N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

n95nokia

Üye
you tube videolarını izliyebilen varmı aranızda. yani flv. uzantılı dosyaları

ediesel

Üye
Arkadaşlar Bulut isimli arkadaş telefonuna Divx player 0.89 u yüklersen avi oynatabilirsin forumda var. N95 nokia arkadaşım telefon youtube u oynatıyor ama bildiğin youtube değil bu. Bu adamlar n95 için farklı bir youtube sitesi yapmşlar mobile youtube diyeama bunu kullanman için önce uygulamardan video center a girip ordan da yeni servisler ekle seçeneğinden karşına çıkan ekrandan youtube uygulamasını yüklemen gerekiyor sonra internetten mobile youtube da varolan dosyaları izleyebilir ve kaydedebilirsin.

guldos

Üye
Selam s60 v3 (symbian) iyi kullanimlar

BuuLuuT

BuuLuuT

Üye
Slm Arkadaşlar N95 E Uyumlu Divx Player Ariyorum......

Yardimci Olursaniz Sevinirim Sitemizde Var Olanlari Denedim Ama Desteklemiyor Acilmiyor

Avi Dosyalarini Oynatmak Istiyorum :) Veya Tavsiyeniz ?

amg_

amg_

Üye
merhaba,

benim sorunum sertifikalarla alakalı.

ne yaptıysam yapayım surekli sertifika kısıtlaması diya hata alıyorum..

rotateMe ve route66 da bu hatalardan kurtulamıyorum.

bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

saygılarımla...

reytan

reytan

Üye
Arkadaşlar N95 8gb boşuna çıkarılmış bir tel bence bizimkilerden pek bir farkı yok ki sadece ekranı 2.8 inç yapmışlar dışı siyah kamera koruma kapağı bilem yok şuanda ben 2 gb lık sandisk hafıza kartı kullanıyorum duyduuma göre şuan n95 4gb a kadar destekliyormuş merak etmeyin yakında 8gb a kadar çıkar o

bence ekran büyüklüğü ve hafızası ve de tip olarak çok üstün.bunlar yeterde artar bile :bann:

zangoo

zangoo

Üye
bu winrar'ın indirildiği sitenin tam adını veyalinkini ekleyebilirmisin arkadaşım

ediesel

Üye
Reytan
Arkadaşım ekran büyüklüğü ve hafıza olayı bence yeterli değil ekranı sadece 0.2 mm daha büyük yani ilk nokialar 2.6 inch yeni çıkan ise 2.8 inç adamlar sadece sihaya boyayıp ekranını büyütüp çekicilik yaratmaya çalışmışlar. Bence bunlar yetersiz ve yersiz. Ayrıca Araştırdığım kadarı ile n95 8gb lık versiyonunda hafıza olayı sadece 8gb yani aletin kart girişi yok. Evet bugün belki normal n95 ler en fazla 2 gb destekliyor ama yakında 4gb 8gb ve belkide 10 gb lık hafıza yı desteklerse ki bu olabilecek birşey işte o zaman 8gb versiyonu yerli bir olur. Hem bence aynı işlevleri yapabildiğin bir telefonun varken nede daha pahalısını alasınki ve artı unutmaki daha büyük ekran daha büyük enerji tüketimi demektir. yani pil ömrü ona göre azalacaktır tahminimce

nokia3230

Üye
BuuLuuT arkadaşım buyur burdan divxplayere indir

--------------- Ekleme ---------------

alın bu da rotateme v2.0 N95 için olanı programı kurun.bir kere programı açın kırmızı tuşla çıkın ve telefonu yatay dikey yönünde hareket ettirin ekranın otomatikmen döndüğünü göreceksiniz yalnız sertifikalandırmayı unutmayın...

bu da sensörle çalışan bir N95 oyunu.oynamak için telefona sağlı sollu hareket ettirin.hedefleri vurmak için ok tuşuna basın..

buyrun bir sensörle çalışan N95 ve N82 ye özel bir uygulama..telefonu tam dik tuttuğunuzda ortalamalar sıfır oluyor.yükleyin birde siz bakın derim..

bu video programı birçok formatı destekler 3gp,avi,mp4,mpg,wmw(şimdilik sadece ses var),rm,wma,wav,mp3,ogg,aac, ve bütün resimler ve daha fazlası N95'ler için güle güle kullanın..
biri türkçe dil destekli.bazıları türkçe dildestekli proyu yükleyemediği için diğerini de ekledim..

sorun ve isteklerinizi bana yazabilirsiniz..

