N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bende bir sorum var yukarıda bir arkdaşım deginmiş ama video çekerken flaşı açık tutabilcek bir program varmı video çekerken arkdaşlar.:vur
n95ler video çekerken flaşı açık tutmuyo gece modunda bile. Kırmzı bir ışık tutuyor bunu çözebilen veya programını bulan arkdaşlar yardmlarınız bekliyoruz

zartan

zartan

Üye
Arkadaşlar pil 1 gün gidiyordu Araçlar-Ayarlar-Telefon-Şebeke-Şebeke modunu GSM olarak yaptım şimdi daha fazla gidiyor ilginenler olabilir.

destrega

Üye
Selam arkadaşlar benim WiFi ile ilgili bir sorunum var. telefon bağlantıyı görüyor, bağlanıyor fakat browser'ı aöıp bir siteye girmeye kalkınca, siteye giremeden ağ geçidi izin vermiyor diyor. Okuldan bağlanmayı denedim ve okul bağlantısı oldukça yavaş. Sebep bu olabilir mi? Değilse ne yapmamı salık verirsiniz? Şimdiden teşekkürler...

seyyahosman

Üye
Arkadaşlar mesajlar bölümünden e-posta ayarlarını nasıl yaparın mesela [email protected]

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
hotmaili yapamazsin mailinin pop3 destekli olmasi lazim

deluxe07

Üye
selam bende aldım katıldım iştee böö

sailor744

Üye
Selam arkadaşlar daha önce 6600 kullanıyordum, ayarlar kısmında iki hat seçeneğini aktif hala getirdiğimde telefonla görüşürken beni arayanları görebiliyordum. ama n95 te bu özelliği bulamadım karşı tarftan arıyanlar meşgul sinyali alıyorlar ve de beni arayanları göremiyorum. Ayrıca n95 e uygun mumsms programı lazım. yardımlarınız için şimdiden tşk.ler

hme0779

Üye
Slm arkadaşlar çok övdüler bende N95 aldım buna hangi symbian versiyon programları yükleyebilirm ve bubları nereden bulabilirim. Tşk

zartan

zartan

Üye
telefonumdan çok memnunun alma ihtimali olan düşünen herkese tavsiye ederim

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
Slm arkadaşlar çok övdüler bende N95 aldım buna hangi symbian versiyon programları yükleyebilirm ve bubları nereden bulabilirim. Tşk

Symbian 9.1 yani 3.rd ve java uygulamalarını yükleyebilirsiniz.

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
ya lütfen banada yardım edin rar uzantılı dosyaları açmak için bi prog varmı illaki vardır ama bulamıyorum bi el atın lütfen.

fbyigit

Üye
Selam arkadaşlar benim WiFi ile ilgili bir sorunum var. telefon bağlantıyı görüyor, bağlanıyor fakat browser'ı aöıp bir siteye girmeye kalkınca, siteye giremeden ağ geçidi izin vermiyor diyor. Okuldan bağlanmayı denedim ve okul bağlantısı oldukça yavaş. Sebep bu olabilir mi? Değilse ne yapmamı salık verirsiniz? Şimdiden teşekkürler...

bunun bi kaç sebebi var birincisi şifreli olabilir ikincisi çok az sinyal geliyo olabilir üçüncüsü de ttwinet gibi ücretli olabilir bşka wirelesslarda da aynı sorunu veriyor mu

enigma

enigma

Üye
ya arkadaşlar benim N95 te biri arayınca kulaklıktanda telefondanda çalan zil sesi geliyor normalde kulaklık takılı ise sadece kulaklıktan melodi sesi gelmesi lazım değil mi? sizdede öylemi? flash atıp yeni sürüm yükledim yine aynı yine aynı

targa911

Üye
iyi bi tel yapmış adamlar herşeyini tamamlayana kadar biraz uğraştım ama şimdi her türlü imkanını kullanabiliorm

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
hadi ama bana bi yardim edin su rar konusunda

ediesel

Üye
Arkadaşlar en son n95 imle haliçten pendiğe gittim evet araba ile saatte 140km hızda ve yagmurlu bulutlu havada bile gps takır takır çalıştı ama şu sesli yönlendirme seçeneğini de ücretsiz yapsalardı ne oludrdu ki :)

fbyigit

Üye
gps i nasıl kullandığın konusunda bilgi verirsen çok daha iyi olur mesela ben ücretler konusunda, ayarlama yapmak gerekir mi gibi şeylerde

ben pek fazla bakamadım bu özelliğine sadece gezinebildim haritalarda

gokhang2456

Üye
n95 te ne ararsan var arkadaşlar internetede giriosun wireliss olark

alim33

Üye
Yeni Telefon olur da, soru(n) olmaz mı? Bir soru da benden:

Kameranın fotoğraf modunda, "çekim sesi" ayarında 4 seçenek var. Ama ben SESSİZ yapmak istiyorum. Telefonu "sessiz modu" na alınca çekim sesi de olmuyor ama, her çekimde teli sessize almak gerekiyor. bunu başka türlü nasıl yapabilirim? teşekürler..

ediesel

Üye
Alim 33 Arkadaşım telefonun kamera modunda kendine has ayarlamaları yapabildiğin kullanıcı modu var orada ne ayar istersen onu yapıp daha sonra kamerayı seçtiğinde onu tercih edersen sorun kalmaz. Bu arada gps konusunda evet haritada gezebiliyorsunuz rota planı yapabiliyorsunuz kısacası herşeyi rahatlıkla yapabiliryorsunuz. lakin bu sesli rehber olayını ücretli yapmışlar o kötü.