N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

enigma

enigma

Üye
yha beyler allah rızası icin yardım edin navigasyona nokia.com dan yeni map yükledm biras deişti ama yakınlasınca görüntü gidiyor lütfen yardım edin :'(
haritaları yüklemen lazım arkadaşım.
rotate me progu yükledim progu açıyorum bişi olmuyo fikri olan varmı
diğer programıda yüklemen lazım birisi sürücüsü diğeride arayüzü oluyor. rotate me arayüzdür.
n95 msn programı arıorum yaww acil yardımcı olursanız sevinirim..
formda var ama bağlanmak bi ölüm ve ilk konuşacağın kişi yazmalı :D
Arkadaşlar hepiniz güzel şeylerden bahsetöiş. Teşekkürler.
Ama benim karşılaştığım bir problem var. Belkide değildir ama çözemedim.
Problemim şu: wlan ile internete bağlı iken 2-3 dk sonra ekran kararıyor ve telefon pin sormadan yeniden açılıyor gibi oluyor. ama bu sefer internetten çıkmış oluyor. masaüstüne geliyor.
bunun bir çözümü varsa yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler. HMY
telefonunu güncelleştirmeyi dene sorun hafiften büyük gibi gözüksede bu sorunu çözecektir

Usta_AsH

Üye
arkadaşlar n95 değil n81 kullanıyorum şu sip olayını yapamadım voipraider.com sitesinde sip ayarları cep telefonları için yazmıyor.

pamukk

Üye
wirelessten gırebılcegım msn programı arıyorum

kingg63

Üye
ya arkadaslar ben bu telefonu cok sevıorum ama hıc bır program ındıremedım en basıt ornegı msn yı
sonra hıc tema ındıremıorum bana yardımcı olursanız sevınırım

x_baytar33_x

Üye
ya bu n95in çalıştırdığı bir divx player aradım ama bulamadım bulkdklarımı n95 desteklemiyo ardım bekliyorum

trashbar

Üye
merhabalar benim sorunumda video player bulamadım yani wvm yada mpg uzantılı dosyaları açmak için n958gb ta uyumlu prog olan varsa elinde yardım bekliyorum teşekkürler ...

abdull66

Üye
N 95 ci arkadaslarim burada bi sürü istek ve arzularinizi itina ile okudum. aradiginiz herseyi bulabilceginiz bir link sirf n95 kullananlar icin ama! buyurun

dj_falcon

dj_falcon

Üye
cok saol abi alacagım tel fonda bu olacak

snickers

Üye
arkadaslar simdi bu guzelim telefon gps uydusunu direkt olarak görebiliryormu yoksa sadece sebeke baz istasyonundan mı update ediyor?

--------------- Ekleme ---------------

bir de bu map leri nerden download edicez, calısan bi site var mı?

ersoy

ersoy

Üye
arkadaslar simdi bu guzelim telefon gps uydusunu direkt olarak görebiliryormu yoksa sadece sebeke baz istasyonundan mı update ediyor?

bir de bu map leri nerden download edicez, calısan bi site var mı?

gps i açıp 5 dakika beklerseniz bağlanır,baz istasyonlarla bir ilgisi yok,

vermiş olduğum linkten indirebilirsiniz..

ars43

Üye
arkadaşlar n95 için gelen mesajları gizleyebilen bir program var mı?

mahirmete

mahirmete

Üye
merhaba arkadaşlar. Bende yakında N95 8GB almayı düşünüyorm şu anki telefonum 6680 ve bu telefonumdaki mesajları, rehberi N95'e taşımam için ne yapmam gerekiyor. N95'te telefon eşleştirme prog. var mı? Ya da mesajlarımı taşımak için "mail" klasörünü alıp N95'e mi taşımam gerekiyor?
Tşkk ettim...

