N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

besyo_cem

besyo_cem

Üye
arkadaşlar ben bişiy sormak istiyorum; yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler... burda bi video izledim eleman n95 i tuşları kullanmadan kullanılabiliyodu. sadece sağa ve sola teli yatırarak, aşağı yukarı yaparak işlemleri gerçekleştiriyodu... benim sorum bunu nasıl yapıyoruz? yapmak için ayrı bi programmı gerekiyo? böle bi program varsa bu programın ismi ne? görüşmek üzere.

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
besyo_cem arkadaşım. dediğn programı şuan bulamazsın. o video programı yapan tarafından çekildi. 1 ay sonra programı tamamlayıp internette bedavaya yayınlayacak. bysamir diye aratıp sitesine gir görürsün. bende sıkı takipteyim o program yüzünden :) bu arada size bi kısayol, bakalım kimler biliyo. sağdaki kısayol tuşuna uzun basarsanız müzik çalar açılıyo otomatik.

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar bi de bişi sorcam. symbian 9.1lere göre telefonu otomatik kapatan bi program var mı?

freeman5694

Üye
arkadaşlar benimde bir sorum var.telefonu yeni aldım.sorunum şu;telefonun kendinde yüklü olan harita programından çok memnundum ve bayağı bir güncelleme yapmıştım bazı şehirleri taki cadde ve sokaklara varana kadar.ama dün güncelleme dosyası diye bir harita indirdim fakat telefon sanki değişti ve eski girdiğim şehirlere artık giremiyorum ve çok yavaşladı.kurduğum map dosyasını uygulama yöneticisinden kaldırdım ama eskiye dönmedi.nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim....

besyo_cem

besyo_cem

Üye
ucahmetuc dostum teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için... bende merakla beklemedeyim artık...

dku5tm

Üye
mp4 izleyebileceğim bir program var mı?

lizozom

Üye
N 95 e msn arıyorum ama yok:S

igga

Üye
merhaba arkadaşlar,
N 95 telefonu ile wifi veya wireless kapsama alanında lowratevoip ile sabitleri 17.000.TL/dk, cepleri 170.000.TL/dk ya aramak isteyenler için sip ayarlarını vermek istiyorum

Merhaba, Ben N 95 i alalı 7 gün oldu. Wifi'den Sip ile Cepten cebe ve cepten sabite ucuz görüşme niyeti ile aldım.Ayarlarını yaptım ve voipraider hesabım üzerinden cepleri 15ykrş, sabitleri 5 ykrş a arıyorum.Diğer özellikleride mükemmel.Ancak Wlan üzerinden GPS kullanmayı beceremedim.Tarif eden olursa çok memnun olurum.Teşekkürler[/quote

N 95 ten sip ucuz voip görüşmekisteyen arkadaşlara ayarları bildirebilirim.

şu sip ayarını bizede söylesen ya:D ayrı ve güzel bir topicte yazarsan rağbet çok olacaktır.
gpsi kullanmak için bilgisayarına maploder kurman lazım ve kart okuyucu yardımıyla haritaları indirmelisin aksi halde herzamn bulunduğun bölgenin haritasını indirmek için internet bağlantısına gereksinimin olacaktır. sana yol göstermesini istiyorsanda lisans ücreti ödemen gerekiyor.
Sn.Arkadaşım,
Lowratevoip'e kayıt oluyorsun. kullanıcı adı ve şifre alıp 10Euro kredi alıyorsun.Sonra n95'in sip ayarlari bölümünden aşağıdaki ayarları yapıyorsun.

Profil ismi : Lowratevoip
hizmet profili : IETF
varsay.erişim nok. : (bağlanacağın wlan adı)
genel kullanıcı ismi : kullanıcı adı[email protected] (kayıt olunca başına sip: gelecek)
sıkıştırma kullan : hayır
güvenliği kullan : hayır
yakın kopya sunucusu
yakın kopy.sun.adr. : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
güvenlik etki alanı : lowratevoip.com
kullanıcı ismi : (Lwrtvp'ten aldığın kull.adın)
şifre : (Lwrtvp'ten aldığın şifren)
gevş.yönlen.izin ver : evet
aktarım türü : UDP
bağlantı noktası : 5060
kütük sunucusu
kütük sunucusu adresi : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
kullanıcı ismi : (lwrtvp'ten aldığın kull.adı)
şifre : (lwrtvp'ten aldığın şifre)

tüm bunları eksiksiz yaptıktan sonra sip ayarlarının hemen altındaki internet telefonu bölümüne gir.
seçenekler-yeniprofil-sip uri seçin'de kaydettiğin profili seç. (yani internet telefonuna girince profil adı Lowratevoip, sip profilleride seçtiğin sip uri işaretli olacak.