BuuLuuT

BuuLuuT

Üye
nokia 3230 cok tesekkür ederim........ :oke:

bilgilendirdiğin için bol paylasımlar :)

Ahrafisim

Üye
YENİ FIRMWARE V.20.0.015
13-11-07
RM-159
Nokia N95(02.01)

telefon hızlandı ---resim çekme hızlandı ---- ram 2 ye katlandı... şiddetle tavsiye edilir.

cantonaaa

cantonaaa

Üye
YENİ FIRMWARE V.20.0.015
13-11-07
RM-159
Nokia N95(02.01)

telefon hızlandı ---resim çekme hızlandı ---- ram 2 ye katlandı... şiddetle tavsiye edilir.
nası guncellicegimi bilen var mı bn ki .:(013

yenisini mi alcaz şimdi daa hızlı die :D

HanTugrahan

Üye
Evet Arkadaşlar bende bir n95 kullanıcısıyım telefonun tüm nimetlerinden mümkün olduğunca çok faydalanıyorum ve herşey çok güze işliyor. GPS'i olsun wi-lan ı olsun kamerası olsun hepsi mükemmel sorusu olan arkadaşlar bana da yazabilir bu arada bir tüyo n95 te müsic player da müzik dinlerken equilazer ayarını jazz da tutarsanız daha net temiz ve yüksek kaliteli ses alıyorsunuz bir deneyin

Bende yeni kullanicilardanim benim sorunum wlan baglantisini bilgisayarla nasil yapabilirim :(

BuuLuuT

BuuLuuT

Üye
YENİ FIRMWARE V.20.0.015
13-11-07
RM-159
Nokia N95(02.01)

bu versiyonu nerden nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

simdiden tesekkür ederim bol paylasımlar

CagriKURT

Üye
Selamlar
Ben 1 haftadır N95 kullanıyorum aşırı memnunum tek sorun fotoğraf çekimi biraz daha seri olabilirdi çok ağır. Ve batarya ömrü.Tek sorunlarım bunlar geri kalan herşey mükemmel.Wireless dan her şeyi yapıyorum internette surf (Y) msn (Y)

nokia3230

Üye
YENİ FIRMWARE V.20.0.015
13-11-07
RM-159
Nokia N95(02.01)

bu versiyonu nerden nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

simdiden tesekkür ederim bol paylasımlar

versiyon yüklemeye çalışanlar bunu word olarak hazırladım inceleyip öyle kursunlar.artı bir not batarya full de olsa şarja takıp öyle versiyon yükleyin

BuuLuuT

BuuLuuT

Üye
Teşekkürler 3230 :)

igga

Üye
Merhaba, Ben N 95 i alalı 7 gün oldu. Wifi'den Sip ile Cepten cebe ve cepten sabite ucuz görüşme niyeti ile aldım.Ayarlarını yaptım ve voipraider hesabım üzerinden cepleri 15ykrş, sabitleri 5 ykrş a arıyorum.Diğer özellikleride mükemmel.Ancak Wlan üzerinden GPS kullanmayı beceremedim.Tarif eden olursa çok memnun olurum.Teşekkürler

enigma

enigma

Üye
şu sip ayarını bizede söylesen ya:D ayrı ve güzel bir topicte yazarsan rağbet çok olacaktır.
gpsi kullanmak için bilgisayarına maploder kurman lazım ve kart okuyucu yardımıyla haritaları indirmelisin aksi halde herzamn bulunduğun bölgenin haritasını indirmek için internet bağlantısına gereksinimin olacaktır. sana yol göstermesini istiyorsanda lisans ücreti ödemen gerekiyor.

damojna

Üye
çok teşekkür ediyorum