Nenmorin

Nenmorin

Üye
Arkadaşlar n95 GPS çok kntr götürüyormu ya kullanması bize masraf etmesin?

ufu_k

Üye
Arkiler n95 nasıl lavuğun biri n82 daa iii diyoo:oke:

ersoy

ersoy

Üye
Arkiler n95 nasıl lavuğun biri n82 daa iii diyoo:oke:

fotoda n82 xenon flash ile 1 adım önde,ama ekran boyutu 0.2 inch daha küçük,
2 yönlü kayan kapak ve ekran boyutuyla n95 daha iyi bence...

mbemurat

mbemurat

Üye
ne kadar uraştıysamda bi türlü şu gps i başaramadım. para mı vermek gerekiyor ne oluyor. harita nasıl yüklencek nasıl kullanacaz .deli olmak üzereyim. biri yardım edebvilier mi ya

Aynı sorun bendede vardı club nokia ya üye oldum ve sorunumla ilgili mail attım.Bir kaç gün sonra aradılar ve nasıl ypacağımı anlattılar.

Gelelim benim n95 yorumuma;
Aslında bayiye e-65 almak için gitmiştim,n95i düşünmüyordum fiyatından dolayı,sonra nişanlımda olmuşken en iyisi olsun dedi ve n95 i aldım.Alalı 1 ay oldu her gün yeni bir şeyini keşfediyorum.Mesela bugün tv ye bağladım telimi gerçekten harika bişey.Benim uyuz olduğum tek konu var arayan kişinin resimi extra program olmazsa tam ekran çıkmıyor.Bide pili az gidiyor,yedek batarya kullanmaya başladım.1995 ten beri cep telefonu kullanıyorum yüzlerce telefon kullandım desem abartmış olmam.Ama kameralılar içinde sadece n95 in kamerasını kullandım.diğerlerinin kamerasını hiç kullanmadım.Geçenlerde bi arkadaş hp nin fot.mak.nesini almış,aynı noktayı birlikte çektik sonuç malum n95 makineden daha net ve güzel bi görüntü yakaladı.:Galeride fotolar ve videolar aynı klasörde o yönünüde sevmiyorum ayrı bi klasör olsa daha iyi olurdu ve müzik dinlerken kulaklık sesi istediğim seviyede değil.Ama n95in eksileri artıları yanında hiç bişey...

nası guncellicegimi bilen var mı bn ki .:(013

yenisini mi alcaz şimdi daa hızlı die :D

güncelleşirme çok basit nokia.com.tr de detaylı bilgiler var

YENİ FIRMWARE V.20.0.015
13-11-07
RM-159
Nokia N95(02.01)

telefon hızlandı ---resim çekme hızlandı ---- ram 2 ye katlandı... şiddetle tavsiye edilir.

bu versiyonu nerden nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

simdiden tesekkür ederim bol paylasımlar

arkadasım sende nokia.com.tr ye gir yazılım güncellemelerinden hallet,önce nokiaupdater programı indiriyorsun gerisi çok basit

Nenmorin

Nenmorin

Üye
Gps saçmalamış:@ Beni 3 cadde ilerde gösteriyo hiç güvenilir değil nedenini anlamış değilim??? :vur:@:@

mahirmete

mahirmete

Üye
merhaba arkadaşlar. Bende yakında N95 8GB almayı düşünüyorm şu anki telefonum 6680 ve bu telefonumdaki mesajları, rehberi N95'e taşımam için ne yapmam gerekiyor. N95'te telefon eşleştirme prog. var mı? Ya da mesajlarımı taşımak için "mail" klasörünü alıp N95'e mi taşımam gerekiyor?
Tşkk ettim...

arkadaşlar gerçekten çok acil bi el atın bana.. 2 gün içinde halletmem lazım. 6680 de haFIza kartındaki msjları n95 e atabilmem lazım. pc suite ile olmuyor. pc suite ile sadece tlf hafızasıdaki msjlar kopyalanıo.

neyse hallettim ben.

drape

drape

Üye
N95ciler burada toplanalim sorunlarimizi ve yararli bilgileri burada paylasalim
selam arkadaşlar ben de n95 ciyim kullanıcı adım drape kusura bakmayın bu sitede yeniyim ve acemi olduğumu belirtmek isterim :oke:dosya paylaşımlarını nasıl yapacağımı daha henüz bilemiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler