ne kadar uraştıysamda bi türlü şu gps i başaramadım. para mı vermek gerekiyor ne oluyor. harita nasıl yüklencek nasıl kullanacaz .deli olmak üzereyim. biri yardım edebvilier mi ya
Aynı sorun bendede vardı club nokia ya üye oldum ve sorunumla ilgili mail attım.Bir kaç gün sonra aradılar ve nasıl ypacağımı anlattılar.
--------------- Ekleme ---------------
Gelelim benim n95 yorumuma;
Aslında bayiye e-65 almak için gitmiştim,n95i düşünmüyordum fiyatından dolayı,sonra nişanlımda olmuşken en iyisi olsun dedi ve n95 i aldım.Alalı 1 ay oldu her gün yeni bir şeyini keşfediyorum.Mesela bugün tv ye bağladım telimi gerçekten harika bişey.Benim uyuz olduğum tek konu var arayan kişinin resimi extra program olmazsa tam ekran çıkmıyor.Bide pili az gidiyor,yedek batarya kullanmaya başladım.1995 ten beri cep telefonu kullanıyorum yüzlerce telefon kullandım desem abartmış olmam.Ama kameralılar içinde sadece n95 in kamerasını kullandım.diğerlerinin kamerasını hiç kullanmadım.Geçenlerde bi arkadaş hp nin fot.mak.nesini almış,aynı noktayı birlikte çektik sonuç malum n95 makineden daha net ve güzel bi görüntü yakaladı.:Galeride fotolar ve videolar aynı klasörde o yönünüde sevmiyorum ayrı bi klasör olsa daha iyi olurdu ve müzik dinlerken kulaklık sesi istediğim seviyede değil.Ama n95in eksileri artıları yanında hiç bişey...
nası guncellicegimi bilen var mı bn ki .

013
yenisini mi alcaz şimdi daa hızlı die
güncelleşirme çok basit nokia.com.tr de detaylı bilgiler var
YENİ FIRMWARE V.20.0.015
13-11-07
RM-159
Nokia N95(02.01)
telefon hızlandı ---resim çekme hızlandı ---- ram 2 ye katlandı... şiddetle tavsiye edilir.
bu versiyonu nerden nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
simdiden tesekkür ederim bol paylasımlar
arkadasım sende nokia.com.tr ye gir yazılım güncellemelerinden hallet,önce nokiaupdater programı indiriyorsun gerisi çok basit