kullanmak için bekleme moduna dön. örn: 02127778899 yaz ve seçenekten internet aramasını seç.Göreceksinki aradığın numaranın devamı *******@sip.lowratevoip.com yazacak ve pil göstergesinin yanında minicik dünya ve üzerinde telefon işareti çıkacak.
Lwrtvp.'te sabitleri cepten 17000TL ye, cepleri 171.000TL ye arayabilirsin
güle güle kullanın
tecrübelerinide bizimle paylaşırsan seviniriz.

merhaba arkadaşlar,
N 95 telefonu ile wifi veya wireless kapsama alanında lowratevoip ile sabitleri 17.000.TL/dk, cepleri 170.000.TL/dk ya aramak isteyenler için sip ayarlarını vermek istiyorum

Merhaba, Ben N 95 i alalı 7 gün oldu. Wifi'den Sip ile Cepten cebe ve cepten sabite ucuz görüşme niyeti ile aldım.Ayarlarını yaptım ve voipraider hesabım üzerinden cepleri 15ykrş, sabitleri 5 ykrş a arıyorum.Diğer özellikleride mükemmel.Ancak Wlan üzerinden GPS kullanmayı beceremedim.Tarif eden olursa çok memnun olurum.Teşekkürler[/quote

N 95 ten sip ucuz voip görüşmekisteyen arkadaşlara ayarları bildirebilirim.

Sn.Arkadaşım,
Lowratevoip'e kayıt oluyorsun. kullanıcı adı ve şifre alıp 10Euro kredi alıyorsun.Sonra n95'in sip ayarlari bölümünden aşağıdaki ayarları yapıyorsun.

Profil ismi : Lowratevoip
hizmet profili : IETF
varsay.erişim nok. : (bağlanacağın wlan adı)
genel kullanıcı ismi : kullanıcı adı[email protected] (kayıt olunca başına sip: gelecek)
sıkıştırma kullan : hayır
güvenliği kullan : hayır
yakın kopya sunucusu
yakın kopy.sun.adr. : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
kullanıcı ismi : (Lwrtvp'ten aldığın kull.adın)
şifre : (Lwrtvp'ten aldığın şifren)
gevş.yönlen.izin ver : evet
kütük sunucusu
kütük sunucusu adresi : sip.lowratevoip.com (kayıt olunca başına sip: gelecek)
kullanıcı ismi : (lwrtvp'ten aldığın kull.adı)
şifre : (lwrtvp'ten aldığın şifre)

tüm bunları eksiksiz yaptıktan sonra sip ayarlarının hemen altındaki internet telefonu bölümüne gir.
seçenekler-yeniprofil-sip uri seçin'de kaydettiğin profili seç. (yani internet telefonuna girince profil adı Lowratevoip, sip profilleride seçtiğin sip uri işaretli olacak.

kullanmak için bekleme moduna dön. örn: 02127778899 yaz ve seçenekten internet aramasını seç.Göreceksinki aradığın numaranın devamı yazacak ve pil göstergesinin yanında minicik dünya ve üzerinde telefon işareti çıkacak.
Lwrtvp.'te sabitleri cepten 17000TL ye, cepleri 171.000TL ye arayabilirsin
güle güle kullanın
tecrübelerinide bizimle paylaşırsan seviniriz.
...

