N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

koray-gsm

koray-gsm

Üye
AKADASLAR BENDE N 95 ALDIM SÜPER BİR CEP,
AMA 1,300 N95 8GB VAR ARTIK NE DÜSÜNÜRSÜNÜZ BİLEMEM :@
BEN ŞAHSEN ÇOK KIZDIM

enigma

enigma

Üye
evet bende çok kızdım birde türkiyeye cihazların geç gelmesi ve biz aldığımız zamanda yenisinin çıkacak olması insanı deli ediyor şuna dua edelim N95 8GB tan sonra N99 çıkarsa ozaman üzülmek lazım.

azizsoz

Üye
arkadaşlar herkese meraba ben aranıza yeni katıldım. bana n95 8gb için msn massenger lazım nerden bulabilirim acaba

BuuLuuT

BuuLuuT

Üye
SLM ARKADAŞLAR n95 UYUMLU FİLM İNDİRMEK İZLEMEK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

ÖNEMLİ NOT: FORMDAN İNDİRİYORUM DESTEKLEMİYOR DİYOR DESTEKLİYEN n95 E UYUMLU NERDE VE NASIL BULURUM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER BOL PAYLAŞIMLAR DİLERİM :)

enigma

enigma

Üye
cep için pc konusuna göz at orda dönüştürücü programlar var. her medyayı telefonuna uygun formata dönüştürebilirsin. ben nokianın programını kullanıyorum ve memnunum ama örnek ".dat" dosyalarını görmüyor.

BuuLuuT

BuuLuuT

Üye
Ben Dediklerini Beceremem :( Yinede Teşekkür Ederim

enigma

enigma

Üye
henuz sitede konu açmaya başlamadım ama yakında N95 için bir topic açıp anlatıma girişeceğim. fırsat bulabilirsem

BuuLuuT

BuuLuuT

Üye
HADİ BAKALIM BEKLİYORUZ :)

FIRSAT BULURSUN İNŞALLAH BURDANDA BİLGİ VERİRSEN İYİDE OLUR :) KOLAY GELSİN :)

BİLGİLENDİRDİĞİN VE İLGİLENDİĞİN İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE SAYGI :bigstar:

enigma

enigma

Üye
aslında kolay bişey değil tek tek her sayfa için ekran görüntüsü alacaksın sonra onlar hakkında anlatımla upload edip yükleyeceksin :D
yapacağım kesin. yarın boşum yaparım umarım :D

ediesel

Üye
Arkadaşlar N95 8gb boşuna çıkarılmış bir tel bence bizimkilerden pek bir farkı yok ki sadece ekranı 2.8 inç yapmışlar dışı siyah kamera koruma kapağı bilem yok şuanda ben 2 gb lık sandisk hafıza kartı kullanıyorum duyduuma göre şuan n95 4gb a kadar destekliyormuş merak etmeyin yakında 8gb a kadar çıkar o

RaPTR

Üye
benimde bir sorum olacak;
telefonuma yüklediğim birkaç temayı begenmedim ve kaldırmak istiyorum ama kaldıramıyorum;
uygulama yöneticisinde de görünmüyor bu temalar ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim...
saygılarımla

--------------- Ekleme ---------------

Selam arkadaşlar daha önce 6600 kullanıyordum, ayarlar kısmında iki hat seçeneğini aktif hala getirdiğimde telefonla görüşürken beni arayanları görebiliyordum. ama n95 te bu özelliği bulamadım karşı tarftan arıyanlar meşgul sinyali alıyorlar ve de beni arayanları göremiyorum. Ayrıca n95 e uygun mumsms programı lazım. yardımlarınız için şimdiden tşk.ler

arkadasım bu ayarı şu şekilde yapabilirsin;
Araçlar>Ayarlar>Telefon>Arama Ayarları>Arama Bekletme yi etkin yaparsan seni arayanlar meşgul sinyali almazlar...:oke:

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, ben Symbian dosyalarını (*.sis) kuramıyorum. Tıkladığım dosyanın adı yazılarak ... yüklemesi desteklenmiyor diye mesaj geliyor. Symbian Ver 9.2 Acaba ek bir program falan mı yüklemem gerekiyor. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Ayrıca WLAN ile bağlantı kurarak ücretsiz konuşan arkadaşım bu konuyu nası başardığını paylaşırsa çok mutlu olurum.

kardeş programları yüklerken ne gibi bir uyarı alıyorsun bedava konusma konusuna gelince telefonun menüsündeki indirme bölümüne gel orada bir wlan ağına bağlan ve gizmoyu indir bu programla internet uzerinden çok daha ucuza konuşabilirsin sabit hatlar dahil her yönü arayabiliyorsun tabiki kredi alman gerekiyor ama ilk deneme için 1 dk bedavası var onu kullanabilirsin her uyelikte 1 dkka veriyor birkaçkere farklı isimde uyelik alarak kullanabilirsin

rusya60

Üye
Kardeşler Size Bir Soru Nokmote Diye Bir Program Var Süper Birşey Bunu Bulan Varmi N95 Için Yapilmiş Araştirirmisiniz Cevap Bekliyorum Beleşini Bulamadim

muzorr

Üye
herkese selamlar ben N95 e Smart muvie programı yüklemek istiyorum ama uyumlu bir sürüm biliyormusunuz ayrıca sanırım tam sürüm yapabilmek iinde key lasım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
tesekkürler..

oktay06

Üye
kardeş programları yüklerken ne gibi bir uyarı alıyorsun bedava konusma konusuna gelince telefonun menüsündeki indirme bölümüne gel orada bir wlan ağına bağlan ve gizmoyu indir bu programla internet uzerinden çok daha ucuza konuşabilirsin sabit hatlar dahil her yönü arayabiliyorsun tabiki kredi alman gerekiyor ama ilk deneme için 1 dk bedavası var onu kullanabilirsin her uyelikte 1 dkka veriyor birkaçkere farklı isimde uyelik alarak kullanabilirsin

Üstad, Verdiği mesaj; ..... programın adı + " yüklemesi desteklenmiyor" diyor. Başka mesaj vermiyor. Ucuz konuşma tarifi için teşekkür ederim.

atreju74

Üye
super telefon herkese tavsiye ederim

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
Üstad, Verdiği mesaj; ..... programın adı + " yüklemesi desteklenmiyor" diyor. Başka mesaj vermiyor. Ucuz konuşma tarifi için teşekkür ederim.

uyg. yonneticisindeki yazılım yükleme ayarı kapalı olabilir onu tümü yap belki soruun çözzülür

alllbatros

Üye
arkadaslar e740 ses kodları varmı sızde yardımcı olurmusnuz

BuuLuuT

BuuLuuT

Üye
n95 LER :) GÜNAYDIN :sn:

TELEFONUMUN İŞLETİM SİSTEMİ SYMBİAN VE VİDEO OYNATICI ÖZELLİĞİ NEDİR TAM OLARAK AVİ LERİ OYNATMIYOR NE YAPMAM GEREKİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

AVİ OYNATICI Bİ PROGRAM VARSA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM :)

TEŞEKKÜR EDER BOL PAYLAŞIMLAR DİLERİM ..........