakumit

Üye
Araçlar>Ayarlar>oradanda uygulama yöneticilerinden temaları silebilirsin....

aytun aytun

aytun aytun

Üye
N95 te interneti kullanmaksızın tv izleme programı var mı?

comanchee

Üye
N 95 Hangı Uzantılı Vıdeoları Acıyo Acaba

sr71

sr71

Üye
dostum bende ugrastım onunla bıraz ama olmadı n95 ana sebeke dıye bır uygulama var bılgısarından kablosuz ag kur yayın yap sonra n95 de ana sebeke programında ayarlar var ordan ana erısım noktası denen yerden kendı agını bul paylasıma da ac tamam dır teorı de boyle ama pratıkte sonuc nolur bılmıyorum eksık bırseyle olabılır dedıklerıme takılmadan deneme yanılma ıle bır sey cıkar belki ..

--------------- Ekleme ---------------

dostum baska cevap aldınmı bılmıyorum ama derdıne kesın cozum bu şimdi
-pc ne :video için :(allok_mp4converter ) + altyazı için :(subtossa)

-n95: CoreCodec_CorePlayer_v1_1_1

bu proramları ındır netten videoyu mp4 cevırıyon sub to ssa ıle alt yazıyı cevırıyon sonra alt yazıyı vıdeonun üzerine yazıp izliyorsun [email protected] yardım ederım diğer şeyler için ama msn dagıtma :)

hasanhasan123

Üye
peki arkadasım mesela bu 2 programıda yukledikten sonra filmleri izleyebilcekmiym ? birde divx leri nasıl izleyebilirim

serserim27

Üye
arkadaslar kayan kapak tam anlami ile nerden ayarlaniyor deli olacam konusma bitince telefonu kapatiyorum ama gorusme bitmiyor...

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
arkadaslar yokmu n95 8gb kullanan bi yardımcı olsun bana [email protected] bekliyorum

eskisehir_carsi

Üye
N95 Mesenger kurmak istiorum , bana bi link gönderseniz :(

pruva

Üye
bu wireless aglararının sifrelerini n95 ile kıramıyormuyuz

toprakumit

toprakumit

Üye

kntarmali

Üye
arkadaslar elinde rotateme programi olan var mi ama signet olani ben bir turlu bulamadim

RpmTuning

RpmTuning

Üye
Slm arkadaşlar bende tema sorunu var sorun şu 50 ye yakın tema yükledim ama sader 20 tanesi gözüküo digerleri yok ve temaları kaldıramıyorum bunları kaldırabilecek program varmı acil yardım hem gözükmüolar hemde yer kaplıolar

destazgün

Üye
arkadaşlar bir problemim var benim n95 ile ilgili şöyle açıklayayım daha evvel n80 kullanıyordum ve fotoğraf çekerken sıralı çekimi kullanıyordum ve 10 tane fotonun üzerinde sıralı çekim yapıyordum ama n95 8bg de sadece 6 adet çekiyor bunu yükselme şansım varmı şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim emeğinize sağlık

sowhat

Üye
kayan kapak telefon görüşmesini bitirmez.ancak bi program var onunla bunu yapabilrsiniz

--------------- Ekleme ---------------

şu n95 8gb ın ekran koruyucusu yan cıkıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba arkadaslar?

kardelen_öykü

Üye
N95 8GB kullanıcısım ve bu telefondan nefret ediyorum............