Sn.Lizozom
Firng programını yüklersen N95 ten msn, skype, sip v.s. görüşmelerini yapabi
lirsin.
sevgiler

rebelyoung28

Üye
Selam arkadaşlar benim WiFi ile ilgili bir sorunum var. telefon bağlantıyı görüyor, bağlanıyor fakat browser'ı aöıp bir siteye girmeye kalkınca, siteye giremeden ağ geçidi izin vermiyor diyor. Okuldan bağlanmayı denedim ve okul bağlantısı oldukça yavaş. Sebep bu olabilir mi? Değilse ne yapmamı salık verirsiniz? Şimdiden teşekkürler...

arkdasim sifreli hatla baglaniyosun ya sifreyi girmiyosun yada yanlis giriyosun benim 3 gunumu yedi bu sorun ben hallettim sifreyi yanlis giriyomusum megersem....

alabora.007

Üye
arkadaşlar N95 e uyumlu arayanları tek tek engelleyecek bir proğram lazım bana yarıncı olurmusunuz önceden sis dosyalarıyla hallediyorduk ama bu tel desteklemiyor TEŞEKÜRLER:)

HADDIN TÜRKCELL SE SAYFASINA GİR YIL BAŞINA KADAR ÜCRETSİZ LİVE MSN KULLAN BYS:oke:

neooo1988

Üye
yha bu navigasyon nasıl calısıyor bi türlü yapamadım donup kalıyoo yardım edermsinzzzz?? daha dün aldım telefonu :agla

korsan68

Üye
arkadaşlar kolay gelsin bende bir n95 kullanıcısıyım ama sir smart movie crakci ni giremedim kabul etmiyor bir key varsa bildiğiniz iyi olur

darknessidea

Üye
Slm Ekrandaki Wlan Arama Ve Ajanda Ibaresini Kaldırabiliyormuyuz Bilgisi Olan Varmı Ben Aradım Bulamadım

buraq24

buraq24

Üye
bende katıldım aranıza sabırla bekledim ve aldım sonunda N95 8GB harika telefon aradığım bi kaç program var varmı acaba elinizde msn,uzaktan kumanda bi kaçtane tema

hmyilmaz

Üye
Arkadaşlar hepiniz güzel şeylerden bahsetöiş. Teşekkürler.
Ama benim karşılaştığım bir problem var. Belkide değildir ama çözemedim.
Problemim şu: wlan ile internete bağlı iken 2-3 dk sonra ekran kararıyor ve telefon pin sormadan yeniden açılıyor gibi oluyor. ama bu sefer internetten çıkmış oluyor. masaüstüne geliyor.
bunun bir çözümü varsa yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler. HMY

tuunayt

Üye
ya arkadaşarlar salling clicker son versiyon yükledim ****** bulamıyorum siz biliyorsanız bir el atın şu işe lütfen.

atillaatilla

atillaatilla

Üye
merhaba arkadaslar bende n95 8gb kullanicisiyim..hemen hemen ozellikler ayni n 95 ile..turkce konusim daha iyi olsun,,kablosuz baglanmaniz icin kablosuz baglantinin bulundugu cafeler havalimanlarinda bazi yolcu otobuslerinde kisacasi kablosuz iletisime izin verilen heryerde ama siz onemli islerinizi heryerde yapmayin telefonunuzla,ortalik hacker dolu,wireless sifresi coz diye yazdinizma google ye nasil yapilabilecigini anlatiyor azicik pc bilgisi olan bile yapabilir bu isi kolayca..evinizde wireless baglanti varsa web sifresi yada pre shared key ile baglanabilirsiniz..yada etrafta kilidi acik bir network varsa kolayca baglanabilirsiniz nete..umarim birseyler katabildim..hayirli gunler

burak 24 ordamisin kardes..?

neooo1988

Üye
yha beyler allah rızası icin yardım edin navigasyona nokia.com dan yeni map yükledm biras deişti ama yakınlasınca görüntü gidiyor lütfen yardım edin :'(

atillaatilla

atillaatilla

Üye
anti-virus soran arkadasim! "f-secure yazilimi" uyumlu,elimde link yok ama google bi yaz bir incele..ben kullaniyorum vede cok memnunum.saygilar

anti-virus soran arkadasim! "f-secure yazilimi" uyumlu,elimde link yok ama google bi yaz bir incele..ben kullaniyorum vede cok memnunum.saygilar

timsahxy

Üye
rotate me progu yükledim progu açıyorum bişi olmuyo fikri olan varmı

>>61<<

Üye
n95 msn programı arıorum yaww acil yardımcı olursanız sevinirim..